kobieta_na_pasach 01.10.06, 12:25 jak bedzie dobre to moge napisac jak to sie robi, jesli ktos bedzie chcial Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach Re: i jak? 02.10.06, 09:23 mmagi napisała: > za duzo cytryny, gruszki powinny byc slodsze,ale ogolnie pomysl fajny, bo niepracochlonny i wszystko z jednego gara Odpowiedz Link
annajustyna Re: udka z gruszkami robie 01.10.06, 21:25 Pasiasta, konsumpcja juz pewnie skonczona i jak wrazenia??? Bo mi slinka leci (widac niedopchanam tym barszczem od wczoraj)... Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: udka z gruszkami robie 01.10.06, 21:33 A nie lepiej cygara kubańskie z liści na udach wygniatać? Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: udka z gruszkami robie 01.10.06, 22:06 nic sięnie dowiesz, mąż z pilotem przed telewizorem, syn zajął komputer, matka może zacząć sprzątać, może jeszcze pranie zdąrzy? Odpowiedz Link
reniatoja nieno sorry 01.10.06, 21:35 sie ludziom w d.ch przewraca, udka z gruszkami, moze śledzie z czekoladą i jajko na twardo z dzemem tez robisz? i sól sypiesz do herbaty, a do mleka kilka kropel tobasco ) Odpowiedz Link
annajustyna Re: nieno sorry 01.10.06, 21:49 Nie widze zwiazku...Owoce bardzo pasuje do mies. Odpowiedz Link
reniatoja Re: nieno sorry 01.10.06, 22:13 Aniu, Ja dałam ) na końcu. Sama bardzo tak jestem na owoce z mięsmi, głównie pomarańcze z wołowiną (taki sos w sumie pomarańczowy sie robi), alobo na przykład pieczeń z ananasami czasem robię, o indorze wyładowanym śliwkami suszonymi nie wspominajac )) ale z gruszkami to przyznaje ze nie próbowałam nigdy mięsa. Moze być ciekawe połączenie. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: nieno sorry 02.10.06, 09:25 reniatoja napisała: > Aniu, Ja dałam ) na końcu. Sama bardzo tak jestem na owoce z mięsmi, głównie > pomarańcze z wołowiną (taki sos w sumie pomarańczowy sie robi), alobo na > przykład pieczeń z ananasami czasem robię, o indorze wyładowanym śliwkami > suszonymi nie wspominajac )) ale z gruszkami to przyznaje ze nie próbowałam > nigdy mięsa. Moze być ciekawe połączenie. widac,ze masz male jeszcze pojecie o gotowaniu te gruszki byly malo slodkie, w przeciwienstwie do wymienionych prze ciebie owocow, wiec pasowaly jak najbardziej. Odpowiedz Link
reniatoja Re: nieno sorry 02.10.06, 09:35 Wszystkie owoce, które wymieniłam, świetnie komponują się w tych potrawach z mięsem, a o gotowaniu mam spore pojęcie, niestety Odpowiedz Link
hatige mniam!!! 01.10.06, 22:00 a jaki dobry schabik ze sliwkami ))) REnia - a co na to powiesz? www.gotowanie.wkl.pl/przepis3738.html Odpowiedz Link
reniatoja Re: mniam!!! 01.10.06, 22:10 Schab ze śliwkami to jest inna psrawa. Albo mięso w pomarańczach, ale zeby udka gruszkami traktowac? Zgroza )))) Truskawki z pierpzem to jakos nie wiem, moze i jadalne. A moja ciotka teresa robi Mizerie na słodko - tragedia, że boże uchowaj. Odpowiedz Link
hatige brrrrr- mizeria na slodko! 01.10.06, 22:16 w ogole to nie lubie pizzy hawajskiej - pelna ekstaze wywolana kaskiem tegoz smakolyku zakloca guuuupi ananas, ktory nota bene w postaci surowej moglabym zrec kilogramami. Odpowiedz Link
dziewice Re: udka z gruszkami robie 01.10.06, 22:03 hmmm ja jeszcze nigdy zadnej Kobiecie jeszcze nie smarowalem ud gruszkami Odpowiedz Link
six_a Re: udka z gruszkami robie 01.10.06, 22:06 może chodzi o gruszkę taką aptekarską bardziej? Odpowiedz Link
dziewice Re: udka z gruszkami robie 01.10.06, 22:09 ale macie dziewczeta fantazje , mnie chodzi o soczysta gruszke na pol i ... slodka chwilka Odpowiedz Link
mmagi sok z kapiacych gruszek świetnie oblepia uda,ech 02.10.06, 10:37 to były piękne dni))))))))) Odpowiedz Link