reniatoja 19.08.06, 19:41 I bardzo mi w nich ładnie, tak myślę. Są naprawdę o niebo ładniejsze od tych moich starych, takie dziewczęce i delikatne, no i bardzo się z tego cieszę bo miło mieć nowe okulary i ładnie w nich wyglądac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: Mam nowe okulary 19.08.06, 19:44 szczerze to by bylo lepiej jakbys napisala o nowej spodnicy i zapodala zdjecie Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach a ile lat nosisz przecietnie jedna pare? 19.08.06, 19:50 bo ja zmieniam co dwa lata. Odpowiedz Link
dziewice Re: a ile lat nosisz przecietnie jedna pare? 19.08.06, 19:56 ja? ostatnie mam ok 2 lat a spodnic nie nosze Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: a ile lat nosisz przecietnie jedna pare? 19.08.06, 19:59 dziewice napisał: > ja? ostatnie mam ok 2 lat > a spodnic nie nosze > tez jestes slepakiem? Odpowiedz Link
reniatoja Re: a ile lat nosisz przecietnie jedna pare? 19.08.06, 20:08 Przeciętnie tez co dwa lata, ale te co teraz miałam mają tylko rok, bo naprawdę niemądry wybór był, nie podobały mi się, musiałam zmienic. Teraz mam śliczne. A nowej spódnicy nie mam niestety. Szczescie, że mieszcze sie do paru starych, ale nowe zaczne kupować jak schudnę (jeśli w ogóle kiedykolwiek schudnę) Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: Mam nowe okulary 19.08.06, 20:05 no to pokaż!!!!!!!!!!!!!!!! oczyqwiscie na wasnym nosie Odpowiedz Link
reniatoja Re: Mam nowe okulary 19.08.06, 20:08 jak sie "zrobie" to pokaze, teraz nieumalowana jestem Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: Mam nowe okulary 19.08.06, 20:11 Paniii to się zrób co taka zaniedbana łazisz hę?????? chyba likier cytrynowy mi zaszkodził ;-/ Odpowiedz Link