Dodaj do ulubionych

Ooooooo...

21.11.11, 11:44
forum.gazeta.pl/forum/w,50394,130861153,130862720,Re_Tak_sobie_czytam_.html
ksiezniczka-02 napisała:
> Tadziulek nie obrażaj siębig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
> Tak świetnie się bawimy czytając te Twoje potyczki z dziewczynami tongue_outbig_grinwinksmile
> Przynajmniej ja big_grinbig_grinbig_grin:
------------------
To wymaga szerszego spojrzenia i kompleksowego ujęcia zagadnienia.
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Bożenko Moja Droga, 21.11.11, 11:50
      Ty się mną tak nie zachwycaj, tylko łap okazję, która jest w pobliżu, tam na miejscu, w Rybniku! Kazik się pochwalił, że wysłał żonę na wczasy, wiadomo dlaczego tak zrobił, po prostu aby mieć wolna chatę! W takiej sytuacji wypada mi udzielić tu, nie tylko Tobie ale całej gamie pań dorosłych, krótkiej obsługi nieśmiałych "słomianych wdowców".
      W zaistniałej sytuacji, jako przykład posłuży nam Kazik, gdyż akurat spełnia dwa podstawowe
      warunki:
      a) jest słomianym wdowcem,
      b) ma wolna chatę.
      Bierze się wzmiankowanego wyżej Kazika na krótką pogawędkę na Skypie (gg) czy też przez telefon i mówi:
      - Wiesz Kaziku, mam coś fajnego, jestem pewna, że chciałbyś to zobaczyć! Warunek jest taki, że wykluczam obecność osób trzecich, bo to jest rzecz cenna i wrażliwa na ludzkie pokusy, nie chciałabym aby ktoś inny zobaczył.
      Kazik zdjęty ciekawością (bo nieśmiali tak mają, że się szybko zaciekawiają), proponuje spotkanie u siebie w domu i ustala godziny dogodne dla stron obu.
      I tu Bożenko (oraz inne panie) jest moja dobra rada, że na to spotkanie przejeżdża się w krótkiej spódnicy. Gdy dany nieśmiały osobnik zobaczy kawałek uda, to wszystko pójdzie gładko i na pewno się uda! Dobrze będzie, gdy przed realizacją głównego celu spotkania,
      udasz się do toalety i tam przez roztargnienie "zapomnisz" ubrać majtki, ułatwisz Kazikowi wykonanie zadania.
      Gdy już Kazik, (dyskretnie zachęcany) zbierze się na odwagę i wreszcie pomaca, to odwróć głowę, niby to wstydliwie a właściwie chodzi o to aby jaki guzik nie trafił Cię w oko. Bo w takich sytuacjach u ludzi nieśmiałych (takich jak ja czy Kazik) następuje gwałtowny przyrost ciała jamistego w okolicach krocza, co wywołuje duże naprężenia materiału spodni w okolicach rozporka, a to skutkuje tym, że urywają się guziki i lecą w przestrzeń jak korki od szampanów! No chyba, że ktoś ma zamek błyskawiczny ale jest to rozwiązanie niepraktyczne, bo co rusz się psuje i trzeba wymieniać. A gdy dany Kazik już toto pomaca, to ani się obejrzysz jak reszta dokona się sama! Nawet kilka reszt się dokona... Na moje rozeznanie tak ze trzy na jedno spotkanie... albo nawet więcej?
      • rena-ta49 Re: Bożenko Moja Droga, 21.11.11, 13:46
        Duże doświadczenie przez Ciebie przemawia,
        ciekawe ile razy w roku Twoja żona wyjeżdża ? smile smile
      • ksiezniczka-02 Re: Bożenko Moja Droga, 21.11.11, 13:57
        http://images8.fotosik.pl/642/ae5cca257b8537b8m.gif
        Tadek big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin ,jak to wszystko pięknie mi wytłumaczyłeśbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin.
        Już wiem co mam robićbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • rena-ta49 Re: Bożenko Moja Droga, 21.11.11, 14:08
          Taaa,Tadzio zawsze ma gotową "dobrą rade" smile
          • zak-1 Re: Bożenko Moja Droga, 22.11.11, 13:38
            Cholera Tadek !!!!powinieneś powieści erotyczne pisać , bo wstyd się przyznać , ale się podnieciłem wink
            NIestety ,takie postępowanie jak teraz pisałeś to standard , a dziewczyny teraz chcą czegoś więcej smile
            • tadeusz_ski.51 Znawca się znalazł 22.11.11, 13:58
              Ty Kaziu lepiej poddaj się standardom i nie buntuj sie, jak Bożenka zaprosi Cie standardowo na Skypa, ywentualnie zadzwoni i zaproponuje standardowe spotkanie u Ciebie.
              • tadeusz_ski.51 Masz wolna chatę? Masz! 22.11.11, 14:01
                No to kurna cos działaj! Nie marnuj okazji, żebys nie żałował!
                • tadeusz_ski.51 Gdybym ja miał taką sytuację, 22.11.11, 14:03
                  to natychmiast otwieram listę zaproszeń i ściągam na noc co raz to kolejną...
                  • rena-ta49 Re: Gdybym ja miał taką sytuację, 22.11.11, 14:08
                    tadeusz_ski.51 napisał:

> to natychmiast otwieram listę zaproszeń i ściągam na noc co raz to kolejną...

