juleczka4 07.12.06, 17:57 jesteś kochana ,czy Cię nie ma , bo mam prośbę:p;p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juleczka4 Re: Jezd Hatige??:D 07.12.06, 19:52 hatige napisała: > juz jezdem, alem niepotrzebna... potrzebna potrzebna ,jak zawsze, a ,że akurta teraz ktoś inny pomógł , no cóż Co porabiałaś?? Jak po zakupach wczorajszych?? Odpowiedz Link
hatige Re: Jezd Hatige??:D 07.12.06, 20:03 Az tak dobrze jak Kasitza czy Alpepe dojcza nie umiem, dopiero sie ucze. Ale to zadanko nie bylo trudne )) Zakupy??? Eeee, kupilam swieczki i ozdobe swiateczna do powieszenia przy drzwiach wejsciowych. Mikolaja po drodze nie spotkalam... Aaa i krem nivea dla mezowia i slodycze tez nabylam. Dzis dokonczylam "zakupywanie" - kupilam koronkowe majtusie i kolczyki. Szukam cholera ponczoch i nie ma!!! nigdzie nie ma bialych badz ecru!!! Buuuuu!!!!! W przyszlym tygodniu maja byc w Lidlu, w reklamie sa biale, wiec... ludze sie, ze je dorwe. Zmeczona dzis jestem. bylam w solarium (drugi raz i juz mnie nieco przybrunatnilo, jak malzowie orzeklo, z czego sie niezmiernie ciesze! Ale murzynka w tydzien nie zamierzam zostac). A co u Cie??? Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Jezd Hatige??:D 07.12.06, 20:29 hatige napisała: > Az tak dobrze jak Kasitza czy Alpepe dojcza nie umiem, dopiero sie ucze. Ale > > to zadanko nie bylo trudne )) nuczysz się ,spoko ,spoko napewno i tak już se śmigasz elegancko dojczem > > Zakupy??? Eeee, kupilam swieczki i ozdobe swiateczna do powieszenia przy > drzwiach wejsciowych. Mikolaja po drodze nie spotkalam... Aaa i krem nivea dla > mezowia i slodycze tez nabylam. > Dzis dokonczylam "zakupywanie" - kupilam koronkowe majtusie i kolczyki. Szukam > cholera ponczoch i nie ma!!! nigdzie nie ma bialych badz ecru!!! Buuuuu!!!!! > W przyszlym tygodniu maja byc w Lidlu, w reklamie sa biale, wiec... ludze sie, > ze je dorwe. No właśnie teraz nie ma mody na białe to i rzadko można dorwać , zwłaszcza samonośne, ale myślę ,że w sklepie ze ślubnymi sukienkami bez problemu byś dostała A kolczyki też ślubne?? >> Zmeczona dzis jestem. bylam w solarium (drugi raz i juz mnie nieco > przybrunatnilo, jak malzowie orzeklo, z czego sie niezmiernie ciesze! Ale > murzynka w tydzien nie zamierzam zostac). > A co u Cie??? O właśnie wczoraj gadałam z friend czy idziemy na solare hehe muszems ię wybrać , bo to jak nic innego mi humor w zimowe dni poprawia i ogrzewa przy okazyji A u mnie to ,że chyba przez te 2 dni Mikołajowe przytyłam z 2 kilo minium hehe porażka, jeszcze teraz dopycham czekoladą i mnie już muli z tego wszytkiego bleeeee Odpowiedz Link
hatige Re: Jezd Hatige??:D 08.12.06, 07:21 Kolczyki tez slubne Kurcze, dzis mialam kolejny horror! Snilo mi sie, ze stoje przed kosciolem, mam tylko suknie (spodnice) a gorsetu brak, zamiast niego mam moja czerwona bluzeczke. Nie mam ponczoch- wiec na szybko jedziemy do sklepu, tam niemilosiernie brudze suknie. Przed kosciolem zakladam kolczyki i widze pysk tesciowej zmierzajacej w moim kierunku. Ufff- obudzilam sie. Za duzo jak na jeden sen. Wstalam z beta i co widze - na przescieradle leza moje kolczyki, ktorych zazwyczaj nie zdejmuje przed snem...Niezle musialam to przezywac Ide na zajecia a potem do lekarza i na rozmowe wstepna w sprawie praktyk... Milego dnia!! Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Jezd Hatige??:D 08.12.06, 08:44 hatige napisała: > Kolczyki tez slubne Kurcze, dzis mialam kolejny horror! Snilo mi sie, ze > stoje przed kosciolem, mam tylko suknie (spodnice) a gorsetu brak, zamiast > niego mam moja czerwona bluzeczke. Nie mam ponczoch- wiec na szybko jedziemy do > > sklepu, tam niemilosiernie brudze suknie. Przed kosciolem zakladam kolczyki i > widze pysk tesciowej zmierzajacej w moim kierunku. Ufff- obudzilam sie. Za duzo > > jak na jeden sen. > Wstalam z beta i co widze - na przescieradle leza moje kolczyki, ktorych > zazwyczaj nie zdejmuje przed snem...Niezle musialam to przezywac hehhe bidulko nie denerwuj się tak ,zobaczysz ,że to bedzie piękny dzień męczoncy ale udany!!! wreszcie będziesz małżą ))))))))))))) > > Ide na zajecia a potem do lekarza i na rozmowe wstepna w sprawie praktyk... > > Milego dnia!! Miłego Odpowiedz Link