krambambulia 25.08.06, 17:31 Wznoszę toast za pannę Dagny i pana B.Ch. - ku chwale Ojczyzny, od teraz bedą sie męczyć tylko nawzajem ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: STO LAT MŁODEJ PARZE!! 25.08.06, 17:37 ja cież przepraszam, w niepołomicach???? byłam tam dopiero co i też był ślub. My w piątkę + przewodniczka zwiedzamy, a obok ślub. Trzeba przyznać, że miejsce niezłe. Odpowiedz Link
krambambulia Re: STO LAT MŁODEJ PARZE!! 25.08.06, 17:42 Ja w tym czasie będę grillować z kumplami pod Warszawą, nawet miałam pomysł, żeby jednego szczupłego blondyna zabrać, ale kurs ma. Odpowiedz Link
six_a Re: STO LAT MŁODEJ PARZE!! 25.08.06, 17:46 jeśli Cię to pocieszy, uważam że Dagny to imię w sam raz dla cocker-spaniela. Odpowiedz Link
krambambulia Re: STO LAT MŁODEJ PARZE!! 25.08.06, 17:49 DDDDDDDDD ale wiesz co - ja naprawdę się już nie przejmuję. Oboje nie wiedzą w co się pakują ))) i dobrze im tak. Odpowiedz Link
annajustyna Re: STO LAT MŁODEJ PARZE!! 25.08.06, 17:51 A nie mieli slubowac dopiero we wrzesniu??? Odpowiedz Link
reniatoja Re: STO LAT MŁODEJ PARZE!! 26.08.06, 09:03 Rachela, miało już NIGDY NIC nie być na tym forum o tym twoim b.ch. trzymaj się zasad. Przestań robic temat z jego prywatnego życia na tym forum. Nikt z nas poza Toba go nie zna, wiec co to kogo obchodzi w co on się pakuje żeniąc sie z kobieta, której też nikt z nas nie zna. Wnoszę o kasunek. Odpowiedz Link
raduch Re: STO LAT MŁODEJ PARZE!! 26.08.06, 09:31 Daj spokój, nic tak nie psuje ceremonii jak czkawka pana młodego. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: STO LAT MŁODEJ PARZE!! 26.08.06, 10:41 eee, może przecież każdy sobie pisać co chce. Tu jest jak z tv, masz pilota(myszkę) po to by nie klikać w to czego nie chcesz. Moją znajomą mąż zostawił dla 15 lat młoszej studentki i teraz obstawiamy jak długo wytrzyma. NA razie dochodzi do 1,5 roku. Ale przecież niedługo ona też będzie chciała mieć dzieci, ślub etc. A on już ma dwójkę z żoną i pewnie dojdzie do wniosku że czas zabawy się skończył... Odpowiedz Link
reniatoja Re: STO LAT MŁODEJ PARZE!! 26.08.06, 13:20 widokzmarsa napisał: > eee, może przecież każdy sobie pisać co chce. Tak wiec napisałam. > Tu jest jak z tv, masz > pilota(myszkę) po to by nie klikać w to czego nie chcesz. Jednakowoż, jeśli gospodyni domu prosi Cię, zebyś zaniechał poruszania w jej gospodarstwie jakichś tematów, należałoby to uszanować, a nie olewać taką prosbę i nudzić w nieskończoność o tym samym. Powiedz mi, jaki sens ma ciagłe pisanie o prywatnym życiu jakiegoś człowieka, którego nie znamy, który nie jest uczestnikiem tego forum, ironizowanie na temat jego narzeczonej, która również nie jest uczestniczką tego forum i prorokowanie, czy to dobrze, ze sie pobrali, czy źle. Nie można przesadzac korzystajac z goscinności pani domu. Mam nadzieję, że wiesz do którego wątku Mamby nawiązuję. Poza tym nie ma sensu mowic komus, że jak Cię coś nie interesuje to nie czytaj - bo przecież nie wiem, czy mnie to interesuje, dopóki nie przeczytam, prawda? Tytuł wątku nastrajał dosc pozytywnie. Ale niestety, gdy zobaczyłam skrót b.ch. to mi się wzięło i ulało Odpowiedz Link
annajustyna Re: STO LAT MŁODEJ PARZE!! 26.08.06, 13:35 A ja troche jestem ciekawa (lubie watki Krambambulii)), czy Dagny faktycznie bedzie miala dzidzi... Odpowiedz Link
six_a Re: STO LAT MŁODEJ PARZE!! 27.08.06, 13:15 renia, czy ja znam Twojego męża, córkę albo synka? Nie. Istnieje funkcja wyszarzania, można skorzystać, zamiast ciągle robić z tego temat dyskusji. Odpowiedz Link
reniatoja Re: STO LAT MŁODEJ PARZE!! 27.08.06, 14:15 Ale ja nie chce wyszarzac, bo inne tematy Racheli mnie interesują Odpowiedz Link
gosiaes Re: Myślałam, że to ktoś z "naszych" 26.08.06, 09:41 wiąże się na dobre i na złe, a w takiej sytuacji to mnie to lata koło doopy... Odpowiedz Link
browanx Re: Myślałam, że to ktoś z "naszych" 26.08.06, 09:47 by było na szpilce. też tak myślałem)) Odpowiedz Link