mmagi 13.07.06, 14:37 uffff mozna pooddychać))ale dopiepsza deszczyk)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: ooooo proszę i mały gradzik sie znalazł:_))) 13.07.06, 14:40 i co z tego? lepiej by w lasach popadalo i tak w miastach podlewa sie wszystko..a w lasach sciolka ma mniej niz 7% wilgotnosi Odpowiedz Link
mmagi Re: ooooo proszę i mały gradzik sie znalazł:_))) 13.07.06, 14:49 co sie w miastach podlewa? jak żul lub psowiu naszczy Odpowiedz Link
margie Re: ooooo proszę i mały gradzik sie znalazł:_))) 13.07.06, 14:50 jezu, ludzie, upal sie wam na mozgi rzucil? To comam zrobic? brac konewke i leciec do lasu podlewac? Ja sie ciesze ze pada,fajnie, lzej oddychac) Wczoraj specjalnie sie wloklam z psem bo zaczelo padac, ludzie pod drzewa i balkony a ja srodkiem ulicy) Super uczucie, jak male dzieci) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: ooooo proszę i mały gradzik sie znalazł:_))) 13.07.06, 14:54 lec pomoc lasom!!!! bo jeszcze 2 tygodnie i bedzie katastrofa!!! i na pola lec bo jak bedzie susza jeszce wieksz ato taka zywnosc bedzie droga, ze az stukne Cie jak bedziesz na ceny narzekac na forumie Odpowiedz Link
margie Re: ooooo proszę i mały gradzik sie znalazł:_))) 13.07.06, 15:05 a niech bedzie drozsza! Mnie nie stuknie, spokojna glowa) Natomist jesli ciebie ma stuknac cos jeszcze, oprocz tego, co juz stuknelo, to zapierdalaj ze szlauchem) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: ooooo proszę i mały gradzik sie znalazł:_))) 13.07.06, 15:07 na razie widze.ze moj ogrod tonie w blocie;] dlatego mi tam nie potrzeba deszczu;] a do lasu daleko i mam za krotki szlauch ciesze sie,ze w wczoraj lalo za moim miastem.. Odpowiedz Link
margie Re: Aaaaaaaaaaale ulewaaaaaaaaa:-) i pioruny walą 13.07.06, 14:49 zajebiscie) na okeciu tez leje) Odpowiedz Link
omcrew Re: gdzie???? 13.07.06, 15:24 eeee to jeszcze nic zobaczysz co sie bedzie dzialo jak bedziecie miec nowego prezydenta Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 cicho baby!!!!!!!!!!! 13.07.06, 14:55 Ja tu zdycham, a wy mi o deszczyku!!!!!!!!!!!!!!!! A zeby was przygrzalo )))))) Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 malpy, malpy lelelelele :P :))) 13.07.06, 15:27 I juz mi przygrzalo Odpowiedz Link
mmagi Re: malpy, malpy lelelelele :P :))) 13.07.06, 15:33 wsadz nogi do umywalki do zimnej wody to Ci sie poprawi Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: malpy, malpy lelelelele :P :))) 13.07.06, 15:37 hm... juz i tak w pracy na mnie dziwnie patrza bo na boso chodze Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: Aaaaaaaaaaale ulewaaaaaaaaa:-) i pioruny walą 13.07.06, 15:39 od wielu wielu dni nie zaznałam deszczu i nawet jak raz padało ulewnie na dach mojego domu to byłam wtedy parę kilometrów dalej w pełnym słońcu, głupio narzekać ale np przedwczoraj przespałam cały dzień taka byłam zamulona duchotą a jak nie spię to i tak jestem jakas taka do dupy Odpowiedz Link
mmagi Re: Aaaaaaaaaaale ulewaaaaaaaaa:-) i pioruny walą 13.07.06, 15:43 to tak jak i ja,jak dotre do domu to palcem nie kiwam,nooo wczoraj lakko zaznaczm lekko sie ochłodziło to poprasowałam no bo juz był mus Odpowiedz Link
margie Re: Aaaaaaaaaaale ulewaaaaaaaaa:-) i pioruny walą 13.07.06, 15:46 ja prasowalam dzis rano wprzyplywie szalu, z ennie mam co na siebie wlozyc) Odpowiedz Link
mmagi Re: Aaaaaaaaaaale ulewaaaaaaaaa:-) i pioruny walą 13.07.06, 15:47 to Ci współczuje,rano obudziałm sie mokra,fe Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: Aaaaaaaaaaale ulewaaaaaaaaa:-) i pioruny walą 13.07.06, 15:50 ja zawsze prasuję rano przed pracą, jeszcze mi sie nie zdarzyło zeby po praniu wszystko wyprasowac i poukładać jednym słowem musze się za siebie wziąść bo przecież czas nie stoi w miejscu, aż strach tak go przez palce przepuszczać Odpowiedz Link
vandikia Re: Aaaaaaaaaaale ulewaaaaaaaaa:-) i pioruny walą 13.07.06, 18:49 ja nigdy nie prasuję po praniu. składam ubrania i do szafy, prasuje przed zalozeniem. no chyba, ze reczniki i takie tam, ale ubrania nie Odpowiedz Link
six_a Re: Aaaaaaaaaaale ulewaaaaaaaaa:-) i pioruny walą 13.07.06, 18:57 no ekstra było, w galerii mokotów na ostatnim piętrze jeziorko stanęło. 6 facetów z ekstrasprzętem nie było w stanie dać temu rady. Normalnie wystarczyłaby jedna sprzątaczka ze ścierą, ale technika idzie naprzód. a, i siedziałam stolik w stolik z kasią kowalską ))) Odpowiedz Link
vandikia Re: Aaaaaaaaaaale ulewaaaaaaaaa:-) i pioruny walą 13.07.06, 19:02 o słucham właśnie kk i tez sie plątałam po sklepach dzis - niezly sposob na ochłodzenie sie tak swoją drogą Odpowiedz Link