Dodaj do ulubionych

a propos picia

02.10.06, 11:48
pare wypowiedzi mnie wkurzylo. Renia zarzuca,ze mam z tym problem, bo ciagle o
tym pisze. ale jak sie spojrzy na watki to wyglada na to, ze ona tez ma z tym
problem, bo tez zalozyla kilka o piciu. nastepny to Grogreg. wczorajszy
komentarz do mojej odpowiedzi na jego pytanie, dot. zabaw w strzelanie z
karabinu maszynowego przez mojego syna, skomentowal to "odstaw te butelke".
dla mnie to nie jest smieszne. znam tutaj pare osob, ktore lubia pic piwo, czy
wino , ale w zyciu by mi nie przyszlo do glowy,zeby ich wyzywac od
alkoholikow! moge sobie najwyzej cos pomyslec. raz jeden tylko zainsynuowalam
cos Mmagi, ale to bylo w czasie "zimnej wojny"{ miedzy nami, wiec byla to
raczej zlosliwosc niz stwierdzenie faktu. sory, ale jesli ktos wypija 3-4 piwa
tygodniowo (nie mocne) i ktos innym nazywa to alkoholizmem, to ja sie
zastanawiam nad stanem umyslu tego drugiego.
Obserwuj wątek
    • reniatoja Re: a propos picia 02.10.06, 11:53
      Dla Jasności - absolutnie nie przeszło mi przez myśl, że masz problem z alkiem.
      Faktem jest, ze czesto wspominasz o Harnasiu. Co nic nie znaczy , a na pewno
      nie to, ze masz problem z alkiem. Wszystko co na ten temat napisałam i
      odebrałaś jako złosliuwość miało być jedynie żartem. Ze nieudanym to
      przepraszam. Tylko Butelka to naprawde nie ja wymyslilam - gdzies tu dzisiaj
      padło, juz nie wiem kto to napisał, ale jestem pewna, ze również miał to byc
      żart. Przepraszam jeszcze raz, że cie uraziłam, nie miałam zamiaru. W imieniu
      Grogrega nie moge sie wypowiadac, ale na moje oko tez zartował, tylko nie
      wyczulismy, ze Cie to tak dotknie na serio.
    • reniatoja P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 11:57
      a nawet nie sugeruje, ze masz z tym problem, po rpostu stwierdzam fakt, ze
      czesto wspominasz o jakims Harnasiu. To jest fakt, a nie zarzut. I zdaje sobie
      sprawe, ze kiedy piszesz "chyba sie upiję" czy cos w tym stylu - to tak samo
      zartujesz jak wiekszosc ludzi tutaj najcześciej zartuje. Wiecej dystansu.
      • cito1 Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:02
        Ja napisałam, że TB to może Tylko Butelka.
        Poza tym uważam, że nikogo nie powinno interesować co ktoś robi i dlaczego.
        Tu są tylko litery i czytamy to co ktoś chce, żebyśmy przeczytali.
        Uważam, że prawdziwi uzależnieni wżyciu nie napiszą " ale bym się napił albo
        opił " zrobią to po civchu a tu będą NIESKAZITELNIE CZYŚCI. W literach.
        • reniatoja Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:04
          > Uważam, że prawdziwi uzależnieni wżyciu nie napiszą " ale bym się napił albo
          > opił " zrobią to po civchu a tu będą NIESKAZITELNIE CZYŚCI. W literach.

Dokładnie tak samo uważam

i wąłsnie tak mi sie zdawało, że to ty napisałaś.

Bez przesady z tym obrażaniem się, bo tylko patrzec jak znowu bedziesz sie
          żegnać na zawsze z forum, a po co to komu.
        • kobieta_na_pasach Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:04
          cito1 napisała:

> Ja napisałam, że TB to może Tylko Butelka.

no tak, a "bystra" Renia zaraz to podchwycila o dorobila do tego wlasna
          ideologie na moj temat. cala Reniuchna!

