widokzmarsa 25.08.06, 22:16 kupa józia, syna kochanki(byłej) była jasnobrązowa, niezbyt twarda. Jutro będzie u nich na obiad schabowy z buraczkami. Kochanka była zdziwiona, że interesuje się gównem jej syna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: kupa józia 25.08.06, 22:19 wez widok nie pisz jak siur, bo cenzure wprowadze Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: kupa józia 25.08.06, 22:23 w związku z tym że moje historie tylko wzbudzają chujowe i płaskie komentarze o mojej miłości do onlyju, stwierdziłem że nie warto się starać i mogę was co najwyżej informować o kupie dziecka sąsiadki. Skoro matki tu rozmawiają o kupach, obiadach i pieluchach to i ja też. Odpowiedz Link
vandikia Re: kupa józia 25.08.06, 22:24 no widzisz, ja nie komentowalam, chociaz przyznam, ze tak to wyglada jakby Ci only czar jaki zadała P nie przejmuj sie, pisz horrory, z gównem daj se spokoj Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: kupa józia 25.08.06, 22:26 DD nie wiem czemu..ale niezmiennie wprowadzasz mnie w dobry humor dzięki Ci Widoku ;-PP Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: kupa józia 25.08.06, 22:28 co to jest to co masz głęboko w ...o? Rozjaśnij mi mój umysł okradany z wiadomości przez bezczelnego niemca. Odpowiedz Link
vandikia Re: kupa józia 25.08.06, 22:29 ak sie robi jak sie poie w tym samym czasie cos? lapie sie za kolano i mowi...moje piwo? Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: kupa józia 25.08.06, 22:30 moje piwo, tak, było coś takiego w podstawówce) Odpowiedz Link
pszczolaasia dla Vandiki i Widoka wyjasnienie- 25.08.06, 22:30 w doopie ) siem denerwuje jak ...nie wiem co...boje sie czegoś i dlatego mam wszystko w doopie) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dla Vandiki i Widoka wyjasnienie- 25.08.06, 22:37 o to taki okrzyk.. "mam wszystko w dooopie o!!! " )) i tym razom nie chodzi mi o anala;-D Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: dla Vandiki i Widoka wyjasnienie- 25.08.06, 22:40 teraz rozumiem, zignoruj moje podniższe namawianie na zamiane. O! Btw, a kiedy ci chodziło o anala)? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dla Vandiki i Widoka wyjasnienie- 25.08.06, 22:44 wiesz.. tak naprawde to chyba nigdy nie zgłosiłam tutaj takiego zapotrzebowania) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: dla Vandiki i Widoka wyjasnienie- 25.08.06, 22:37 to przestań się denerwować i zmień sobie to o na d albo e) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dla Vandiki i Widoka wyjasnienie- 25.08.06, 22:38 myslisz? poczekaj..coś skombinuje...) Odpowiedz Link