Dodaj do ulubionych

Oświadczenie

27.06.25, 19:54

Ja niżej podlisany oświadczam, że nie głosowałem na sutenera, kibola i czlowieka o wa@atpliwej reputacji, który obracał się w szemranym towarzystwie gdanńskiego półświatka...
Dlatego rzaądam powtoórnego przeliczenia głosów. Obywatel
Obserwuj wątek
    • tymek.rota Re: Oświadczenie 27.06.25, 20:08
      czytelnikus napisała:

>
      > Ja niżej podlisany oświadczam, że nie głosowałem na sutenera, kibola i czlowiek
      > a o wa@atpliwej reputacji, który obracał się w szemranym towarzystwie gdanńskie
      > go półświatka...
      > Dlatego rzaądam powtoórnego przeliczenia głosów. Obywatel

zadzwoniłem do Tuska z twoim oświadczeniem a on powiedział abyś s.pierd..lał właśnie.
      • privus Re: Oświadczenie 27.06.25, 22:47
        Reakcja nie zależy od Tuska, ale od opinii społecznej. A ta wcale nie ma przekonania o uczciwości przeprowadzenia procesu wyborczego.
        • dunajec1 Re: Oświadczenie 27.06.25, 23:10
          W pierszym glosowaniu ja na Trzaskowskiego oddalem glos, no i jeszcze kosztowalo mnie flaszke okowitki , a jakze drugi glos na niego, niestety...
          • privus Re: Oświadczenie 27.06.25, 23:18
            W moim otoczeniu - zresztą o różnych poglądach politycznych - ogłoszone wyniki wyborów wywołały ogromne zdziwienie i w moim odczucie niepewność co do poprawności liczenia głosów w komisjach wyborczych.
            • no-popis Re: Oświadczenie 28.06.25, 08:34
              privus napisał:

> W moim otoczeniu - zresztą o różnych poglądach politycznych - ogłoszone wyniki
              > wyborów wywołały ogromne zdziwienie i w moim odczucie niepewność co do poprawn
              > ości liczenia głosów w komisjach wyborczych.
              Ty masz odmienne stany świadomości a więc Twoja percepcja nie odbiera rzeczywistości.
              Dowodem jest ten Twój post:
              forum.gazeta.pl/forum/w,28,179097246,179097246,Bank_PKO_przejmuje_ZUS.html
              • privus Re: Oświadczenie 28.06.25, 15:07
                Tajemnica świadomości nie ma nic wspólnego fanatycznym trolowaniem ;)
          • no-popis Re: Oświadczenie 28.06.25, 08:31
            dunajec1 napisał:

> W pierszym glosowaniu ja na Trzaskowskiego oddalem glos, no i jeszcze kosztowa
            > lo mnie flaszke okowitki , a jakze drugi glos na niego, niestety...
            No i widzisz, i Braci Kamraci sfałszowali Ci wybory.
        • no-popis Re: Oświadczenie 28.06.25, 05:22
          privus napisał:

> Reakcja nie zależy od Tuska, ale od opinii społecznej. A ta wcale nie ma przeko
          > nania o uczciwości przeprowadzenia procesu wyborczego.
          Opinie babci Kasi, Giertycha i Czytelnicusa jak i Twoje mogą zainteresować tylko psychoanalityka opłacanego przez Kasę Chorych
      • czytelnikus Errats 28.06.25, 00:31
        Errststymek.rota napisał(a):

> czytelnikus napisała:
        >
        > >
        > > Ja niżej podlisany oświadczam, że nie głosowałem na sutenera, kibola i cz
        > lowiek
        > > a o wa@atpliwej reputacji, który obracał się w szemranym towarzystwie gda
        > nńskie
        > > go półświatka...
        > > Dlatego rzaądam powtoórnego przeliczenia głosów. Obywatel
        >
        > zadzwoniłem do Tuska z twoim oświadczeniem a on powiedział abyś s.pierd..lał wł
        > aśnie.

Pana Tuska
        • tymek.rota Re: Errats 28.06.25, 08:20
          czytelnikus napisała:

> Pana Tuska

dla ciebie pan a dla mnie cham właśnie.
    • hrasier_2 Re: Oświadczenie 27.06.25, 23:59
      Ja niżej podlisany oświadczam. Brawo Ryj. Wygrałeś dzisiaj talon na balon 🎈
    • j-k k.... zglos sie nieuku do Sejmu 28.06.25, 00:55
      nie ma prawnych mozliwosci liczenia glosow tam - gdzie nie bylo protestow.

i tego nie morze zaordynowac nawet SN.

potrzebna bylabby odwowiednia uchwala Sejmu.
      • privus Re: k.... zglos sie nieuku do Sejmu 28.06.25, 05:19
        Panie chemiczny doktorze, chyba doskonale wiesz, że produkty chemiczne mogą wykazywać różne wady, związane zarówno z ich wpływem na zdrowie, jak i środowisko. Do nich zalicza się toksyczność, alergie, podrażnienia, negatywny wpływ na gospodarkę hormonalną, a nawet działanie rakotwórcze.

Czy potrzeba jest dopiero zakazu, by uświadomić ludziom szkodliwość stosowania tkich trucizm?
        • no-popis Re: k.... zglos sie nieuku do Sejmu 28.06.25, 05:25
          privus napisał:

> Czy potrzeba jest dopiero zakazu, by uświadomić ludziom szkodliwość stosowania
          > tkich trucizm?
          Trucizny są często, przy zastosowaniu niewielkich dawek, lekarstwem i to ratującym życie. Natomiast dawki jakie wydziela Czytelnicus, babcia Kasia, Giertych i Ty są tak wielkie, że trują a głupota w tym oświadczeniu jest ekstremalna.
          Zresztą zajrzyj do najnowszych sondaży co to Wam daje. Już 8 % ludzi od Was odeszło bo wstydzi się świrów.
          • privus Re: k.... zglos sie nieuku do Sejmu 28.06.25, 15:08
            A od kiedy to sondaże decydują o wyniku wyborów?
    • no-popis mam dla Ciebie złą wiadomość 28.06.25, 05:31
      Zostaliście już ocenieni za tę idiotyczną akcję w sondażu IBRIS dla na pewno niepisowskiego ONET.
      Samobójcy a im więcej takich jak Ty, babcia Kasia, Piński, Giertych w TV i na tym forum : Hrabiów, Czandrów, Privusów i innych tym lepiej dla PiSu. W tym sondażu prawica ma już większość konstytucyjną...wiesz co to znaczy?
      Gdyby wybory parlamentarne odbyły się w najbliższą niedzielę, ich zdecydowanym zwycięzcą byłoby Prawo i Sprawiedliwość. Poparcie dla Koalicji Obywatelskiej uległo załamaniu.
      PiS 30,5%
      Koalicja Obywatelska 25,8 proc. To spadek aż o 7,6 pkt
      Lewica 6.1%
      Braun 5.1%
      • no-popis uzupełniam 28.06.25, 05:33
        no-popis napisała:

> Gdyby wybory parlamentarne odbyły się w najbliższą niedzielę, ich zdecydowanym
        > zwycięzcą byłoby Prawo i Sprawiedliwość. Poparcie dla Koalicji Obywatelskiej ul
        > egło załamaniu.
        > PiS 30,5%
        > Koalicja Obywatelska 25,8 proc. To spadek aż o 7,6 pkt
        > Lewica 6.1%
        > Braun 5.1%
        Konfederacja 16,8 %
        • negativum Nie zapomnij o PSL To znacząca siła… 28.06.25, 05:45
          no-popis napisała:

> no-popis napisała:
          >
          > > Gdyby wybory parlamentarne odbyły się w najbliższą niedzielę, ich zdecydo
          > wanym
          > > zwycięzcą byłoby Prawo i Sprawiedliwość. Poparcie dla Koalicji Obywatelsk
          > iej ul
          > > egło załamaniu.
          > > PiS 30,5%
          > > Koalicja Obywatelska 25,8 proc. To spadek aż o 7,6 pkt
          > > Lewica 6.1%
          > > Braun 5.1%
          > Konfederacja 16,8 %

Herr Donald Franciszek władca Europy przerżnął te wybory.
          • no-popis Re: Nie zapomnij o PSL To znacząca siła… 28.06.25, 07:08
            negativum napisał:
            > Herr Donald Franciszek władca Europy przerżnął te wybory.
            I te wybory, i te następne.
            Prawica powinna dać mu odznaczenie na koniec i nie robić mu krzywdy bo dzięki temu POżytecznemu idiocie dostanie większość konstytucyjną.
            Ostatnio na protestach wyborczych był już nawet wyciągnięty z otchłani Mateusz Kijowski skazany za złodziejstwo-obrońca demokracji.
    • no-popis Może ten krótki filmik Ci pomoże........ 28.06.25, 07:37
      czytelnikus napisała:

> Dlatego rzaądam powtoórnego przeliczenia głosów. Obywatel
      Jesteś aktywnym uczestnikiem jest schorowanej sfory szaleńców i frustratów:
      youtu.be/HH4HMTD95w8
    • no-popis Tuskowi nie wierzysz? 28.06.25, 07:46
      Tusk (cytata z wypowiedzi wczorajszej) : Wydaje się, że mało prawdopodobne jest, aby skala nieprawidłowości wypaczyła w sposób zasadniczy wynik wyborów"
      • hrasier_2 Re: Tuskowi nie wierzysz? 28.06.25, 08:24
        no-popis napisała:

> Tusk (cytata z wypowiedzi wczorajszej) : Wydaje się, że mało prawdopodobne jest
        > , aby skala nieprawidłowości wypaczyła w sposób zasadniczy wynik wyborów"
        Tak tu wygląda, jakbyś miał u czytelnikusa drugie konto.
        • no-popis Re: Tuskowi nie wierzysz? 28.06.25, 08:29
          hrasier_2 napisał:

> no-popis napisała:
          >
          > > Tusk (cytata z wypowiedzi wczorajszej) : Wydaje się, że mało prawdopodobn
          > e jest
          > > , aby skala nieprawidłowości wypaczyła w sposób zasadniczy wynik wyborów"
          >
          > Tak tu wygląda, jakbyś miał u czytelnikusa drugie konto.

bo liczę jeszcze na niego, że zrozumie ale też staram się pomóc mu wyjść z tych głębokich i szkodliwych frustracji z powodu czytania tylko i wyłącznie Soku z Buraka, oglądania WSI24 bo tego żaden organizm nie wytrzymuje w zdrowiu psychicznym.
          Dla Ryja nawet Tok Fm jest pisiacki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka