vandikia 17.09.06, 22:49 a tymczasem jestem: niespakowana niewykąpana niewydepilowana nienajedzona ale za to jestem: zestresowana lotem maksymalnie przeziębiona naćpana apirynami, chlorochinaldinami itp o! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:51 czyli wszystko pod kontrola Odpowiedz Link
vandikia Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:52 i przed chwilą kupiłam 12 paczek fajek i mam nadzieje, ze starczy nic nie jest pod kontrolą aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
dziewice Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:53 zaufaj mi na okecu to jest dopiero matrix Odpowiedz Link
dziewice Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:56 bierzesz suszarke do wlosow ? Odpowiedz Link
vandikia Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:57 biore, a czemu pytasz akurat o suszarke? Odpowiedz Link
dziewice Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:59 looknij to hehe www.youtube.com/watch?v=BWyVMVWuLq0 Ren & Stimpy: Space Madness Odpowiedz Link
dziewice czym jest 8 minut do 640800 sekund mniej wiecej za 18.09.06, 00:07 tyle bedziesz back Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:53 malo!!! skocz jeszcze po 2!!!! sama palisz czy Mężowiu tyż? Odpowiedz Link
baba_krk chyba Cię Pan Bóg opuścił aaaaaaaaaaaa 17.09.06, 22:55 to ja na 4 miesiące miałam tylko 10 paczek, fakt wypaliły się w tydzień, ale przynajmniej spróbowałam miejscowego tytoniu hehe Odpowiedz Link
vandikia Re: chyba Cię Pan Bóg opuścił aaaaaaaaaaaa 17.09.06, 22:56 hehe ja 12 i monż 12 razem 24 )))) Odpowiedz Link
vandikia Re: o żesz w mordę jego mać!! 17.09.06, 22:59 plus 2 znajomyc, ktorzy mają w walizkach 1.75 czystej polskiej wódki hyhyhy Odpowiedz Link
pszczolaasia nie no...wódka jest wporzo... 17.09.06, 23:01 tego zawsze jest za malo...DD Boshe...czekam na solidną dokumentację fotograficzna!!!! nie wypominając tu Babie co miala foto wyslać przed i po... Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie no...wódka jest wporzo... 17.09.06, 23:04 co tylko chcesz to Ci wyślę, ale najwcześniej w środę, jak mi wszystkie stresy miną... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nie no...wódka jest wporzo... 17.09.06, 23:05 no dobra...to poczekam)) jakie stresy??? gdzie pisalaś o tym a ja tego nie zauwazyłam bo nad morzem sie wylegiwałam...?? Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie no...wódka jest wporzo... 17.09.06, 23:08 nie pisałam nigdzie... planuję swój wielki come back na uniwersytet i mam egzamin (( ech nie ma letko Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nie no...wódka jest wporzo... 17.09.06, 23:09 oooo..to soooper!!!! na jaki kierunek? stres egzaminacyjny jest wporzo. uskrzydla)) jeszcze pamietam, chociaż pare lat minelo nie boj!!! będzie gitt)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie no...wódka jest wporzo... 17.09.06, 23:26 jak się uda to dalej będę męczyła spenisza )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: o żesz w mordę jego mać!! 17.09.06, 23:02 a kto będzie próbował miejscowych specjałów??? miś gogo??? PS: Przyznaję się bez bicia, że ja wzięłam ze sobą Żubrówkę, ale to na prezent Odpowiedz Link
vandikia Re: o żesz w mordę jego mać!! 17.09.06, 23:53 po to bierzemy, zeby za duzo nie wydac na miejscu, splukalismy sie na ta imprezke ))) ale poprobujemy, poprobujemy dobra, kilka punktow mozna skreslic, ale chyba czas sie zaczac pakowac )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: o żesz w mordę jego mać!! 17.09.06, 23:58 jak nie lubię się pakować tak w tej chwili wolałabym to robić niż czytać historię literatury... utknęłam na baroku i w takim tempie do współczesności dojdę w okolicach Wszystkich Świętych albo i Gwiazdki... Odpowiedz Link
vandikia Re: o żesz w mordę jego mać!! 17.09.06, 23:59 pociesze Cie, ze po powrocie czeka mnie mega nauka )) dobra ide sie pakowac, ale jeszcze przyjde dac buzi Odpowiedz Link
baba_krk Re: o żesz w mordę jego mać!! 18.09.06, 00:23 meganauka i megapicie ze mną ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia o kuwa...to na ile jedziecie??? 17.09.06, 23:00 na miesąc?? chociaz jak se policze ile ja palilam..to by mnie straczylo na jakies 2 tygodnie mnie i zarazie mojej...no dobra na 3 tygodnie;-D ile palisz dziennie? Odpowiedz Link
vandikia Re: o kuwa...to na ile jedziecie??? 17.09.06, 23:01 jade na 7 dni P wiec se policz ile pale hehehe, wracam niebawem Pszołko, jesli bedziesz to jeszcze sie poodstresowujemy a raczej Wy mnie )) Odpowiedz Link
pszczolaasia 7 dni??? 24 paczki????:-DDDDD 17.09.06, 23:04 jesteś zajebista;-DDDD oczywiście, ze będe)) Odpowiedz Link
vandikia Re: 7 dni??? 24 paczki????:-DDDDD 17.09.06, 23:54 hehehe mam nadzieje, ze starczy PP pamietam jak na slowacji sie meczylam, bo nie było moich fajek i mialam do wyboru tamtejsze "elemki", albo "malborki" bleeech normalnie przestaje juz myslec )) Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:51 ja się bym na Twoim miejscu jeszcze zastanowił z tym wychodzeniem P.S. Łondko, udanych wakacji Odpowiedz Link
vandikia Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:53 nie dziekuje, zeby nie zapeszac, jak narazie idzie jak po grudzie hehe Odpowiedz Link
baba_krk Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:52 > a tymczasem jestem: > niespakowana - no to do walizek, jak masz listę to pójdzie szybko ))) > niewykąpana, niewydepilowana - to się da akurat sieknąć za jednym zamachem > nienajedzona - ja jestem przejedzona i mam od godziny kolkę, więc nie wiem co gorsze hehe > > ale za to jestem: > zestresowana lotem - czysta przyjemność, zobaczysz > maksymalnie przeziębiona - może jak się wygrzejesz na słońcu to Ci przejdzie > naćpana apirynami, chlorochinaldinami itp - zażywasz, przegrywasz > Odpowiedz Link
vandikia Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:54 kocham Cie ))) zara sie ide odstresowac we wannie, ale wroce, bo o 2 wychodzimy, wiec bez sensu spac Odpowiedz Link
baba_krk Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:57 aaaaaaaaaa ja Ciebie też kocham )))))))))))))) odstresuj się i wróć, ja dzisiaj jak nic do 2:00 posiedzę bo mam kupe roboty... zatem czekam wiernie jak pies hehe Odpowiedz Link
vandikia Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:58 ok to ide ))))) kupa to poważna sprawa, tak btw )) mamuniu, zeby mi sie tylko przy starcie nie zachcialo DDDD ok za jakies 30 min jestem Odpowiedz Link
baba_krk Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 23:02 nie bój żaby przecie w samolocie wychodek mają PP Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:52 nie zartuj!!!! nie spakowałas się jeszcze??? kapiel i depilacje można nawet o 3- ciej w nocy zalatwić... nigdy nie latalam, ale slyszałam, ze lufa i ostry seks- przed potrafia rozluźnić tak wiesz... wystarczająco, coby wsiąść i wsytartowac, a potem to i tak wyjścia innego nie masz..nawet awaryjnego;-D słuchaj...baw sie dobrze)) i wypocznij na maksa i nie mysl o żadnych, żadnych , zadnych smutach!!!! slyszysz?? żadnych!!! masz sie wyszaleć, chocbys na waleta po lazy miala latać)))) Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:55 a po co to sie depilowac teraz? Wydepilujesz sie po powrocie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 23:02 Mateusz ...jak Ty nic nie rozumiesz... po powrocie to może a nie musi..a teraz musi!! Odpowiedz Link
vandikia Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:55 nie , ale przygotowane wszystko, trzeba wrzucic w torbe lufa odpada, bo na lekach jestem, seks tez odpada poki co PP ehehehe no mam nadzieje, ze bedzie dobrze, )))) Odpowiedz Link
raduch Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:55 Notoco? Nic z tych rzeczy nie będzie Ci na plazy potrzebne. Baw się dobrze, to od jutra, nic tylko pozazdrościć. Odpowiedz Link
vandikia Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:56 bede sie bawic jak sie wykuruje, kurde kurde kurde, dzis mnei siekło Odpowiedz Link
raduch Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:58 Oj nie chrzań, wystawisz se to i tamto do słońca i już. Po problemach. Odpowiedz Link
vandikia Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:59 dobra to nie chrzanie ))) albo inaczej: chrzanic to! narazie sssse ide Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:56 szkoda że lecisz,bo o 23.30 na Planete leci fajny dokument p.t. Łechtaczka piękna nieznajoma moglibyśmy znowu pogadać aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niech to szlag! szczęśliwej drogi już czas narka - morf Odpowiedz Link
vandikia Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 17.09.06, 22:57 hehehe , nie mam planet nagraj mi i se obejrze po powrocie dzieki morf Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: za 3 godziny wychodzimy z domu 18.09.06, 00:03 ty jeszcze tutaj,no extra program,będę wiedział wszystko,jak wrócisz to zajrzyj do mojego konfesjonału..opowiem Odpowiedz Link
juleczka4 Re: a dokad ty sie udajesz? 25.09.06, 19:49 vandikia napisała: > a w Grecji se byłam Se fajnie miałaś Proszę o fotosy Odpowiedz Link
vandikia Re: a dokad ty sie udajesz? 25.09.06, 19:55 nawet bardzo fajnie a fotosów raczej nie bedzie, chyba, ze wywołam i zeskanuje bo ani my ani znajomi nie mielismy cyfrowki Odpowiedz Link
raduch Re: a dokad ty sie udajesz? 25.09.06, 20:00 Znaczy wróciłaś w dużo lepszym stanie niż wybyłaś? To i dobrze. Odpowiedz Link