02.10.06, 10:17
No i jak pogodziłas wszystko? Slub wesele przyjaciela i urodziny synka?
Obserwuj wątek
    • grubaska20 Re: Grubaska? 02.10.06, 10:53
      w dupe pipe jeża.. w piątek wykąpaliśmy jasia, położyliśmy spać i 20:30
      wyjechaliśmy. wróciliśmy wczoraj ok 23. jasiol itak się obudził. ukochaliśmy go
      mocno, przywieźliśmy kilka rzeczy dla niego, a urodzinowe party po prostu
      przełożyliśy na inny termin. było mi smutno i przykro oczywiście, ale
      dzwoniliśmy do naszgo smyka (super gada na głośnomówiącym!!hehsmile i jakoś to
      przeżyliśmy wszyscysmile a wesele- super! wszystko pięknie się udało, bawiliśmy
      się świetnie
      • juleczka4 Re: Grubaska? 02.10.06, 10:55
        Wiedzialam ,że bedzie dobrze big_grinbig_grin
        • grubaska20 Re: Grubaska? 02.10.06, 10:59
          smile naprawdę dobrze wszystko się pokuładałosmile jasiol uwielbia moją mamę, więc
          nie było żadnego dramatu. wczoraj w nocy, dziś rano i teraz przed zaśnięciem
          męka! jakiś trzonowiec chyba wyłazi, biedak tak płakał.. ząbkuje jak nic,
          spazmował, ślinę toczył.. mam nadzieję, ze szybko wyjdzie
          • niedzwiedzica_sousie Re: Grubaska? 02.10.06, 11:24
            jezu, te zęby to jakiś koszmar
            • grubaska20 Re: Grubaska? 02.10.06, 11:41
              no zmora.. zerwało się moje roczne pacholę znowu rykiem.. ale ma już lepszy
              nastrójsmile
              • niedzwiedzica_sousie Re: Grubaska? 02.10.06, 11:45
                ja mam wrażenie że na leżąco zęby bolą bardziej
      • kobieta_na_pasach Re: Grubaska? 02.10.06, 11:23
        no i widzisz, wam sie tez nalezalo. i jaka mila persp0ektywa nastepnej zabawy z
        okazji urodzin synkasmile
        • grubaska20 Re: Grubaska? 02.10.06, 11:41
          nosmile
    • niedzwiedzica_sousie skoro wątek do grubaski to i ja skorzystam: 02.10.06, 11:28
      ten wader to normalnie zgroza, jestem przy 10 powtórzeniach i sapię przy tym
      jak lokomotywa, boli jak diabli. co będzie przy 24?
      a efekt na razie mizerniutki sad
      • reniatoja Re: skoro wątek do grubaski to i ja skorzystam: 02.10.06, 11:30
        Dziewfzyny dajcie mi jakis link od tego Wadra, moze i ja bym zaczeła?
      • dzikoozka Re: skoro wątek do grubaski to i ja skorzystam: 02.10.06, 11:30
        mnie najbardziej bolał od tego kark, łopatki i szyja, moze coś źle robiłam,
        skończyło się notorycznym dwutygodniowym kręczem. Przeszło jak skończyłam z
        tymi cwiczeniami. Później spróbowałam jeszcze raz, bo myslałam, że ten kręcz od
        czegos innego... i kręcz wrócił. Nie mogłam normalnie funkcjonowac. Muszę
        znaleźć coś innego dla siebie.
        • niedzwiedzica_sousie Re: skoro wątek do grubaski to i ja skorzystam: 02.10.06, 11:33
          źle robisz dziewczę. trzeba tak kręgosłup wbijać w podłoże, wtedy kark nie
          boli. i ciągnąć ciało rękami do przodu a nie barkami
      • grubaska20 Re: skoro wątek do grubaski to i ja skorzystam: 02.10.06, 11:40
        linczuj mnie i karć chorera!! robię kilka dni i ciągle zarzucam..uncertain te pierwsze
        dni, to już mam normalnie opracowane do perfekcji!!! hehetongue_out jak juz ruszy ten
        nowy sklep, jak wszystko się uspokoji, dopiero zacznę i konsekwentnie
        doprowadzę do końca. teraz ciągłe rozjazdy, jeszcze ten weselny maraton.. no
        nie sprzyja to niestety żadnej regularności. pocieszenie tylko, że zostało już
        tylko jedno wesele i coraz bliżej do otwarcia..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka