kryzysowa_narzeczona75 07.09.06, 10:54 czy mozna aktywowac karte kredytowa w dowolnym bankomacie, czy obowiazkowo w bankomacie banku, ktory wystawil karte? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kryzysowa_narzeczona75 Re: Pytanie - karta kredytowa 07.09.06, 11:06 no normalnie. Niektore durne karty kredytowe zanim uzyje sie ich w sklepie, trzeba aktywowac w bankomacie. Wpisac pin i... nie wiem co jeszcze. Przeciez wyplacac kasy nie bede Odpowiedz Link
six_a Re: Pytanie - karta kredytowa 07.09.06, 11:07 nie wiem, co za bank, ale w durnym bph trzeba było w ich bankomacie, tylko że to była debetowa, a kredytowe to chyba telefonicznie? Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Pytanie - karta kredytowa 07.09.06, 11:11 no to jest wlasnie durny bph Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Pytanie - karta kredytowa 07.09.06, 11:12 telefonicznie mowisz??? Pewnie bede musiala podac milion piecset hasel, ktorych nie pamietam Odpowiedz Link
six_a Re: Pytanie - karta kredytowa 07.09.06, 11:18 hmm, jak pierwsza aktywacja, to chyba tylko numer klejenta. albo połącz się z obsługą i niech wyjaśniają. miałam raz kartę w bph, zrezygnowałam w grudniu zeszłego roku i do dziś otrzymuję wyciągi. Pójdę tam chyba z czwarty raz i zamorduję tę kobitę od kart normalnie. Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Pytanie - karta kredytowa 07.09.06, 11:30 wlasnie aktywowalam telefonicznie. O moj Boze... Padlam Krok 1 - dzwonei na infolinie i slucham faceta, ktory pitoli i pitoli. 2- wybieram numerek dot. kart kredytowych 3- wklepuje swoj nr klienta 4-zglasza sie panienka i mowi, ze ona mnie przelaczy gdzie indziej i mam wybrac opcje 2 5- wybieram opcje dwa 6-zglasza sie panienka i pyta: -imie, nazwisko -naziwsko panienskie matki -imiona rodzicow -data urodzenia -seria DO i pesel - informuje ze mam nadac sobie jakis telepin 7 -wybieram telepin 8- potwierdzam telepin Po czym zostaje przelaczona do kolejnego konsultanta (!!!!!) 9- musze odpowiedziec na trzy losowo wybrane pytania dot. posiadanych produktow bankowych w ich banku 10 - trzy razy odpowiadam NIE 11- Pani jest zadowolona. Udzielilam poprawnych odpowiedzi 12- aktywuje mi karte 13-rozlaczam sie O zesz kurwaaaaaaa ) Odpowiedz Link
six_a Re: Pytanie - karta kredytowa 07.09.06, 11:33 ale przynajmniej do bankomatu nie trzeba było lecieć. no, procedura jest upierdliwa do granic. Odpowiedz Link
mamba30 Re: Pytanie - karta kredytowa 07.09.06, 11:48 ja aktywowałam w banku, który mi przyznał takową Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Pytanie - karta kredytowa 07.09.06, 12:11 to za pierwszym razem. Teraz trzeba sie spowiadac przez telefon Odpowiedz Link