hatige malpa!! 26.10.06, 20:37 szczesciara!!!!!!!!!!!!!!!! zazdroszcze!!!!!!!!!!! tez kce!!! Odpowiedz Link
lajton Re: malpa!! 26.10.06, 20:38 ale jak Najmilszy sie wypnie to wyladauje niestety w jakiejs knajpie wieczorem i se o morzu pomarze Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczola!!!!! Jaka pogoda w Gdyni??? Bo chiba 26.10.06, 20:40 tera zbyłam z psem i normlanie cieplutki wiaterke..taka bryza ciepolutka dmucha)))) jak naprawie kompa to powklejam trochu fot tych piekności na drzewach))) Odpowiedz Link
pszczolaasia zawsze pisze z bledami, ale teraz mi sie cos 26.10.06, 20:42 porobilo z tym cholernym .....komputerem i nie mam polskich znakow, za chwile mam, za chwile cos innego wogle mi pisze...;-/ musze go sformatowac...tak tak tlumacze sie)) Odpowiedz Link
lajton Re: zawsze pisze z bledami, ale teraz mi sie cos 26.10.06, 20:54 marze o Twoich fotach! kurcze, naprawde lubie je od Ciebie dostawac) zawsze niecierpliwie czekam, az sie otworza, bo tak od razu to zal mi czasu na zapisywanie a czy wiesz, ze mam na swoim kompie folder "Pszczola" ze WSZYSTKIMI fotami od Ciebie? ba! nawet wernisaz juz byl, hehe zaczelam wdrazac najmilszego w moj pomysl z morzem i na razie nawet nie jeknal w stylu? nooo nie wiem chiba sam ma ochote Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zawsze pisze z bledami, ale teraz mi sie cos 27.10.06, 08:46 kiedy macie plany być? w Gdyni? Odpowiedz Link
lajton Re: zawsze pisze z bledami, ale teraz mi sie cos 27.10.06, 12:04 pszczolaasia napisała: > kiedy macie plany być? w Gdyni? sobota-niedziela jesli dojdzie do wyjazdu - to chyba nawet wlasnie w Gdyni (Orlowie) bedziemy nocowac ale cos zaczyna sie pieprzyc z planami i boje sie, ze nic tego nie bedzie (znajomi niby maja przyjechac, a niby nie, i juz nie wiem sama co to bedzie, szlag!) Odpowiedz Link
grubaska20 Re: zawsze pisze z bledami, ale teraz mi sie cos 27.10.06, 12:12 kochana, pięknie jest!! img100.imageshack.us/my.php?image=pict1560rw5.jpg img243.imageshack.us/my.php?image=pict1562ud8.jpg a to tylko widoki z mojego mieszkania w centrum wrzeszcza hehe no i jest ze 20 stopni chyba! spinaj się mała i pakuj! Odpowiedz Link
lajton Re: zawsze pisze z bledami, ale teraz mi sie cos 27.10.06, 12:56 juz widzialam w innym watku piekny widok z okna bywalam kiedys we Wrzeszczu u znajomej, prowadzala mnie w takie okolice, w ktorych domy byly wlasnie tak uroczo polozone u mnie duje wiatr jak diabli i az nogami przebieram, by wydostac sie stad i pospacerowac se po plazy i trojmiejskimi uliczkami, ahhhh kurde, nawet hotelik fundne z wlasnej kieszeni, byleby to wypalilo! mam taka ochote na ten wyjazd Odpowiedz Link