kryzysowa_narzeczona75 30.06.06, 09:38 Ktos byl i moze sie podzielic info co do kwater i cen (najwazniejsze) nad samiuskim Balatonem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hatige Re: Balaton 30.06.06, 09:47 co do cen, to nie mam pojecia,ale niedawno rozmawialam z Wegrem, ktory ma dom w tamtych okolicach i mowil, ze Balaton podzielony jest jakby na dwie czesci, nad jedna imprezuje mlodziez (imprezki, techno, glosno w cholere), a nad druga ustatkowane towarzystwo. Co wiedzialam, powiedzialam Pozdr! Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Balaton 30.06.06, 09:51 ja jestem ustatkowane towarzystwo A mowil jak ta ustatkowana czesc sie nazywa lub jakie to miejscowosci? Odpowiedz Link
hatige Re: Balaton 30.06.06, 09:52 sprobuje sie dowiedziec, skrobne mu maila,ale nie gwarantuje, kiedy bedzie odpowiedz, bo on netu w chacie nie ma Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Balaton 30.06.06, 11:53 spoko,zamierzamy balatonowac dopiero w sierpniu. Dzieki wielkie Odpowiedz Link
osoba5 Re: Balaton 11.07.06, 16:40 Okolice Szofioku to te " imprezowe" miejsca. Natomiast Balatonfured , Tihany i okoliczne jakieśtam Balaton.... to miejsca spokojne. Dużo rodzin z dziećmi , miejsca do spacerów itp. Odpowiedz Link