juleczka4 10.10.06, 18:46 smileys.smileycentral.com/cat/28/28_3_10.gif qrwa ,zamarzam i coś mnie w gardle drapie i kasłam troche buuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo ooooooo 10.10.06, 18:47 eee cieplo jest Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo oooooo 10.10.06, 18:48 No Afryka ciepła jest)) Odpowiedz Link
dziewice Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo ooooo 10.10.06, 18:49 u nas we wiosce jest cieplo Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo oooo 10.10.06, 18:51 dziewice napisał: > u nas we wiosce jest cieplo bo dużo ludziów i jak oddychają to się ciepło robi ) Odpowiedz Link
dziewice Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo ooo 10.10.06, 19:13 to wszystko przez rozneglizowane Kobiety ktore podkrecaja atmosfere Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo oo 10.10.06, 19:36 dziewice napisał: > to wszystko przez rozneglizowane Kobiety ktore podkrecaja atmosfere a faceci są?? Odpowiedz Link
dziewice Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo o 10.10.06, 19:46 a to musisz przyjechac i zobaczyc Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 19:48 dziewice napisał: > a to musisz przyjechac i zobaczyc ożesz w ten mróz ,o tej porze za żadne skraby nie wystwię nosa poza drzwi domu ))) Odpowiedz Link
dziewice Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 19:52 zatem sie nie dowiesz Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 19:54 dziewice napisał: > zatem sie nie dowiesz buuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 19:56 dziewice napisał: > baaaaaaaaaaaaaaaaa > beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 20:00 dziewice napisał: > slodkie nio )))))) Odpowiedz Link
dziewice Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 20:27 rozwiazalem zagadke - wlaczyli CO Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 20:32 dziewice napisał: > rozwiazalem zagadke - wlaczyli CO <zadrość> aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja też chcę Odpowiedz Link
dziewice Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 20:37 ja lubie gdy jest zimno, w robocie mialem dzisiaj 31C dobrze ze bylem tylko chwile Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 20:39 dziewice napisał: > ja lubie gdy jest zimno, w robocie mialem dzisiaj 31C dobrze ze bylem tylko chw > ile o jezu, toż to przesada już Odpowiedz Link
dziewice Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 20:40 niedlugo bedzie zima, jakos damy rade Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 20:41 dziewice napisał: > niedlugo bedzie zima, jakos damy rade i bałwanka bedziemy lepić?? Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo ooooooo 10.10.06, 18:57 farelka z wolna na trzy czwarte gra, ferajna marznie ja nie marznę na górze sąsiad już gorączkę ma tak w jesien bawimy się Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo oooooo 10.10.06, 18:59 Dupa bo nie mam farelki ((((((((((((((( Odpowiedz Link
vandikia Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo ooooooo 10.10.06, 19:22 nie chce Cie osłabiać, ale od 3 tygodni prawie włączam na kilka godzin ogrzewanie w domu zmarźluch jestem i jak mi przypieprza rachunek za gaz to sie pewnie nie pozbieram, ale mowi sie trudno. a teraz ide leczyc kaca w kinie, pa Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo oooooo 10.10.06, 19:36 vandikia napisała: > nie chce Cie osłabiać, ale od 3 tygodni prawie włączam na kilka godzin > ogrzewanie w domu ee wcale mnie nie załamałaś )) Odpowiedz Link
aguszak Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo ooooooo 10.10.06, 19:48 w gardle i mnie drapie i w nosie kręci byłam u lekarza i dostałam siateczkę leków za 50 zeta - może to coś pomoże? ;/ Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo oooooo 10.10.06, 19:52 aguszak napisała: > w gardle i mnie drapie i w nosie kręci > byłam u lekarza i dostałam siateczkę leków za 50 zeta - może to coś pomoże? ;/ Antybiotyk masz ,że tak drogo zapłaciłas?? Ja ostanio miałam antybiotykl za 7 zł i mi pomógł hehe Odpowiedz Link
aguszak Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo ooooo 10.10.06, 19:55 tantum verde flegaminę capivit a+e bi-profenid - lek przeciwzapalny nie ma antybiota, bo ponoć nie ma potrzeby jeszcze... Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo oooo 10.10.06, 19:58 aguszak napisała: > tantum verde > flegaminę > capivit a+e > bi-profenid - lek przeciwzapalny no to takie lepsze leki Ci dał dochtor, dlatego 50 zł > > nie ma antybiota, bo ponoć nie ma potrzeby jeszcze... jaknie potzreby to dobrze , bo co ta watrobe tak niszczyc Odpowiedz Link
aguszak Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo ooo 10.10.06, 19:59 ale z antybiotem byłoby skuteczniej zapewne, a tak to się będę męczyć dwa tygodnie... Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo oo 10.10.06, 20:02 aguszak napisała: > ale z antybiotem byłoby skuteczniej zapewne, a tak to się będę męczyć dwa > tygodnie... wiesz nie koniecznie jak dopomożesz sobie miodkiem, czosnkiem itp. to szybko minie po flegaminie hehe pare razy w życiu mialam taki antybiotyk chabetę (habetę???) ,co są 3 tabletki w 3 dni stawia na nogi nie chcę wiedzieć co moja wądtroba na to p.s acha i ten atybiotyk kosztuje 60 zeta aaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
aguszak Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo o 10.10.06, 20:05 też taki miałam trzydniowy nazywał się taclar - z tym, że te antybioty mają przedłużony okres działania, czyli bierzesz 3 dni, a on działa 10 - ja i moja wątroba narazie mamy się nieźle Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 20:13 aguszak napisała: > też taki miałam trzydniowy nazywał się taclar - z tym, że te antybioty mają > przedłużony okres działania, czyli bierzesz 3 dni, a on działa 10 nio wiem wiem ) ja i moja > wątroba narazie mamy się nieźle moja chyba też , czasem mam tylko takie refleksje, że ona jest jedna i się boję o nią heheh Odpowiedz Link