czubata 11.02.11, 20:25 Uwierzyk się pokazał na schizofrenii :D Z całą swoją klasą :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Ooooooo 11.02.11, 20:30 Mógłby do nas zajrzeć i zagadać.Może go namów w jakiś tajemniczy sposób.Zaproś czy co?Stęskniłam się za Uwierzem bardzo ale nie wiem co zrobić żeby wszedł na forum tutejsze.Ciekawe czy wie o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
czubata Re: Ooooooo 11.02.11, 20:39 On o nim wie,nawet ma w ulubionych,ale widać puki co tylko Mifredka skłania go do pisania :D Odpowiedz Link Zgłoś
czubata Re: Ooooooo 11.02.11, 20:49 Mifredka już się za bardzo wtopiła w nasze klimaty,kłócić się z nią nie wypada :D Ja za to dorobiłam się osobistego trolla na FR, co mi wytyka czy aby na pewno biorę tabletki i wysyła do psychiatry :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ooooooo 11.02.11, 21:00 Co to za Forum R?Chamstwem jest wytykanie komuś kto nie zmienia nicka jego chorobę ale niestety chamów nie brak. Odpowiedz Link Zgłoś
czubata Re: Ooooooo 11.02.11, 21:24 Forum religia. Ale wiesz,ja się wcale nie czuję obrażona,strasznie mnie to rozbawiło wczoraj w nocy.Być może dlatego że mam taki a nie inny nastrój,gdybym była w depie to pewnie odebrałabym to nieco inaczej.Kiedyś na religii wypowiadałam się na poważnie,ale zauważyłam że tam powagi bardzo brakuje, więc podchodze do tego bardziej jajecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ooooooo 11.02.11, 21:28 No to super że masz poczucie humoru i nie przejmujesz się trollami.No ale chorób mogliby nie wytykać bo to brak taktu. Ktoś kiedyś na FS napisał że jestem tłusta krowa i bonita :D Odpowiedz Link Zgłoś
czubata Re: Ooooooo 11.02.11, 21:33 No to chyba nie trafił w sedno bo do tłustej to ci daleko :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
czubata Re: Ooooooo 11.02.11, 21:36 A tak an marginesie to chyba koleżankę trochę sprowokowałam, bo miałam ochotę na małą wojenkę również. Że się akurat trafiło że nie za bardzo za sobą przepadamy,no cóż... Tak bywa :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ooooooo 11.02.11, 21:36 Do tłustej nie trafił i nie wiedział że bonita po hiszpańsku znaczy -ładny Odpowiedz Link Zgłoś