listek_a 11.09.06, 20:00 zaraz ide na m jak milosc i ze sie ciesze z nowych odcinkow tej klasyki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateuszwierzbicki Re: nie lekcewazcie mojego wątku:D 11.09.06, 20:09 nie śmielibyśmy lekceważyc sobie Odpowiedz Link
to-wlasnie-ja Re: nie lekcewazcie mojego wątku:D 11.09.06, 20:42 a na jedynce " Male zbrodnie malzenskie " Janda i Frycz Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: wcale się nie wtydze, ze 11.09.06, 20:52 to teraz mi opowiedz, gdzie była mama Ewy i co tam robiła i co robili Marek z Grażyną na spotkaniu?? [Za późno przeczytałam twój wątek] ) Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: wcale się nie wtydze, ze 11.09.06, 21:02 planowali uprowadzenie Rysia dla okupu Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: wcale się nie wtydze, ze 11.09.06, 21:03 tam nie Marysia, to nie ten serial ;ppp Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: wcale się nie wtydze, ze 11.09.06, 21:33 ja mam zamiar zabrać sie zaraz za wyznania gejszy, mam nadzieje ze będzie to coś lepszego niż wczorajszy obcy vs predator i wszyscy jestesmy chrystusami Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: wcale się nie wtydze, ze 11.09.06, 21:35 Z całą pewnością jest to inna kategoria Odpowiedz Link
listek_a Re: wcale się nie wtydze, ze 12.09.06, 08:45 odpowiadam na pytanie nr jeden: Marek jest gupi. Z grazyna niby rozmawiali, ale chlopak sie podnieca na jej widok odpowiedz na pytanie nr dwa: Janeczka (albo Jajeczko, jak kto woli jest na odwyku. Na wspolnej nie łoglonam. Lubie ogladac M ja Milosc, bo wtedy wiem, dlaczego panie u mnie w pracy denerwuja sie w kazdy wtorek, srode i czwartek Odpowiedz Link