dziewice Re: dziewice masz @ nt 31.07.06, 19:37 czy @ to jest stog siania? tak wyglada Odpowiedz Link
dziewice Re: dziewice masz @ nt 31.07.06, 19:40 (at) @ wyglada albo jak stog siana, albo jak embrion Odpowiedz Link
krambambulia Re: dziewice masz @ nt 31.07.06, 19:54 to nie moja klawiatura. Zresztą... Czuję sie potwornie. jak brzydka, nikomu niepotrzebna żaba. Jak kupa g. Odpowiedz Link
alpepe Re: dziewice masz @ nt 31.07.06, 19:56 przestań rewolucjonistko, nikt ci nie obiecał, że w życiu będzie łatwo, to raz, a skoro b.ch. ci usiłował załatwić pracę, to znaczy, że jednak był w porządku, nie wiem, czy to dobrze, czy źle, ale chyba cię jednak kiedyś kochał, jak ci to ma pomóc. Odpowiedz Link
krambambulia Re: dziewice masz @ nt 31.07.06, 19:59 Nie, nie kochał mnie nigdy. To ja tak myślałam. Powiedział mi to w twarz. "Nigdy cię nie kochałem" - najgorsze, co moze kobieta usłyszeć od mężczyzny. Odpowiedz Link
veeto1 Re: dziewice masz @ nt 31.07.06, 20:05 Powiedział tak, bo chciał żeby zabolało. W swoim czasie chyba jednak kochał na swój sposób. Odpowiedz Link
alpepe Re: dziewice masz @ nt 31.07.06, 20:07 a co ci miał powiedzieć? Bardzo dobrze ci powiedział. Przynajmniej wiesz, że musiał sobie cię wyrwać z serca, by tak powiedzieć, zohydzić. Odpowiedz Link