Dodaj do ulubionych

sorry, nie mogłam się powstrzymać.

18.07.06, 12:49
To musi być jakiś troll na FKo

jak wasi faceci mówią do was zdrobniale????
Autor: piczka17
Data: 18.07.06, 12:47

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
Mój chłopak (starszy 7 lat) mówi do mnie albo po imieniu: anka, albo
zdrobniale :lalunia, piczka. To ostatnie trochęgłupawo brzmi - no ale jak sie
jemu podoba to najważniejsze. Nie sprzeciwiam się.
A wy jakie ksywki macie?

Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: a to? 18.07.06, 12:53
      nie pozwolcie swoim facetom wyjezdzac
      Autor: martyna75
      Data: 17.07.06, 20:51 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      ja pozwolilam,wyjechal do anglii w kwietniu i dzisiaj sie dowiedzialam ze
      poznal kogos,zakochal sie i teraz nie wie co zrobic,zalogowalam sie do jego
      poczty i przeczytalam maila ktorego napisal do swojej siostry,napisal jej zeby
      mi na razie nic nie mowila bo on jeszcze nie podjal decyzji,ale ja juz wiem ze
      to koniec,zmarnowane 1,5 roku,mialam do niego pojechac w pazdzierniku,i
      wszystko sie skonczylo,nie zaufam juz zadnemu facetowi

mój tyle czasu spędził poza granicami kraju i nie chciał się dziad jeden
      zakochać!
      • alpepe Re: a to? 18.07.06, 12:55
        może on z tych, co uprawiają seks bez miłości? wink
        -
        Pomstę zostawiam Bogu, więc nie dziw się, że to działa.
        • lena_zet Re: a to? 18.07.06, 12:56
          chyba nie, bo po jego powrotach to tydzień okrakiem chodziłam hehe
          • migdalek.niebieski Re: a to? 18.07.06, 12:56
            rany, Lena jak Ty zarzucisz tekstem...wink)
            • lena_zet Re: a to? 18.07.06, 13:01
              migdalek.niebieski napisała:

> rany, Lena jak Ty zarzucisz tekstem...wink)

czemu?nie miałaś tak nigdy?
              • migdalek.niebieski Re: a to? 18.07.06, 13:01
                niestety niewink)
                • lena_zet Re: a to? 18.07.06, 13:01
                  może ja mam jakąś nie teges, sama nie wiem smile dzisiaj mam to samo, ale jakoś se
                  radzę.
                  • migdalek.niebieski Re: a to? 18.07.06, 13:02
                    nie "nie teges" tylko ogiera masz w domuwink)
                    • lena_zet Re: a to? 18.07.06, 13:03

> nie "nie teges" tylko ogiera masz w domuwink)

ale patrz, w niedzielę 2 razy, wczoraj raz a ja dzisiaj chodzę jakby mnie stado
                      nie powiem czego wytegotało.
                      • migdalek.niebieski Re: a to? 18.07.06, 13:05
                        jakbyś miała raz w tygodniu, to byś fruwała ze szczęścia dzisiajsmile))
                        • lena_zet Re: a to? 18.07.06, 13:06

> jakbyś miała raz w tygodniu, to byś fruwała ze szczęścia dzisiajsmile))

to fakt, a tak to zastanawiam się jak przejść przez korytarz w pracy z nogami
                          przysuniętymi do siebie
                          • migdalek.niebieski Re: a to? 18.07.06, 13:07
                            wink)))) kurde, to co Wy robiliście....??wink))
                            • lena_zet Re: a to? 18.07.06, 13:08
                              przysięgam, że się seksiliśmy, bez niczego dodatkowego.Słabam jakaś i tyle,
                              wiem, że prostytuką bym nie mogła zostać hehe
                              • migdalek.niebieski Re: a to? 18.07.06, 13:09
                                Bo Ty drobniutka jesteśwink) a on pewnie niewink)
                                • lena_zet Re: a to? 18.07.06, 13:10
                                  no, ja to taki rozmiar mini, 40 kg i 158 wzrostu.On "niewiele" większy, 185 i
                                  90 kg...
                                  • migdalek.niebieski Re: a to? 18.07.06, 13:11
                                    wink)) czyli on Tobą podrzuca??wink)))))
                                    • lena_zet Re: a to? 18.07.06, 13:12

> wink)) czyli on Tobą podrzuca??wink)))))

tylko by spróbował!
                                      smile)))
                                      • migdalek.niebieski Re: a to? 18.07.06, 13:13
                                        czyli trzyma, żebyś za daleko nie poleciała???wink))
                                        • lena_zet Re: a to? 18.07.06, 13:15
                                          czyma mnie co bym się nie złamała chyba
                                          • migdalek.niebieski Re: a to? 18.07.06, 13:17
                                            wink)) dobrana z Was parawink)
                                            • lena_zet Re: a to? 18.07.06, 13:18
                                              no!kłócimy się co najmniej kilkanaście razy dziennie smile
                                              • migdalek.niebieski Re: a to? 18.07.06, 13:18
                                                i kilkanaście razy się godzicie czyż to nie cudowne??wink))
                                                • lena_zet Re: a to? 18.07.06, 13:21
                                                  kurde, jak dobrze, że godzenie się nie niesie za sobą konieczności sekszenia,
                                                  bo wtedy musiałabym się trzymać króciutko i nie ulegać kłótniom smile
                                                  • migdalek.niebieski Re: a to? 18.07.06, 13:24
                                                    to by chyba i tak nic nie dało, bo coś mi się zdaje że on by się stał strasznie
                                                    kłótliwywink))
                                                  • lena_zet Re: a to? 18.07.06, 13:25

> to by chyba i tak nic nie dało, bo coś mi się zdaje że on by się stał
                                                    strasznie
                                                    >
                                                    > kłótliwywink))

on ogólnie jest bardzo kłótliwy i ja za każdym razem ulegam i zaczynają się
                                                    dymy.Upierdliwy jak stara baba, markotny i w ogóle taka pierdoła.10 lat mija a
                                                    ja dalej nabieram się na te jego idiotyczne zaczepki
                                                  • migdalek.niebieski Re: a to? 18.07.06, 13:27
                                                    i to jest fajnewink)) co Ty byś chciała siedzieć jak dwie cieć maliny????
                                                  • lena_zet Re: a to? 18.07.06, 13:28
                                                    fajne, ale codziennie sobie przysięgam, że go zabije a zwłoki potnę na drobne
                                                    kawałki i dam psom na pożarcie smile
                                                  • pietrek666 Re: a to? 18.07.06, 13:29
                                                    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kobity!!! Ale Wy macie narąbane, aż mnie
                                                    brzuch boli big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • pierozek_monika Re: a to? 18.07.06, 13:31
                                                    faceci tak mogą a baby nie? wink
                                                  • pietrek666 Re: a to? 18.07.06, 13:35
                                                    pierozek_monika napisała:

> faceci tak mogą a baby nie? wink

A czy ja napisałem, żeby się zamkły? smile
                                                  • pierozek_monika Re: a to? 18.07.06, 13:36
                                                    no ale zrozumiałam, że jakiś oburzony jesteś smile)))
                                                  • pietrek666 Re: a to? 18.07.06, 13:38
                                                    Brzuch mnie od śmiechu boli i na końcu były "big_grinDDDDDDDDDDDDDDD". To jak się
                                                    mogę oburzać. smile
                                                  • lena_zet Re: a to? 18.07.06, 13:39
                                                    ciebie brzuch, mnie pipka, ciekawe na co migdał z pierożkiem narzekają smile
                                                  • migdalek.niebieski Re: a to? 18.07.06, 13:40
                                                    Echhh, to się Wam zwierze jak chcecie....wink) migdał ma bolesność klatki
                                                    piersiowejwink))
                                                  • lena_zet Re: a to? 18.07.06, 13:41
                                                    serducho?
                                                  • migdalek.niebieski Re: a to? 18.07.06, 14:00
                                                    sutkiwink
                                                  • pietrek666 Re: a to? 18.07.06, 13:41
                                                    Na rwę kulszową i migrenę big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • migdalek.niebieski Re: a to? 18.07.06, 13:30
                                                    wink))))) taa, i akurat wytrzymałabyś chociaż jeden dzień w spokojuwink)
                                                  • pietrek666 Re: a to? 18.07.06, 13:32
                                                    Spokoju od Was? Never big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                              • alpepe Re: a to? 18.07.06, 13:10
                                to masz tak samo jak ja. Na dodatek ja prawie tylko po bożemu mogę,bo mnie boli
                                inaczej.
                                • tygrysio_misio Re: a to? 18.07.06, 13:11
                                  a ja moge jak sie tylko da...ehhh ale nie mam z kim crying
                                • lena_zet Re: a to? 18.07.06, 13:12
                                  alpepe napisała:

> to masz tak samo jak ja. Na dodatek ja prawie tylko po bożemu mogę,bo mnie
                                  boli
                                  > inaczej.

ja nawet różnie mogę, ale za to na drugi dzień czuje się jak wyruchany śmieć.
          • alpepe Re: a to? 18.07.06, 12:58
            smile Wiesz, to różnie bywa, bo im więcej się ponoć ćwiczy, tym łatwiej staje wink
            • lena_zet Re: a to? 18.07.06, 13:00
              spoko, niech mu idzie na zdrowie, bylebym ja na tym nie ucierpiała smile
    • migdalek.niebieski Re: sorry, nie mogłam się powstrzymać. 18.07.06, 12:53
      Niekoniecznie trol, znam parę w której on mówi do niej dupeczka, a ona się
      cieszy.
      • alpepe Re: sorry, nie mogłam się powstrzymać. 18.07.06, 12:57
        ja na własne uszy słyszałam chyba jak były sceny z big brothera czy baru z
        frytką, jak facet chciał ją w łóżku tego, ona nie bardzo, a ten, kurde, nie
        pamiętam, ale coś w stylu, no kurwo daj mi czy jakoś podobnie. I po tych słowach
        była scena miłosna na maksa.
        • migdalek.niebieski Re: sorry, nie mogłam się powstrzymać. 18.07.06, 12:59
          znak naszych czasówwink żenada
    • tygrysio_misio Re: sorry, nie mogłam się powstrzymać. 18.07.06, 13:08
      a moze oni tak lubia...

-ty moja pizdo ukochana
      -ty moj chuju

a potem bara bara;]
    • pierozek_monika Re: sorry, nie mogłam się powstrzymać. 18.07.06, 13:17
      to do naszego informatyka przyszła poczta @ (źle zaadresowana) podpisana "Twój
      Kiziumiziu"
      • lena_zet Re: ooo pieróg! 18.07.06, 13:18
        więc jednak żyjesz?szukają cię na forumie
        • pierozek_monika Re: ooo pieróg! 18.07.06, 13:18
          gdzie
          • lena_zet Re: ooo pieróg! 18.07.06, 13:19
            a tu:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=45427262&a=45427546
            i tu:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=45427262&a=45429331
            • pierozek_monika Re: ooo pieróg! 18.07.06, 13:22
              eh...

a jednak szkoda, ze to wsiąknięcie to nie było na bara-bara z kopovem wink
              • lena_zet Re: ooo pieróg! 18.07.06, 13:23
                no w sumie masz rację smile
                • pierozek_monika Re: ooo pieróg! 18.07.06, 13:24
                  a gdzie ten kopov lata własciwie?!
                  • lena_zet Re: ooo pieróg! 18.07.06, 13:25
                    pierozek_monika napisała:

> a gdzie ten kopov lata własciwie?!

właśnie nie wiem, pewnie szlaja się gdzieś z psowiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka