monalisa.pl 22.11.06, 08:40 8 swieczek... oby więcej już nie było... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) 22.11.06, 09:01 wierzysz w to naprawdę? Ja sądzę, że to bedzie cud, jeśli w ogóle ich wszystkich odnajdą. Ale obym, obym się myliła, oby wszyscy pozostali przeżyli i wyszli na powierzchnię jak najprędzej (( (*) Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) 22.11.06, 09:06 wiesz co, mam Nadzieje... w Halembie 5 dni przezył gornik (w tym roku to bylo) licze na cud ze pozostala pietnastka tez zyje... Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) 22.11.06, 09:14 a ja nie mam. Wysoka temperatura, trujacy gaz, brak wentylacji... Mowia, ze nadzieja umiera ostatnia... Odpowiedz Link
mmagi Re: (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) 22.11.06, 09:51 w wysokiej to oni normalnie pracują,podczas wybuchu robi sie małe piekło Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) 22.11.06, 09:56 w chwili wybuchu bylo podobno tys. stopni! miejmy nadzieje ze byli z dala od wybuchu Odpowiedz Link
hatige Re: (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) 22.11.06, 12:46 Jezu, tam prawdopodobnie jest moj byly sasiad!!!! (((((((((((( To jeszcze niepotwierdzone wiadomosci, wiec oby nie!!! Wielu z moich znajomych pracuje na Halembie ((( [*] Odpowiedz Link
sjena1 Re: (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) 22.11.06, 12:49 w radio zet informacja o wydarzeniu jest jak reklama filmu puszczana na okrągło,co za sępy boszzzzz ;-/ Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) 22.11.06, 12:55 yyyyy nieeeeee, ja tego tak nie odbieram a słucham zetki od rana (tam wg mnie sa zawsze najswiezsze info na bieząco) Odpowiedz Link