hatige 30.10.06, 09:00 Wszystkiego najlepszego!!!! @-->-->-- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajton Re: Margie! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.06, 09:03 duuuuużo słonka i słodyczy)) 100 lat! Odpowiedz Link
raduch Re: Margie! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.06, 09:48 Szczęścia, zdrowia, pomyślności. ) Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Margie! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.06, 10:21 Margie, mimo zdrady (bo ostatnimi czasy nie bywasz), wszystkiego naj, naj, naj i powodzenia w czyms co chyba powstaje (z tego co moje szpiegowskie oczy przechwycily) )) Sto lat )) Odpowiedz Link
margie Re: Margie! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.06, 10:31 nie zdrady, tylko ja jestem tak zaparcowana, ze.... no i moje dziecko ( wnetrznosci) tez wymaga troski) zapraszam was tam tez) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Margie! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.06, 10:26 Wszystkiego najlepszego DD Duzo zdrowia, szczęścia, wolnego czasu i uśmiechu D Odpowiedz Link
margie Re: Margie! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.06, 10:30 dziekuje wam kochani!!!!!! Odpowiedz Link
baba_krk Re: Margie! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.06, 10:42 Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń )) I niech projekt pięknie Ci się rozwija Odpowiedz Link
khaki3 Re: Margie! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.06, 11:17 Stooooooooooooooooooooooooo lat stooooooooooooo lat i jeszcze jeden i jeszcze raz stola stola niech zyje nam stoooooooooooo lat stoooooola stolat niech zyje nam a teraz sie cieszcie,ze nie slyszycie jak to zawylam i to moj prezent urodziny dla solenizantki ciesz sie kobito,zes nie slyszala Odpowiedz Link
mmagi wszystkiego najlepszego:-))) szczescia,zdrowia 30.10.06, 11:24 pomarańczy.............niech Ci chłop nago tańczy)))))) Odpowiedz Link
aguszak 100 lat!!! 30.10.06, 12:25 Wszelakiego dostatku, szczęścia, miłości i wiela gości )) Odpowiedz Link
vandikia Re: Margie! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.06, 12:45 Małgorzato Dużo Zdrowia, Sił na Rozkręcenie biznesu, Powodzenia i Dużo Pozytywnych Wibracji ) www.siemionko.pl/img/oferta_nietypowa/ciasto_11.jpg Odpowiedz Link
alpepe Re: Margie! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.06, 13:02 jak to ta pełnoetatowa wredna baba o której myślę, to sto lat. Coś rzadko tu pisuje ostatnio. Odpowiedz Link
margie Re: Margie! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.06, 14:04 no rzadko,bo sie udalam z misja na forum rekodziela i ozdoby,gdzie mnei sponiewierano, ale sie nie poddaje, zalozylam wlasne forum: wnetrznosci, gdzie zapraszam, bo jest interesujaco a bywa ciekawie, hehehe, rozkrecam wlasna firme i nawet mi idzie, pracuje zawodowo i wogole.. nie mam czasu na nic) PS. Wredota mi sie wzmogla z powodu braku czasu) Odpowiedz Link
alpepe Re: Margie! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.06, 15:43 no wiem, wiem z tym rękodziełem, podczytywałam cię, już nawet nie wiem, czy na moderacji czy na oślej Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Margie! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.06, 13:52 wszystkiego najlepszego)) Odpowiedz Link
annajustyna Wszystkiego naj, tez sie przylaczam, choc sie 30.10.06, 17:35 nie znamy...A dlaczego takismutne zdjatko masz na stronce???? Pies zezarl jakies precjoza, a teraz sie oblizuje??? Odpowiedz Link
veeto1 Re: Margie! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.06, 18:47 Wszystkiego naj naj naj! I powodzenia w firmie! Odpowiedz Link
maretina Re: Margie! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.06, 18:55 sto lat sto lat, niech zyje hiena nam Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach a ode mnie tradycyjnie prezencik muzyczny:) 30.10.06, 21:17 www.youtube.com/watch?v=uboErvDtFYY ciekawe co na to Dziewice Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Margie! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.06, 22:54 eee no ja sie dolacze tak skromnie;] Odpowiedz Link
dziewice Re: Margie! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.06, 08:25 Wszystkiego najlepszego, tego czego sobie zyczysz Odpowiedz Link