kasitza 12.09.06, 07:10 - statkiem zaglowym w nieznane. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduch Re: wstaaawaaac!!! pobudka marynarska, wyruszam w 12.09.06, 07:17 Dzieńdoberek i coś a propos: Kapitan statku transportowego dzieli się swoimi wspomnieniami: - Najgorszą rzeczą jaka mnie spotkała w życiu to był sztorm na jaki trafiłem swoim statkiem na Pacyfiku. Ale sam sztorm nie był jeszcze taki najgorszy. Wiozłem wtedy ładunek chińskich lalek. I kiedy statek przechylał się na burtę, wszystkie te lalki jednocześnie szeroko otwierały oczy i głośno, chórem wołały: "Mama-a-a-a!!!" Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wstaaawaaac!!! pobudka marynarska, wyruszam w 12.09.06, 07:24 cze...)) jeszcze tylko 3 razy wstaniemy/wyplyniemy na wody i znowu wolne!!! Odpowiedz Link
kasitza Re: wstaaawaaac!!! pobudka marynarska, wyruszam w 12.09.06, 07:34 wyplyniemy na suchego przestwor oceanu - razem z wieszczem. Odpowiedz Link
reniatoja gudmojnink 12.09.06, 07:28 Wyprawiłam starsze do szkoły, nakarmiłam młodsze, a teraz gotuje mi się espresso na capuccino. Wiec chwilke się podładuję i potem do robót, bo mam troche załatwień dzisiaj. No wiec dzień dobry. Odpowiedz Link
dziewice Re: wstaaawaaac!!! pobudka marynarska, wyruszam w 12.09.06, 08:01 a jednak jest wtorek, czy to wtrorek czy jakies tam nieznane, startuje z kawa pod prysznicem, podklad, naklad, podnaklad nad poklad, pod podklad nad naklad i na to wszystko puder albo tunczyk. btw, cos jest nie halo, mimo iz budzik mam na 6-6:30 jakas wewnetrzna sila mowi mi nie wstawaj i tak robie a pozniej jest juz 7:40, widocznie wewnetrznie i emocjonalnie czuje sie jako inna strefa czasowa skoro tak cudownie mi sie juz z rana pisze, to chcialbym tylko powiedziec ze strasznie zaluje, ze nocy tej nie spedzilem z Kobieta we walkach albo chociaz papilocikach, przeciez to jest takie seksi, pamietam jak dzis gdy moja owczesna (slodziutku rozmiarek 40), ta to moze lepiej juz ide pod prysznic Odpowiedz Link
reniatoja Re: wstaaawaaac!!! pobudka marynarska, wyruszam w 12.09.06, 08:08 Czy wypiłeś już swoją Midnajt cofee, kawe z trzech łyżeczek rozpuszczalnika bez cukru bez mleka? czy to tylko pijesz w nocy, na lepsze widy narkotyczne zamiast snu? ))) Jak sie już opryśniesz to wracaj na forum Odpowiedz Link
dziewice Re: wstaaawaaac!!! pobudka marynarska, wyruszam w 12.09.06, 08:22 wracam, ale jedna noga jestem juz w pracy, takze dopiero do po pracy Odpowiedz Link
reniatoja Re: wstaaawaaac!!! pobudka marynarska, wyruszam w 12.09.06, 08:29 Ja też już jedną nogą sie zbieram do tego wszytkiego, co mam dzisiaj załatwić. Ale mi się nie chce wychodzic z domuuu ( A Michałek tak słodko śpi, bedę go musiała budzic, zeby wyjsć, a co takie niemowlę winne, żeby mu sen przerywać i po urzędach ciągać i po sklepach i fogle. Odpowiedz Link
dziewice Re: wstaaawaaac!!! pobudka marynarska, wyruszam w 12.09.06, 09:09 a ja juz w robocie, spoznilem sie 20 minut, ale okazuje sie ze i tak bylem pierwszy, jak na razie wysluchuje porannych sciemek i innych historyjek w stylu ataku marsjan Odpowiedz Link