>
          > Uważam, że prawdziwi uzależnieni wżyciu nie napiszą " ale bym się napił albo
          > opił " zrobią to po civchu a tu będą NIESKAZITELNIE CZYŚCI. W literach.
          >

oczywiscie. przeciez rasowy alkoholik zawsze mowi "ja nie pije!", albo "wypilem
          tylko troszeczke"smile
          • cito1 Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:06
            Ja mam swój klucz, po którym poznaję. Przeważnie to są literówki smile)) u osób ,
            które z zasady czysto piszą.
            • kobieta_na_pasach Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:08
              cito1 napisała:

> Ja mam swój klucz, po którym poznaję. Przeważnie to są literówki smile)) u osób ,
              > które z zasady czysto piszą.

nasila sie to szczegolnie wieczorowa porasmile ale to normalne, bo w pracy nie
              pija. a ja nie pracuje (i nie karmie) i moge sobie piwo wypic i pewnie to jest
              takie bolesne dla niektorych.
            • mmagi Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:24
              smile)))))))))))))) ale fajnie bo ja wale kupę literóweksmile)))))
            • ania.downar Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 13:03
              cito1 napisała:

> Ja mam swój klucz, po którym poznaję. Przeważnie to są literówki smile)) u osób ,
              > które z zasady czysto piszą.

No bez jaj... smile Z pracy pisze bez literowek, dlatego ze mam normalna
              klawiature, a w domu mam taka insza, dzielona w polowie i zdarzaja mi sie
              literowki dosc czesto. NA TRZEZWO! kurde, zaraz ze mnie tez alkoholiczke
              zrobia smile))
              • cito1 Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 13:21
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=49618298&a=49620098
          • reniatoja Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:07
            kobieta_na_pasach napisał:

> cito1 napisała:
            >
            > > Ja napisałam, że TB to może Tylko Butelka.
            >
            > no tak, a "bystra" Renia zaraz to podchwycila o dorobila do tego wlasna
            > ideologie na moj temat. cala Reniuchna!

Bez sensu jest to co teraz piszesz, ale masz prawo bredzic, pozostawie dalsze
            Twoje posty na tn temat bez komantarza, sama o sobie świadczysz pisząc to co
            piszesz.
            >
            > >
            • kobieta_na_pasach Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:09
              reniatoja napisała:

>
              > Bez sensu jest to co teraz piszesz, ale masz prawo bredzic, pozostawie dalsze
              > Twoje posty na tn temat bez komantarza, sama o sobie świadczysz pisząc to co
              > piszesz.
              > >
              uwazaj reniu na literowki, bo wg tego, co napisala cito kwalifikujesz sie jako
              osoba ciagle pijacasmile
              >
              >
              • reniatoja Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:13
                Akurat szczerze mówiąc to jestem pewna, ze w życiu byłam zalana wiecej razy niż
                Ty (Przypuszczam, ze tak porządnie to się prawdopodobnie nigdy nie zalałaś a ja
                i owszem i to nie raz). Teraz od ponad roku niepijąca jestem, ale literówki już
                mi tak pozostaną pewnie - trwałe zmiany w mózgu po dawnym stylu życia wink))

Najbardziej jednak ciesze się, zerzuciłam palenie - i to, w przeciwieństwie do
                picia alkoholu, mam nadzieję na stałe.
              • cito1 Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:14
                Ok. Było u osób z zasady czysto piszących smile nagła zmiana. Są osoby, które z
                różnych powodów na codzień walą literówki a to zła klawiatura, a to OBCA
                klawiatura a to tumiwisizm i wolno im.
                • mamba30 Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:16
                  cito1 napisała:

> Ok. Było u osób z zasady czysto piszących smile nagła zmiana. Są osoby, które z
                  > różnych powodów na codzień walą literówki a to zła klawiatura, a to OBCA
                  > klawiatura a to tumiwisizm i wolno im.

