Dodaj do ulubionych

wstaaawaaac!!! pobudka marynarska, wyruszam w rejs

12.09.06, 07:10
- statkiem zaglowym w nieznane.
Obserwuj wątek
    • raduch Re: wstaaawaaac!!! pobudka marynarska, wyruszam w 12.09.06, 07:17
      Dzieńdoberek i coś a propos:

Kapitan statku transportowego dzieli się swoimi wspomnieniami:
      - Najgorszą rzeczą jaka mnie spotkała w życiu to był sztorm na jaki trafiłem
      swoim statkiem na Pacyfiku. Ale sam sztorm nie był jeszcze taki najgorszy.
      Wiozłem wtedy ładunek chińskich lalek. I kiedy statek przechylał się na
      burtę, wszystkie te lalki jednocześnie szeroko otwierały oczy i głośno,
      chórem wołały: "Mama-a-a-a!!!"
      • kasitza Re: wstaaawaaac!!! pobudka marynarska, wyruszam w 12.09.06, 07:34
        piekne!
    • pszczolaasia Re: wstaaawaaac!!! pobudka marynarska, wyruszam w 12.09.06, 07:24
      cze...smile)) jeszcze tylko 3 razy wstaniemy/wyplyniemy na wody i znowu wolne!!!
      • kasitza Re: wstaaawaaac!!! pobudka marynarska, wyruszam w 12.09.06, 07:34
        wyplyniemy na suchego przestwor oceanu - razem z wieszczem.
    • reniatoja gudmojnink 12.09.06, 07:28
      Wyprawiłam starsze do szkoły, nakarmiłam młodsze, a teraz gotuje mi się
      espresso na capuccino. Wiec chwilke się podładuję i potem do robót, bo mam
      troche załatwień dzisiaj. No wiec dzień dobry.
      • kasitza Re: gudmojnink 12.09.06, 07:35
        dziendobry pracusiu!
    • dziewice Re: wstaaawaaac!!! pobudka marynarska, wyruszam w 12.09.06, 08:01
      a jednak jest wtorek, czy to wtrorek czy jakies tam nieznane, startuje z kawa
      pod prysznicem, podklad, naklad, podnaklad nad poklad, pod podklad nad naklad i
      na to wszystko puder albo tunczyk.

btw, cos jest nie halo, mimo iz budzik mam na 6-6:30 jakas wewnetrzna sila mowi
      mi nie wstawaj i tak robie a pozniej jest juz 7:40, widocznie wewnetrznie i
      emocjonalnie czuje sie jako inna strefa czasowa

smile skoro tak cudownie mi sie juz z rana pisze, to chcialbym tylko powiedziec ze
      strasznie zaluje, ze nocy tej nie spedzilem z Kobieta we walkach albo chociaz
      papilocikach, przeciez to jest takie seksi, pamietam jak dzis gdy moja owczesna
      (slodziutku rozmiarek 40), ta to moze lepiej juz ide pod prysznic
      • reniatoja Re: wstaaawaaac!!! pobudka marynarska, wyruszam w 12.09.06, 08:08
        Czy wypiłeś już swoją Midnajt cofee, kawe z trzech łyżeczek rozpuszczalnika bez
        cukru bez mleka? czy to tylko pijesz w nocy, na lepsze widy narkotyczne zamiast
        snu? smile)))

Jak sie już opryśniesz to wracaj na forum smile
        • dziewice Re: wstaaawaaac!!! pobudka marynarska, wyruszam w 12.09.06, 08:22
          wracam, ale jedna noga jestem juz w pracy, takze dopiero do po pracy
          • reniatoja Re: wstaaawaaac!!! pobudka marynarska, wyruszam w 12.09.06, 08:29
            Ja też już jedną nogą sie zbieram do tego wszytkiego, co mam dzisiaj załatwić.
            Ale mi się nie chce wychodzic z domuuu sad( A Michałek tak słodko śpi, bedę go
            musiała budzic, zeby wyjsć, a co takie niemowlę winne, żeby mu sen przerywać i
            po urzędach ciągać i po sklepach i fogle.
            • dziewice Re: wstaaawaaac!!! pobudka marynarska, wyruszam w 12.09.06, 09:09
              a ja juz w robocie, spoznilem sie 20 minut, ale okazuje sie ze i tak bylem
              pierwszy, jak na razie wysluchuje porannych sciemek i innych historyjek
              w stylu ataku marsjan
    • mmagi po knajpach:O??????:D 12.09.06, 09:35

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka