khaki3 05.10.06, 22:20 nie gadaj z kretynka!ty jej nie znasz,nie wiesz do czego idiotka jest zdolna! uwierz mi kiedys ona szalala nakobicie i robila takie jazdy,ze glowa mala! zreszta spraw @ za jakies 10 minut napisze tobie lista erotycznego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: VANDA! 05.10.06, 22:28 ja ją 'znam z widzenia' i generalnie obchodzi mnie tyle co moja wczorajsza kupa )) ok wejde na poczte Odpowiedz Link
khaki3 Re: VANDA! 05.10.06, 22:29 nie obrazaj swojej wczorajszej kupy! bo moze juz wiecej nie wyjsc i co wtedy? klopociki! Odpowiedz Link
vandikia Re: VANDA! 05.10.06, 22:34 hyhyhyhyhyhyhy tego akurat o mnei powiedziec nie mozna PPP Odpowiedz Link
khaki3 Nuuuuuuuuuuuuuuu. 05.10.06, 22:56 codziennie gam pierwsza role w jej erotycznych snach a pozniej robi wyplakiwanie sie jaka to ja jestem zla i niedobra na FoF i FoM. taka jedna wariatka. kiedys na zalogowanym smigala,ale ciagle ja banowali wiec teraz bez zalogowania i mysli kretynka,ze nikt sie nie zalapie,ze to ona )))))))))))) to byla "dziewczyna" browanxa Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Nuuuuuuuuuuuuuuu. 05.10.06, 23:00 khaki3 napisała: > codziennie gam pierwsza role w jej erotycznych snach a pozniej robi wyplakiwani > e > sie jaka to ja jestem zla i niedobra na FoF i FoM. taka jedna wariatka. kiedys > na zalogowanym smigala,ale ciagle ja banowali wiec teraz bez zalogowania i mysl > i > kretynka,ze nikt sie nie zalapie,ze to ona )))))))))))) to byla "dziewczyna" > browanxa Sic nic nie wiedziałam o tym A "była" w jakim sensie??? A teraz się kólcicie na którym fof czy fom??? to zaglądne :p Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Nuuuuuuuuuuuuuuu. 05.10.06, 23:04 W dupie ją mam Sama ją pozaczepiam chętnie hihihi <diabełek> Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Nuuuuuuuuuuuuuuu. 05.10.06, 23:06 khaki3 napisała: > schowaj rogi bo monitor nimi wybijesz ślimak ,ślimak wystaw rogi dam Ci sera na pierogi :p;p Daj mi linka do ktoregoś foruma, gdzie zadyma jest jakaś ) Odpowiedz Link
khaki3 Re: Nuuuuuuuuuuuuuuu. 05.10.06, 23:09 ojj Julka Julka idz na kobite pusc posta i masz zadyme Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Nuuuuuuuuuuuuuuu. 05.10.06, 23:13 khaki3 napisała: > ojj Julka Julka idz na kobite pusc posta i masz zadyme wole najpierw poczytać a żem leniwa bestyja proszę o przykład zadymy Odpowiedz Link