Otwierać listę zaproszeń to Ty sobie możesz ,
                    pytanie która by to zaproszenie przyjęła ? tongue_out
                    • tadeusz_ski.51 Mam Ci tu i teraz odpowiedzieć? Mam? 22.11.11, 14:45
                      Tak na 99% Renia... 1% se zostawiam na nieprzewidziane okoliczności...
                      • rena-ta49 Re: Mam Ci tu i teraz odpowiedzieć? Mam? 22.11.11, 14:49
                        Jeeeeeeeee, to są Tadziowe marzenia ściętej głowy, to bezczelność jest !
                        Ja Ci to z głowy zaraz wybijęhttps://emoty.blox.pl/resource/krzeslo.gif
                      • rena-ta49 Chodź tu Tadziu,chodź do Reni, 22.11.11, 14:53
                        https://emoty.blox.pl/resource/slap.gifMasz łobuzie!
              • ksiezniczka-02 Re: Znawca się znalazł 22.11.11, 14:03
                tongue_out Bożenka najpierw musiałaby mieć odwagę zaczepiać facetów w tak osobisty sposóbtongue_out
                • ksiezniczka-02 Re: Znawca się znalazł 22.11.11, 14:04
                  https://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif
                  • tadeusz_ski.51 Re: Znawca się znalazł 22.11.11, 14:21
                    ksiezniczka-02 napisała:
                    > https://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif
                    ------------------
                    Faktycznie, tu widać wyraźnie, że Bożenka jest nieśmiała, jak coś już konkretnie, to tylko jedna emotke tu dała. Tam gdzie było tylko takie wstępne zagajenie tematu, naliczyłem 21 tych emotek! Oczko!
                    • ksiezniczka-02 Re: Znawca się znalazł 22.11.11, 14:44
                      bo ja lubię oczkasmile i to różnebig_grinbig_grinbig_grin
                • tadeusz_ski.51 Re: Znawca się znalazł 22.11.11, 14:12
                  ksiezniczka-02 napisała:
                  > tongue_out Bożenka najpierw musiałaby mieć odwagę zaczepiać facetów w tak osobisty sposóbtongue_out
                  -------------------
                  Ahaaaaaaaa, znaczy sie, Bożenka też nieśmiała? No to Kazik, piłka jest po Twojej stronie! Do dzieła Kaziu, bo ktoś Cie może uprzedzić... Nie powiem kto, ale se uważaj....
                  • rena-ta49 Re: Znawca się znalazł 22.11.11, 14:18
                    Nie no, sam na siebie palcem nie wskażesz tongue_out
                    • tadeusz_ski.51 Tak Renia 22.11.11, 14:23
                      rena-ta49 napisała:
                      > Nie no, sam na siebie palcem nie wskażesz tongue_out
                      -----------------
                      Masz rację, sam na siebie nie wskażę.
                      • rena-ta49 Re: Tak Renia 22.11.11, 14:36
                        To ja na Ciebie wskażę https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQUtBw-GOQpUYnKGadKlEu-oNSsLPAGigF-NIVH62vhXsYHo8ACRA
                        • tadeusz_ski.51 Re: Tak Renia 22.11.11, 14:40
                          ... sie palcem nie pokazuje... www.youtube.com/watch?v=l3-o_T0XKmM
                          • rena-ta49 Re: Tak Renia 22.11.11, 14:43
                            To serce tak się rzuca jak Tadzio
                            i tak samo mondre jest tongue_out
                            • tadeusz_ski.51 Re: Tak Renia 22.11.11, 14:49
                              Bo serce działa impulsywnie, tak jak ja... no cóż, taki jestem! Serce na dłoni do Was a Wy co??
                              • zak-1 Re: Tak Renia 22.11.11, 14:57
                                Żeby mnie nie kusiło wczoraj przywiozłem mamę do siebie , a ona pilnować syna umie (i gotować oczywiście smile .....od rana do wieczora RM leci . Dobrze , ze mam tyle pokoi i nie muszę tego ciągle słuchać .
                                Mama to zdeklarowany moher i szczyci się tym . Dać jej pistolet , to wystrzela wszystkich wrogów Ojca R.....smile
                                • tadeusz_ski.51 Jeeeeeeeeeeeeeee 23.11.11, 16:02
                                  zak-1 napisał:
                                  > Mama to zdeklarowany moher i szczyci się tym . Dać jej pistolet , to wystrzela
                                  > wszystkich wrogów Ojca R.....smile
                                  ----------------
                                  No i wszystko jasne! Kazik ma to po mamie! Bożenka, zrób coś, bo widzisz...
                                  • darima_ka Re: Jeeeeeeeeeeeeeee 23.11.11, 21:06
                                    A co biedna Bożenka może zrobic? big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka