morfeusz_1 27.12.06, 23:31 Jak i tak gówno w tej tv jest Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tombeard Oczywiscie , ze tak 27.12.06, 23:34 Ja ostatnio ogladam tylko TNV 24 i surykatki na Animal PLanet i TVP. Odpowiedz Link
dziewice zatem mam kleszczyn 27.12.06, 23:37 jak zakonczyl sie w Wigilie film ostatni sprawiedliwy? bo pozwolili mi ogladac tylko do momentu gdy przyszla do niego i pokazala mu ze Giorgio odcial jej ucho Odpowiedz Link
dziewice ale ja pytalem calkiem powaznie :) 27.12.06, 23:52 bylem wielce niepocieszony iz nie moglem obejrzec tak ciekawego filmu ktory rzeczywiscie mnie wciagnal i mimo niesprzyjajacych ku temu warunkow wewnetrzno zewnetrznych w pelnym skupieniu sledzilem rozgrywajacej sie na ekranie pudelka akcji Odpowiedz Link
dziewice Re: ale ja pytalem calkiem powaznie :) 28.12.06, 00:02 no nic, bede musial to sobie wypozyczyc jakos na diwidi i doobejrzec Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Po co nam kurna telewizor plaskaty 27.12.06, 23:39 discovery lubię, zasypiam przy tym. mozna też oglądać kultowy serial magda m. Właśnie przeczytałem na onecie że to jest kultowe. To czym jest rejs? Magdy m nie widziałem więc nie powiniennem się odzywać może Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Po co nam kurna telewizor plaskaty 27.12.06, 23:47 magda m siem zakończył ten serial udało mi się nie obejrzeć ani jednego odcinka, może pomyliłeś z m jak miłość,o tu przyznam się bez bicia że ze trzy odcinki widziałem bleeeeee Odpowiedz Link
baba_krk no bleeee bleeee 27.12.06, 23:50 jak w święta w tvp zobaczyłam "m jak małgorzata kożuchowska" to mnie dokumentnie osłabiło i zemdlona wypuściłam z ręki pilota PP Odpowiedz Link
dziewice Re: no bleeee bleeee 27.12.06, 23:56 mi sie zlala plebania z m jak milosc bo w plebani to byla Pati ktorej nikt nie zrozumial, a w m jak m grali w szachy o ile dobrze pamietam? Odpowiedz Link
baba_krk Re: no bleeee bleeee 28.12.06, 00:05 "Plebanii" w życiu nie widziałam, a "M jak matko i córko co za gniot" widziałam może ze 3-4 razy po kilka minut brrr Odpowiedz Link
dziewice Re: no bleeee bleeee 28.12.06, 00:06 widzialem to w Wigilie i sie powaznie zastanawialem czy nie pisac scenariuszy do takich Odpowiedz Link
baba_krk Re: no bleeee bleeee 28.12.06, 00:07 sądząc po ogromnej oglądalności sporo byś zarobił Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Zakladamy podforum: anty tasiemcowe seriale : 28.12.06, 00:04 I jeszcze te pogodynki pieprzone ; jak na jedynce pogoda i + 7 słoneczko,to wiadomo że u zubilewiczowej nie wiadomo bo na dwoje babka wróżyła albo świnka albo.... no a na regionalnej trójce - 3 i deszcz ze śniegiem... Odpowiedz Link
dziewice Re: Zakladamy podforum: anty tasiemcowe seriale : 28.12.06, 00:05 na tvp/tvn widzialem chyba sniezynkopogodynke we Wigilie w czarnej sukience z Zary Odpowiedz Link
tombeard Baba zostanie nasza pogodynka :) 28.12.06, 00:12 bedziemy ja wypuszczac w skarpetkach, to nam powie jaka pogoda Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Morfeuszu, nie poznaję Cię :) 28.12.06, 00:19 Nie wiem o co ci biega,przecież to prawda że gówno w tv jest i nic tego nie zmieni nawet brazylijski serial widziałeś jaki szoł w sylwka będzie w krakowie? Babeczko ja na twoim miejscu już bym się pakował i spirdzielał w podskokach żeby tego powtarzającego się z udziałem tej samej ekipy szoł nie oglądać Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Morfeuszu, nie poznaję Cię :) 28.12.06, 00:25 dziewice napisał: > powalily mi sie nicki > no to nieźle - nic nie mówię ale też mam wolne do sylwka to se patrzę w pudło,a w pudle gówno Odpowiedz Link
dziewice Re: Morfeuszu, nie poznaję Cię :) 28.12.06, 00:44 znalazlem, tutaj jest zarabista pogoda pub.tv2.no/TV2/video/ Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Morfeuszu, nie poznaję Cię :) 28.12.06, 00:50 tu też jest oki weather.icm.edu.pl/ Odpowiedz Link
dziewice Re: Morfeuszu, nie poznaję Cię :) 28.12.06, 00:52 ale tam mowia Norweskie pogodynki Odpowiedz Link
baba_krk szoł odpuszczam bo to żadna frajda dla mnie 28.12.06, 00:27 i te latające butelki nad głowami brrr Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: szoł odpuszczam bo to żadna frajda dla mnie 28.12.06, 00:31 oczywiście też wolałbym oglądać corridę albo se skoczyć na główkę na stare lata już mi nic nie zaszkodzi do np.Tybru Odpowiedz Link
baba_krk Re: szoł odpuszczam bo to żadna frajda dla mnie 28.12.06, 00:36 nosi Cię Morfiku cy cuś? ))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: szoł odpuszczam bo to żadna frajda dla mnie 28.12.06, 00:41 mnie jakby lekko tysz o matko jak mi ciężko usiedzieć w jednym miejscu dłużej niż 3 miesiące... czy to owsiki? )) Odpowiedz Link
baba_krk aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobre :)))) 28.12.06, 00:19 z uśmiechem na twarzy będę mówiła Wam o tym jak bardzo piździ za oknem PPP Odpowiedz Link
tombeard Skoro pizdzi i jest brudno.... 28.12.06, 00:31 wytrzec i ogrzac trzeba, zeby prognoza nie byla jednorazowa Odpowiedz Link
tombeard to koniecznie sie wymaluj na ten bieg nago 28.12.06, 01:04 jeszcze bedzie, ze nieletnich forum deprawuje Odpowiedz Link
baba_krk może nie oldskulowe, ale takie pod kolor czerwone 28.12.06, 01:26 obiecuję założyć )) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobre :)))) 28.12.06, 00:20 a ja że znowu z babeczką razem w tym samym czasie doszliśmy he he he Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: It's Cracow Party Time ;) 28.12.06, 00:37 cały rok się taki zapowiada,tak rozreklamowali gród babeczki,ja na jej miejscu bym się na turystykę przestawił ; obważanki,parkingi płatne,stancje,pensjonaty,zbiorowe żywienie jednym słowem hossa nadciąga Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobre :)))) 28.12.06, 00:21 a nie można byłoby się umówić na osobiste prognozy? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobre :)))) 28.12.06, 00:22 można to co zaczynamy? www.twojapogoda.pl/16dni.htm Odpowiedz Link
dziewice Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobre :)))) 28.12.06, 00:23 deszcz bedzie padal w prawo Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: mogę nawet smsy z prognozą pogody wysyłać :PP 28.12.06, 00:27 pogoda.interia.pl/miasta?id=12005 - a może tym wierzyć? Odpowiedz Link
tombeard Ja bym sie nie obrazil, jakbys przeslala mmsy z 28.12.06, 00:43 usmiechem Ronaldihno Odpowiedz Link
morfeusz_1 kurna a tu śniegi zapowiadają i lawiny w centrum 28.12.06, 00:29 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=179 Odpowiedz Link
morfeusz_1 muszę wam powiedzieć że smsy z życzeniami.... 28.12.06, 00:34 też mnie wkuźwiają,chyba wyłączę telefon i domofon,bo kurczę ocipieć można... teraz obiecałem sobie że nic kuźwa wysyłać nie będę,jak nie umieją zadzwonić albo się spotkać z morfim przy zielonej budce na browarku,to kij im w ślip Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Pomniejszy sie nam globalna wioska ;) 28.12.06, 00:47 To nie rzutuje na powagę tematu ; człowiek oprócz surikatek i pogody czasami chciałby jakieś arcydzieło sztuki obejrzeć - no może być nawet jakiś balecik, a zwróciliście uwagę o której ciule dają nawet jakies tam zaliczane do "dobrych" powtórki ? Kurna było tyle fajnych czeskich,radzieckich,francuzkich,węgierskich filmów - a choćby były to nawet dobranocki -teraz jedynie słuszna jest amerykanska wizja świata,a mi to już lata... Odpowiedz Link
tombeard Re: Pomniejszy sie nam globalna wioska ;) 28.12.06, 00:52 Takie rzeczy to tylko w Erze a powaznie w Ale Kino i Europa Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Pomniejszy sie nam globalna wioska ;) 28.12.06, 00:54 zapomnij że dokończysz oglądać czterech pancernych Odpowiedz Link
tombeard Re: Pomniejszy sie nam globalna wioska ;) 28.12.06, 00:56 po tylu latach PRL-u, wole obejrzec radziecka "Komedie Egzystencjalna" :o) Odpowiedz Link
six_a Re: do oglądania reklam i kabaretów :) 28.12.06, 00:58 zostań superbohaterem i jako pierwszy odetnij kabel uzależnienia względnie wyrwij antenę z korzeniami, a następnie wsadź ją w zadek temu panu z domofonu co ci składa życzenia niewprost swoją drogą magda m. musiała być tragiczna, stwierdziłam to po pięciu minutach oglądania, bo tyle akurat serialu mieści się pomiędzy jednym blokiem reklam a kolejnym. panu od dźwięku i oprawy muzycznej w tym serialu chyba mamut nadepnął na ucho, byłam w lekkim szoku i dopiero, wiecie, te reklamy mię jakoś do życia przywróciły, ale na dalszy ciąg to już się nie zdecydowałam, bo stwierdziłam, że reklamy są też na inszych kanałach i wogle po co się tak męczyć, jeśli można obejrzeć kasię i tomka na diwidi i to wtedy, kiedy się chce. z polskich seriali w tiwi to ostatnio oglądałam klan, jak byli przy jakimś trzydziestym odcinku, ale pan rysio mnie wprowadzał w stany depresyjne i musiałam zaniechać procederu. w święta natomiast obejrzałam sobie meg ryan w wersji hard - in the cut (całkiem mi przypadło do gustu , gnijącą pannę młodą (nieźle, nieźle, tylko leniom się nie chciało dubbingu wykonać, wstyd! oraz niejaki silent hill (zupełne dno, ale dla porządku dokończę). mogę jeszcze donieść, że tuż przed świętami widziałam niezabitowską w smyku i milowicza w urzędzie dzielnicy, gdzie pracowicie wymieniałam dowód rejestracyjny, który powinnam wymienić dwa miesiące temu. W związku z czym odpadło mi postanowienie noworoczne (wizyta w urzędzie) i tera nie wiem normalnie, co ze sobą zrobić? no, to dobranoc się z Państwem. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Potwierdziła tylko że dupa blada w tv występuje 28.12.06, 01:06 tylko te filmy pewnie po 3.00 puszczją bo jak włączysz to ni kuta nie zobaczysz w publicznej Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Po co nam kurna telewizor plaskaty 08.01.07, 21:02 No kuźwa jest na Polsacie nareszcie film na który czekałem przez całe Święta, Die Hard - Szklana Pułapka ))) Sprawiedliwość jednak jest na świecie Odpowiedz Link