Dodaj do ulubionych

Pszczola!!!!! Jaka pogoda w Gdyni??? Bo chiba sie

26.10.06, 20:31
wybiere!
Obserwuj wątek
    • lajton acha, juz wiem:) na to jade, nad morie chiba:) 26.10.06, 20:32
      • hatige malpa!! 26.10.06, 20:37
        szczesciara!!!!!!!!!!!!!!!!
        zazdroszcze!!!!!!!!!!! tez kce!!!
        • lajton Re: malpa!! 26.10.06, 20:38
          ale jak Najmilszy sie wypnie to wyladauje niestety w jakiejs knajpie wieczorem
          i se o morzu pomarzesad
          • hatige podwojna malpa! 26.10.06, 20:39
            ;-P
    • pszczolaasia Re: Pszczola!!!!! Jaka pogoda w Gdyni??? Bo chiba 26.10.06, 20:40
      tera zbyłam z psem i normlanie cieplutki wiaterke..taka bryza ciepolutka
      dmuchasmile)))) jak naprawie kompa to powklejam trochu fot tych piekności na
      drzewachsmile)))
      • pszczolaasia zawsze pisze z bledami, ale teraz mi sie cos 26.10.06, 20:42
        porobilo z tym cholernym .....komputerem i nie mam polskich znakow, za chwile
        mam, za chwile cos innego wogle mi pisze...;-/ musze go sformatowac...tak tak
        tlumacze siesmile))
        • lajton Re: zawsze pisze z bledami, ale teraz mi sie cos 26.10.06, 20:54
          marze o Twoich fotach! kurcze, naprawde lubie je od Ciebie dostawacsmile) zawsze
          niecierpliwie czekam, az sie otworza, bo tak od razu to zal mi czasu na
          zapisywanie
          a czy wiesz, ze mam na swoim kompie folder "Pszczola" ze WSZYSTKIMI fotami od
          Ciebie? ba! nawet wernisaz juz byl, hehesmile
          zaczelam wdrazac najmilszego w moj pomysl z morzem i na razie nawet nie jeknal
          w stylu? nooo nie wiem
          chiba sam ma ochote
          • pszczolaasia Re: zawsze pisze z bledami, ale teraz mi sie cos 27.10.06, 08:46
            kiedy macie plany być? w Gdyni?
            • lajton Re: zawsze pisze z bledami, ale teraz mi sie cos 27.10.06, 12:04
              pszczolaasia napisała:

> kiedy macie plany być? w Gdyni?

sobota-niedziela
              jesli dojdzie do wyjazdu - to chyba nawet wlasnie w Gdyni (Orlowie) bedziemy
              nocowac
              ale cos zaczyna sie pieprzyc z planami i boje sie, ze nic tego nie bedzie
              (znajomi niby maja przyjechac, a niby nie, i juz nie wiem sama co to bedzie,
              szlag!)
              • grubaska20 Re: zawsze pisze z bledami, ale teraz mi sie cos 27.10.06, 12:12
                kochana, pięknie jest!!
                img100.imageshack.us/my.php?image=pict1560rw5.jpg
                img243.imageshack.us/my.php?image=pict1562ud8.jpg
                a to tylko widoki z mojego mieszkania w centrum wrzeszcza hehesmile no i jest ze
                20 stopni chyba! spinaj się mała i pakuj!smile
                • lajton Re: zawsze pisze z bledami, ale teraz mi sie cos 27.10.06, 12:56
                  juz widzialam w innym watkusmile piekny widok z okna
                  bywalam kiedys we Wrzeszczu u znajomej, prowadzala mnie w takie okolice, w
                  ktorych domy byly wlasnie tak uroczo polozone
                  u mnie duje wiatr jak diabli i az nogami przebieram, by wydostac sie stad i
                  pospacerowac se po plazy i trojmiejskimi uliczkami, ahhhh
                  kurde, nawet hotelik fundne z wlasnej kieszeni, byleby to wypalilo! mam taka
                  ochote na ten wyjazd
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka