Dodaj do ulubionych

Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo ooooooo

10.10.06, 18:46
smileys.smileycentral.com/cat/28/28_3_10.gif
qrwa ,zamarzam i coś mnie w gardle drapie i kasłam troche buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Obserwuj wątek
    • dziewice Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo ooooooo 10.10.06, 18:47
      eee smile
      cieplo jest
      • juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo oooooo 10.10.06, 18:48
        No Afryka ciepła jestsmile))
        • dziewice Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo ooooo 10.10.06, 18:49
          u nas we wiosce jest cieplo
          • juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo oooo 10.10.06, 18:51
            dziewice napisał:

> u nas we wiosce jest cieplo

bo dużo ludziów i jak oddychają to się ciepło robi smile)
            • dziewice Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo ooo 10.10.06, 19:13
              to wszystko przez rozneglizowane Kobiety ktore podkrecaja atmosfere
              • juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo oo 10.10.06, 19:36
                dziewice napisał:

> to wszystko przez rozneglizowane Kobiety ktore podkrecaja atmosfere

a faceci są??
                • dziewice Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo o 10.10.06, 19:46
                  a to musisz przyjechac i zobaczyc smile
                  • juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 19:48
                    dziewice napisał:

> a to musisz przyjechac i zobaczyc smile

ożesz w ten mróz ,o tej porze za żadne skraby nie wystwię nosa poza drzwi
                    domu smile)))
                    • dziewice Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 19:52
                      zatem sie nie dowiesz smile
                      • juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 19:54
                        dziewice napisał:

> zatem sie nie dowiesz smile

buuuuuuuuuuuuuuu
                        • dziewice Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 19:55
                          baaaaaaaaaaaaaaaaa
                          • juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 19:56
                            dziewice napisał:

> baaaaaaaaaaaaaaaaa
                            >

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                            • dziewice Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 19:57
                              slodkie smile
                              • juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 20:00
                                dziewice napisał:

> slodkie smile

nio wink))))))
                                • dziewice Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 20:27
                                  rozwiazalem zagadke - wlaczyli CO
                                  • juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 20:32
                                    dziewice napisał:

> rozwiazalem zagadke - wlaczyli CO

<zadrość>

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja też chcę
                                    • dziewice Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 20:37
                                      ja lubie gdy jest zimno, w robocie mialem dzisiaj 31C dobrze ze bylem tylko chwile
                                      • juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 20:39
                                        dziewice napisał:

> ja lubie gdy jest zimno, w robocie mialem dzisiaj 31C dobrze ze bylem tylko
                                        chw
                                        > ile

o jezu, toż to przesada już sad
                                        • dziewice Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 20:40
                                          niedlugo bedzie zima, jakos damy rade smile
                                          • juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 20:41
                                            dziewice napisał:

> niedlugo bedzie zima, jakos damy rade smile

i bałwanka bedziemy lepić??
    • widokzmarsa Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo ooooooo 10.10.06, 18:57
      farelka z wolna na trzy czwarte gra, ferajna marznie ja nie marznę
      na górze sąsiad już gorączkę ma
      tak w jesien bawimy się
      • juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo oooooo 10.10.06, 18:59
        Dupa bo nie mam farelki sad(((((((((((((((
    • vandikia Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo ooooooo 10.10.06, 19:22
      nie chce Cie osłabiać, ale od 3 tygodni prawie włączam na kilka godzin
      ogrzewanie w domu smile zmarźluch jestem i jak mi przypieprza rachunek za gaz to
      sie pewnie nie pozbieram, ale mowi sie trudno.
      a teraz ide leczyc kaca w kinie, pa smile
      • juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo oooooo 10.10.06, 19:36
        vandikia napisała:

> nie chce Cie osłabiać, ale od 3 tygodni prawie włączam na kilka godzin
        > ogrzewanie w domu smile

ee wcale mnie nie załamałaś smile))
    • aguszak Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo ooooooo 10.10.06, 19:48
      w gardle i mnie drapie i w nosie kręci sad
      byłam u lekarza i dostałam siateczkę leków za 50 zeta - może to coś pomoże? ;/
      • juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo oooooo 10.10.06, 19:52
        aguszak napisała:

> w gardle i mnie drapie i w nosie kręci sad
        > byłam u lekarza i dostałam siateczkę leków za 50 zeta - może to coś pomoże? ;/

Antybiotyk masz ,że tak drogo zapłaciłas??

Ja ostanio miałam antybiotykl za 7 zł i mi pomógł hehe
        • aguszak Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo ooooo 10.10.06, 19:55
          tantum verde
          flegaminę
          capivit a+e
          bi-profenid - lek przeciwzapalny

nie ma antybiota, bo ponoć nie ma potrzeby jeszcze...
          • juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo oooo 10.10.06, 19:58
            aguszak napisała:

> tantum verde
            > flegaminę
            > capivit a+e
            > bi-profenid - lek przeciwzapalny

no to takie lepsze leki Ci dał dochtor, dlatego 50 zł
            >
            > nie ma antybiota, bo ponoć nie ma potrzeby jeszcze...
            jaknie potzreby to dobrze , bo co ta watrobe tak niszczyc
            • aguszak Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo ooo 10.10.06, 19:59
              ale z antybiotem byłoby skuteczniej zapewne, a tak to się będę męczyć dwa
              tygodnie...
              • juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo oo 10.10.06, 20:02
                aguszak napisała:

> ale z antybiotem byłoby skuteczniej zapewne, a tak to się będę męczyć dwa
                > tygodnie...

wiesz nie koniecznie
                jak dopomożesz sobie miodkiem, czosnkiem itp. to szybko minie po flegaminie hehe

pare razy w życiu mialam taki antybiotyk chabetę (habetę???) ,co są 3 tabletki
                w 3 dni stawia na nogi
                nie chcę wiedzieć co moja wądtroba na to

p.s acha i ten atybiotyk kosztuje 60 zeta aaaaaaaaaaaaaa
                • aguszak Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo o 10.10.06, 20:05
                  też taki miałam trzydniowy nazywał się taclar - z tym, że te antybioty mają
                  przedłużony okres działania, czyli bierzesz 3 dni, a on działa 10 - ja i moja
                  wątroba narazie mamy się nieźle wink
                  • juleczka4 Re: Ale zimnooooooooooooooooooooooooooooo 10.10.06, 20:13
                    aguszak napisała:

> też taki miałam trzydniowy nazywał się taclar - z tym, że te antybioty mają
                    > przedłużony okres działania, czyli bierzesz 3 dni, a on działa 10

nio wiem wiem smile)

ja i moja
                    > wątroba narazie mamy się nieźle wink
                    moja chyba też , czasem mam tylko takie refleksje, że ona jest jedna i się
                    boję o nią heheh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka