niedzwiedzica_sousie 23.11.06, 21:38 że w końcu mam internet w chacie na tej mojej wsi. jest to iplus. nie chodzi to to moze najszybciej, ale jest hurrra i jak milo, że to właśnie w rocznicę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juleczka4 To gdzie jaki szampan czy cio :p 23.11.06, 21:39 niedzwiedzica_sousie napisała: > że w końcu mam internet w chacie na tej mojej wsi. jest to iplus. nie chodzi > to to moze najszybciej, ale jest > hurrra > i jak milo, że to właśnie w rocznicę Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: uroczyście oświadczam 23.11.06, 21:41 no jak pięknie, że ktoś tu jest niestety ów internet wiąże się też z tym, że będę trochę pracować w chacie. pracoholizm mi grozi... Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: uroczyście oświadczam 23.11.06, 21:45 no no, witaj piękna samotna. o której morfeusz zmógł uszatiela? Odpowiedz Link
grubaska20 Re: uroczyście oświadczam 23.11.06, 21:47 hehe, już nie samotna! wróciło szczęście moje duże i utulał dopiero co szczęście nasze maleńkie wielkie szczęście Odpowiedz Link
vandikia Re: uroczyście oświadczam 23.11.06, 21:54 niedzwiedzica_sousie napisała: > no jak pięknie, że ktoś tu jest > > niestety ów internet wiąże się też z tym, że będę trochę pracować w chacie. > pracoholizm mi grozi... ja sie tez zachlysnelam jak zalozyli mi w domu siec analoholizm Ci grozi, pracoholizm to pikuś Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: uroczyście oświadczam 23.11.06, 21:58 hehe a jak to wpływa na pożycie małżeńskie? Odpowiedz Link
vandikia Re: uroczyście oświadczam 23.11.06, 22:00 jak sie naczytam o tych wzorkach łonowych i innych zboczenstwach to az... ) Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: uroczyście oświadczam 23.11.06, 22:09 ??????/ napaliłaś się wandzia?? ) Odpowiedz Link
vandikia Re: uroczyście oświadczam 23.11.06, 22:10 a o watku lajton dzisiejszym pisalam. eee nie, zmeczona jestem poza tym mąż jakby gra, wiec nic z tego Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: uroczyście oświadczam 23.11.06, 21:55 dziędobry wieczór) jestem z tkz doskoku bo w garach szaleje. przypominam, ze ja nie dostalam jeszcze twoich fot Niedźwiedzico;-( Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: uroczyście oświadczam 23.11.06, 22:01 dobrze powiedziane;-D czekam i stukam nooszkom...puk puk puk...moze byc jutro jak nie masz na podoredziu zadnej) Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: uroczyście oświadczam 23.11.06, 22:06 jedno poszło, rodzinka cała Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: uroczyście oświadczam 23.11.06, 22:11 ożesz jak ja uwielbiam gapić sie na takie 1-roczne dziubaski!! Slodziak!!! dzięki)) Odpowiedz Link
maretina Re: uroczyście oświadczam 23.11.06, 22:04 gratulacje mam pytanie mmowe probowlas juz rysowac ze Stasiem? robicie juz cos z tych spraw? ja tydzien temu bylam z kajtkiem na tancach. polakalam sie ze smiechu z malych dzieciakow. kabaret to jest pikus przy tym jak poltoraroczne bobasy tancza w grupie makarene i kaczuszki Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: uroczyście oświadczam 23.11.06, 22:08 łe, no, super, nie wiedziałam, że są takie zajęcia! Stasiu rysuje, a jakże, przynoszę mu z roboty (drukarnia) wielkie arkusze papieru - B1 i on tam szaleje kredkami. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: kredki 23.11.06, 22:13 świecowe, tylko nie można go przy tym rysowaniu z oka spuszczać, żeby nie zeżarł narzędzia sztuki Odpowiedz Link
maretina Re: kredki 23.11.06, 22:16 hihihi. domyslam sie moj by psu w oko chcial wsadzic, w najlepszym razie z papieru na sciane by sie przeniosl z tworzeniem Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: ? 23.11.06, 22:29 acha nie wiem dokładnie, bo to moja ukochana firma, ale chyba coś koło 200 za modem i jakieś 80 netto na miesiąc Odpowiedz Link
aasiula1 Re: ? 23.11.06, 22:30 a łapię to zasięg wszędzie, nawet na głuchej wsi, nad jeziorem? Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: ? 23.11.06, 22:33 na mojej tak generalnie pani się wyraziła, że działa wszędzie tam, gdzie plus ma zasięg Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: uroczyście oświadczam 23.11.06, 22:23 jezu, juz nie miałam he he Odpowiedz Link
sjena1 Re: uroczyście oświadczam 23.11.06, 22:29 no chyba ze tak bo im więcej zajęć tym więcej czasu się znajduje ;-p Odpowiedz Link