he he..... czasami to mogę być ja, zgadza się?smile))))
                  • cito1 Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:16
                    Jo tyz smile
                    • mamba30 Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:21
                      i dzisiaj chyba se walnę wieczorkiem literówkę smile)))
                      nie mylić z litrówkąsmile
                      • cito1 Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:22
                        sad wolne mam a nie mogę literówki sad
                        • mamba30 Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:27
                          wyczytałam, żeś się antybiotykiem potraktowała sad( chlapnę za Ciebie smile
                          • cito1 Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:31
                            Co się odwlecze to nie uciecze smile
                          • kobieta_na_pasach mamba, a czemu ty nie pijesz jak ja od rana.... 02.10.06, 12:38
                            ..tylko czekasz do wieczoratongue_outPPPPP
                            • mamba30 Re: mamba, a czemu ty nie pijesz jak ja od rana.. 02.10.06, 12:40
                              he he.... bo muszę być tomna jak dziecko ze szkoły wróci smile)
                              • kobieta_na_pasach Re: mamba, a czemu ty nie pijesz jak ja od rana.. 02.10.06, 12:42
                                mamba30 napisała:

> he he.... bo muszę być tomna jak dziecko ze szkoły wróci smile)

a jak maz wroci to niekoniecznie?smile)
                                • mamba30 Re: mamba, a czemu ty nie pijesz jak ja od rana.. 02.10.06, 12:48
                                  menżowiu dzisiaj pojechał po larwiątko i z nią do teściów się wybiera do końca
                                  dnia..... grrr.....
                                  • kobieta_na_pasach Re: mamba, a czemu ty nie pijesz jak ja od rana.. 02.10.06, 13:11
                                    mamba30 napisała:

> menżowiu dzisiaj pojechał po larwiątko i z nią do teściów się wybiera do końca
                                    > dnia..... grrr.....

to jest wystarczajacy powod,zeby pic od ranatongue_outPP
                                    • mamba30 Re: mamba, a czemu ty nie pijesz jak ja od rana.. 02.10.06, 13:21
                                      kobieta_na_pasach napisał:

>> to jest wystarczajacy powod,zeby pic od ranatongue_outPP
                                      >

no patrz, cholercia, że też nie miałam żadnego zapasu w lodówce......smile))
                                      • kobieta_na_pasach Re: mamba, a czemu ty nie pijesz jak ja od rana.. 02.10.06, 13:23
                                        mamba30 napisała:

> kobieta_na_pasach napisał:
                                        >
                                        > >> to jest wystarczajacy powod,zeby pic od ranatongue_outPP
                                        > >
                                        >
                                        > no patrz, cholercia, że też nie miałam żadnego zapasu w lodówce......smile))

zamiast kota trza bylo se psa wziac. zawsze przy okazji spacerku mozna o sklep
                                        zahaczyc, po to m.in. kupil sobie psa moj mazsmile))
      • kobieta_na_pasach Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:02
        reniatoja napisała:

> a nawet nie sugeruje, ze masz z tym problem, po rpostu stwierdzam fakt, ze
        > czesto wspominasz o jakims Harnasiu. To jest fakt, a nie zarzut. I zdaje sobie
        > sprawe, ze kiedy piszesz "chyba sie upiję" czy cos w tym stylu - to tak samo
        > zartujesz jak wiekszosc ludzi tutaj najcześciej zartuje. Wiecej dystansu.

a watek dot. codziennego picia komu zaddedykowalas?
        • reniatoja Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:06
          księżom - już pisałam. Wczoraj pierwszy raz od wielu miesięcy byłam do
          spowiedzi - ksiądz rozdawał opłatek umoczony w winie znaczy sie Ciało i Krew
          Chrystusa i tak sobie napisałam, naprawde nie miałam Ciebie na mysli, nie bierz
          wszystkiego tak do siebie - czy gdzies sugeruje w jakis sposób, ze to wątek o
          Tobie? Litości!!!
          • kobieta_na_pasach Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:10
            reniatoja napisała:

> księżom - już pisałam. Wczoraj pierwszy raz od wielu miesięcy byłam do
            > spowiedzi - ksiądz rozdawał opłatek umoczony w winie znaczy sie Ciało i Krew
            > Chrystusa i tak sobie napisałam, naprawde nie miałam Ciebie na mysli, nie bierz
            >
            > wszystkiego tak do siebie - czy gdzies sugeruje w jakis sposób, ze to wątek o
            > Tobie? Litości!!!

o matko! a co ma komunia wspolnego z codziennym popijaniem?!
            • reniatoja Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:14
              ksiądz codziennie popija wino na mszy. Latami to robi. Alkohol uzależnia. Więc
              moim zdaniem jest uzależniony w jakiś tam sposób. Ale mozę się mylę, nie ma
              pojęcia.
              • kobieta_na_pasach Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:18
                reniatoja napisała:

> ksiądz codziennie popija wino na mszy. Latami to robi. Alkohol uzależnia. Więc
                > moim zdaniem jest uzależniony w jakiś tam sposób. Ale mozę się mylę, nie ma
                > pojęcia.

sa tez tacy, ktorzy pala, molestuja dzieci, i zyja z innymi ksiezmismile
                • reniatoja Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:20
                  no są, to trza osobne wątki pozakłądać, wszystkiego do jednego wora nie da rady
                  wrzucić.
                  • kobieta_na_pasach Re: P.S. Poza tym ja nigdzie nie zarzucam Ci, 02.10.06, 12:22
                    reniatoja napisała:

> no są, to trza osobne wątki pozakłądać, wszystkiego do jednego wora nie da rady
                    >
                    > wrzucić.
                    >

moim zdaniem da sie.
    • niedzwiedzica_sousie Re: a propos picia 02.10.06, 12:11
      ja sobie lubię wypić, i dobre winko i piwko a i wódęczkę jeśli jest okazja i
      nie wstydzę się tego.
      • reniatoja Re: a propos picia 02.10.06, 12:15
        mam to samo. Dobry jest taki drink: Połowa sprite, połowa wódki, kilka kropel
        cytryny. Na kieliszku kładziemy połówkę cytryny, uderzamy tak zamkniętym
        kieliszkiem o stół i wypijamy. bardzo sie syfi na stole, ale dobre to smile
        • cito1 Re: a propos picia 02.10.06, 12:16
          Jeśli to żubrówkę, szarlotka. A tak to piwo ' sakramencko spod samiutkich Tater'
      • kobieta_na_pasach Re: a propos picia 02.10.06, 12:19
        niedzwiedzica_sousie napisała:

> ja sobie lubię wypić, i dobre winko i piwko a i wódęczkę jeśli jest okazja i
        > nie wstydzę się tego.
        >
        ale nie piszesz o tym, tak czesto, jak ja. czyli nie masz z tym problemusmile a ja mam!
        • niedzwiedzica_sousie Re: a propos picia 02.10.06, 12:24
          bo ja nie piszę tylko piję he he he
          uważasz, że masz z tym problem? to zgłoś sie do poradni
          • kobieta_na_pasach Re: a propos picia 02.10.06, 12:27
            niedzwiedzica_sousie napisała:

> bo ja nie piszę tylko piję he he he
            > uważasz, że masz z tym problem? to zgłoś sie do poradni

tiaa, chyba zdrowia psychicznego.
    • grogreg Uderz w stol..... 02.10.06, 12:16
      Kto uzyl slowa alkoholik?
      • reniatoja Grogreg 02.10.06, 12:18
        Teraz to juz przeginasz. Jak dziewczyna nie chce to juz tak nie zartuj, tu sie
        akurat postawie postronie Pasiastej - jak jakieś zarty kogoś bolą to sie dalej
        nie zartuje. I Ty to wiesz, bo sie przekonałam przy samobójstwach, to teraz też
        zamilcz łajzo smile
        • grogreg Re: Grogreg 02.10.06, 12:21
          Nie bede milczal...... ja musze pisac.... musze tworzyc...... ba ja jestem
          miliyon i cierpie za miliyony.....szkoda ze cudze.

A Pasiasta albo robi z nas wszystkich wala.
          • cito1 Re: Grogreg 02.10.06, 12:22
            Pewnie, że wała robi. Inni siedzą , sączą po cichu i jest ok.
            • reniatoja Re: Grogreg 02.10.06, 12:23
              Buhahahahahahah smile)))) A na Pasiastej sie skrupia, bo sie wykamingautowała i to
              ona cierpi za miliyony smile))))
              • cito1 Re: Grogreg 02.10.06, 12:24
                Jest sposób na to. Każdy niech napisze raz dziennie " ale bym się napił " smile))
                albo chyba se wychylę smile
                • reniatoja Re: Grogreg 02.10.06, 12:26
                  ja juz włąśnie taki wątek założyłam widzisz czytam w Twoich myślach smile)
            • kobieta_na_pasach Re: Grogreg 02.10.06, 12:24
              cito1 napisała:

> Pewnie, że wała robi. Inni siedzą , sączą po cichu i jest ok.

smile)) zawsze mialam za dlugi jezyk i sie doigralamsmile
              • cito1 Re: Grogreg 02.10.06, 12:26
                Dystans obowiązuje po obu stronach.
                • kobieta_na_pasach Re: Grogreg 02.10.06, 12:29
                  cito1 napisała:

> Dystans obowiązuje po obu stronach.

wiesz, jak sie zna tak dlugo ludzi na forum to dystans sie skraca.ale woidac,
                  nie wszystkich powinien on dotyczyc. i kogo to spotkalo? mnie! najwiekszego
                  wroga alkoholu|!
                • grogreg Re: Grogreg 02.10.06, 12:30
                  Buhahahaha!

Jestes nowa, wiec Ci grzecznie wyjasnie.... tu obowiazuje full contact
                  • cito1 Re: Grogreg 02.10.06, 12:31
                    Z nową bym nie przesadzała smile
                    • grogreg Re: Grogreg 02.10.06, 12:33
                      Ale Full sie pelny.
                      • cito1 Re: Grogreg 02.10.06, 12:38
                        grogreg napisał:

> Ale Full sie pelny.

Też piszesz o piciu! smile
                        • grogreg Re: Grogreg 02.10.06, 12:39
                          No jasne.
                  • kobieta_na_pasach Re: Grogreg 02.10.06, 12:33
                    grogreg napisał:

> Buhahahaha!
                    >
                    > Jestes nowa, wiec Ci grzecznie wyjasnie.... tu obowiazuje full contact

jasne,tego, na co nie mozna zdobyc sie w realu, rekompensuje sie tutaj.
                    • grogreg Re: Grogreg 02.10.06, 12:35
                      No wiesz..... napic sie razem nie napijemy.
                      • kobieta_na_pasach Re: Grogreg 02.10.06, 12:39
                        grogreg napisał:

> No wiesz..... napic sie razem nie napijemy.

no, i nie zwyzywamy.
                        • grogreg Re: Grogreg 02.10.06, 12:41
                          Jak Cie zman Ptaszyno to na werbalnej wymianie ciosow by sie nie skonczylo.
                          • kobieta_na_pasach Re: Grogreg 02.10.06, 12:42
                            grogreg napisał:

> Jak Cie zman Ptaszyno to na werbalnej wymianie ciosow by sie nie skonczylo.

no to mnie nie znasz.
                            • grogreg Re: Grogreg 02.10.06, 12:47
                              Oj, az boje sie poznac.
          • kobieta_na_pasach Re: Grogreg 02.10.06, 12:22
            grogreg napisał:

>
            > A Pasiasta albo robi z nas wszystkich wala.

to zdanie jest albo niegramatyczne, albo napisane "po pijaku", bo nic nie
            zrozumialam.
            • grogreg Re: Grogreg 02.10.06, 12:24
              Na trzezwo bys chwicila....... sorki rybenko, ale nie moglem...hihi...sie
              powstrzymac.

Znaczy sie wala z nas wszyskim moja piekna robisz.
      • kobieta_na_pasach Re: Uderz w stol..... 02.10.06, 12:21
        ty zapewne jestes pijacym tylko "u cioci na imieninach". to ja juz 100 razy wole
        mojego meza, ktory codziennie (jesli nie jest w pracy), musi wypic mocne piwo,
        albo dwie lampki koniaku. przynajmniej jest realny i normalny.
        • grogreg Re: Uderz w stol..... 02.10.06, 12:26
          Nie u cioci, tylko u wojka i to naprawde klasa somogonem sie raczymy.
    • mmagi kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz by 02.10.06, 12:22
      m se piwko ciachłasmile))))mmmmmmmzimne z pyjanka przez słomkęsmile)))))
      • grogreg Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 12:27
        Przez co?
        • kobieta_na_pasach Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 12:31
          grogreg napisał:

> Przez co?

nie umiesz czytac? przez "splonke". a ten karabin syna to prawda. taki na kulki
          plastikowe. chodza do lasu w pelnym umundurowaniu i bawia sie w strzelanie.
          kosztowal ponad 600zl.
          • grogreg Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 12:34
            A gdzie tu maszynowy?

A moje pytanie podyktowane bylo, nie niezrozumieniem tylko szczerym i
            uzasadnionym oburzeniem.
            • kobieta_na_pasach Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 12:39
              grogreg napisał:

> A gdzie tu maszynowy?

nie rozumiem pytania.
              >
              > A moje pytanie podyktowane bylo, nie niezrozumieniem tylko szczerym i
              > uzasadnionym oburzeniem.

oburzeniem na co?
              • grogreg Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 12:47
                No, bron maszynowa ma to do siebie, ze do przeladowania pobiera energie z
                poprzedniego wystrzalu, zwykle poprzez odrzut zamka.

A "karabinek" do pintball`a pobiera energie ze sprezenia CO2 w przytroczonej
                butli.

Co do oburzenia:

Piwo przez slomke!!!?
                • kobieta_na_pasach Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 13:12
                  grogreg napisał:

> No, bron maszynowa ma to do siebie, ze do przeladowania pobiera energie z
                  > poprzedniego wystrzalu, zwykle poprzez odrzut zamka.
                  >
                  > A "karabinek" do pintball`a pobiera energie ze sprezenia CO2 w przytroczonej
                  > butli.

czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem? napisalam,ze to jest karabin na KULKI
                  PLASTIKOWE
                  >
                  > Co do oburzenia:
                  >
                  > Piwo przez slomke!!!?
                  • grogreg Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 13:14
                    A, czyli energa pochodzi ze sprezyny - na jedno wychodzi.
                    Swoja drogo to mile , ze pochole po lesie biega zamiast marnowac sie przy
                    komputerze.
                    • kobieta_na_pasach Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 13:18
                      grogreg napisał:

> A, czyli energa pochodzi ze sprezyny - na jedno wychodzi.
                      > Swoja drogo to mile , ze pochole po lesie biega zamiast marnowac sie przy
                      > komputerze.

3 lata sie marnowal, dlatego tak sie teraz tym chwale. ale to dosc drogi sport.
                      kurde, on zawsze znajdzie sobie cos, co wymaga kupe forsy! ale wiekszosc kupil z
                      oszczednosci i datkow od rodzinysmile m.in. sprzedal nowa karte graficzna.
                      • grogreg Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 13:20
                        O, i wychowacze to jest.
        • mmagi Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 12:31
          przez słomkę..............a słomka to jest taka długa ok 25 cm rurka
          plastykowatongue_out
          • grogreg Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 12:35
            Herezja!!!

A gdzie piana na nosie?
            • mmagi Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 12:37
              hmmmm,nie masurprised?
              • grogreg Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 12:40
                No widzisz. Wywal slomke u umocz rylo jak Pan Bog przykazal.
                Slomka....Swiat na psy schodzi.
                • mmagi Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 12:44
                  a wiesz o czym marze,kurdee napic sie zimnego piwka z takiego kufla jak to były
                  30 lat temusmile)),duuuze i ciezkie,no i teraz taka pianke to mozna zobaczyc na
                  reklamie piwa z metra w wielkopolscesad(((
                  • grogreg Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 12:48
                    OOooooooo, wlasnie.
            • kobieta_na_pasach Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 12:40
              grogreg napisał:

> Herezja!!!
              >
              > A gdzie piana na nosie?

masz takiego dlugiego, ze ci wchodzi do szklanki?
              • grogreg Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 12:49
                Jak piana zaca to tak.
                • kobieta_na_pasach Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 13:12
                  grogreg napisał:

> Jak piana zaca to tak.

i prosze! znowu literowka!
                  • grogreg Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 13:15
                    Na trzezwo rece sie mi trzesa.
          • raduch Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 12:41
            mmagi napisała:

> przez słomkę..............a słomka to jest taka długa ok 25 cm rurka
            > plastykowatongue_out

Podobno przez słomkę szybciej w mózg wali? smile
            • kobieta_na_pasach Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 12:43
              raduch napisał:

>
              > Podobno przez słomkę szybciej w mózg wali? smile

naprawde?! jutro sprobuje, bo dzis juz za poznosmile))))
            • mmagi tak móffia ale czy to prawda?,raczej nie:-))) 02.10.06, 12:46

• raduch Re: tak móffia ale czy to prawda?,raczej nie:-))) 02.10.06, 12:50
                Tak mnie poinformowała młodzież z gatunku "no bo wie pan, kasy mało" smile
                • mmagi Re: tak móffia ale czy to prawda?,raczej nie:-))) 02.10.06, 12:58
                  jakos nie zauwazyłamsmile)))/albo nie chciałamtongue_out/
      • kobieta_na_pasach Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 12:30
        mmagi napisała:

> m se piwko ciachłasmile))))mmmmmmmzimne z pyjanka przez słomkęsmile)))))

ty pijaczko jedna!
        • grogreg Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 12:32
          Tyyyyyyy...Tyyyyyyy.....a.b.s.t.y.n.e.n.t.k.o!!!
        • mmagi Re: kurdeeeee jeszcze nie przeczytałam wata a juz 02.10.06, 12:36
          wynocha,jestem smakoszemsmile))))))

a najlepiej Tequili,mmmm alesmy z Kotem sie urżneli w Jastarni,tera jak
          byliśmysmile)))
          hihihiiii
    • monalisa.pl ale po co sie tłumaczysz???? 02.10.06, 12:37
      ?
      dla otuchy napisze ze tez jestem w takim razie alkoholoczkasmile
      • kobieta_na_pasach Re: ale po co sie tłumaczysz???? 02.10.06, 12:41
        monalisa.pl napisała:

> ?
        > dla otuchy napisze ze tez jestem w takim razie alkoholoczkasmile
    • grogreg I co ? 02.10.06, 12:52
      Jak wynika z watku wszyscu tu loja az milo.

• mmagi mitting AA;-))))))wyznanie prawdy:-)) 02.10.06, 13:00

• khaki3 Re: a propos picia 02.10.06, 12:54
      Alez macie problemy smile))))) Znajac zycie to polowa z tego co kogo pijaczkiem
      nazwala miala zamiar zartowac.A nasza Kobita pewnie humoru nie miala i nie
      zalapala,ze to zart. Nuuuuu Kobito gdzie Twoj humor?
      • grogreg Re: a propos picia 02.10.06, 12:57
        Pewnie ja suszy i dlatego zla.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka