Dodaj do ulubionych

Jak tu cicho ...

22.01.07, 00:47
jak nigdy wink))))
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Jak tu cicho ... 22.01.07, 00:51
      co za bielsk?
      to na kamczatce?
      i w ogóle o co chodzi????
      smile
    • baba_krk ja jestem, właśnie wróciłam... 22.01.07, 00:58
      ale chyba będę siedziała cicho, jak nigdy wink
      • szpila555 Re: ja jestem, właśnie wróciłam... 22.01.07, 01:03
        A to witam smile
      • szpila555 Re: ja jestem, właśnie wróciłam... 22.01.07, 01:06
        pewnie byłaś na studniówce smile
        • baba_krk Re: ja jestem, właśnie wróciłam... 22.01.07, 01:12
          nieeeeeeeeeeeeeeeeeee... byłam na wielkiej rodzinnej kolacji u exa hehe
          mam nadzieję, że mimo wszystko jego mama wie, że parą już od wieków nie
          jesteśmy i małżeństwem nie zostaniemy wink)))
          • pietrek666 Re: ja jestem, właśnie wróciłam... 22.01.07, 01:16
            Zwiąż się ze mną big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
            • rozczochrany_jelonek Re: ja jestem, właśnie wróciłam... 22.01.07, 01:20
              kurka , ubiegl mnie wink))
              • pietrek666 Hehe n/t 22.01.07, 01:21

• rozczochrany_jelonek Re: Hehe n/t 22.01.07, 01:22
                  czym chcesz babe zwiazać ? smile)
                  • pietrek666 Re: Hehe n/t 22.01.07, 01:34
                    Jak to czym wężem od prysznica ;P
                    • baba_krk strach się bać ;))))) 22.01.07, 01:35
                      • pietrek666 Re: strach się bać ;))))) 22.01.07, 01:36
                        Oj nie przesadzaj!!!
                        Trochę excesów dodaje smaku każdemu związkowi big_grinDDDDDDDDDDDDDDD
                        • baba_krk Re: strach się bać ;))))) 22.01.07, 01:38
                          no dobra! potwierdzam smile)))
                          • pietrek666 Re: strach się bać ;))))) 22.01.07, 01:42
                            Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
                            • baba_krk Re: strach się bać ;))))) 22.01.07, 01:43
                              i mam teraz uwierzyć, że stosujesz tę zasadę ;>?
                              • pietrek666 Re: strach się bać ;))))) 22.01.07, 01:44
                                Nie. Ale pogadać można ;P
                                • baba_krk Re: strach się bać ;))))) 22.01.07, 01:46
                                  ale to nie Ciebie pierwszego nazwali erotomanem gawędziarzem? ;PPPPPP
                                  • pietrek666 Re: strach się bać ;))))) 22.01.07, 01:49
                                    Mnie? Nie!!!
                                    Erotoman praktykant, to inszego!!!
                                    • baba_krk Re: strach się bać ;))))) 22.01.07, 01:53
                                      że niby taki nimfoman, tak? wink))
                                      • pietrek666 Re: strach się bać ;))))) 22.01.07, 01:58
                                        A czy teorię zawsze trzeba sprawdzić w praktyce?
                                        Czy Ty aby nie jesteś z IPN-u? big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDd
                                        • baba_krk Re: strach się bać ;))))) 22.01.07, 02:02
                                          no raczej tak smile))
                                          nie! jestem z KRK tongue_outPP
                                          • pietrek666 Re: strach się bać ;))))) 22.01.07, 02:05
                                            Komisji Resortowej Kolejnictwa?
                                            • baba_krk Re: strach się bać ;))))) 22.01.07, 02:07
                                              Komisji Rejonowej Kaskaderów tongue_outPP
                                              za 5 godzin pobudka, zatem grzecznie się żegnam smile
                                              kolorowych!
                                              • pietrek666 Re: strach się bać ;))))) 22.01.07, 02:20
                                                Jebać spanie ;P
                                                To przyzwyczajenie mięczaków big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                • szpila555 Re: ;))))) 22.01.07, 03:25
              • baba_krk a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:23
                bo przecież nic poza suchymi faktami nie podałam wink))))))))))))
                • rozczochrany_jelonek Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:27
                  przypomniala mi sie sytuacja z zabki gdy przysluchiwalem sie rozmowie
                  ekspedientki ze starsza pania, na moje pytania czy to byla mama odpowiedziala
                  ze niedoszla tesciowa smile))) a mnie az korcilo aby zapytac czy nie chce poznac
                  nowej przyszlej tesciowej wink)) hehe
                  • baba_krk Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:30
                    nową przyszłą teściową to ja chętnie poznam smile)) kiedyś...
                    a była niedoszła jest dużo fajniejsza od swojego syna tongue_outPP
                    • rozczochrany_jelonek Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:32
                      > a była niedoszła jest dużo fajniejsza od swojego syna tongue_outPP

moze oswiadczylas sie nie temu komu trzeba ? tongue_outPP wink))
                      • baba_krk Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:34
                        sądzisz, że już mi się mylą chłopy z babami??? tongue_out
                        nie nie nie, wszystko pod kontrolą smile)))
                        • rozczochrany_jelonek Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:37
                          mi sie czasami myla na imprezie, dziwne te chlopy teraz smile)
                          • baba_krk Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:39
                            dlatego unikam takich imprez! wolę wiedzieć kto mnie podrywa...

do tańca tongue_outPPPPPPPPPPP
                            • rozczochrany_jelonek Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:41
                              ale oni juz nie tylko na "takich" imprezach , oni sa wszedzie ,nawet na wosp smile)
                              na co Cie podrywaja ? na piekne oczy ? tongue_out
                              • baba_krk Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:42
                                będę miała oczy szeroko otwarte big_grin
                                na rozmowy o dyktaturze smile
                                • rozczochrany_jelonek Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:44
                                  baba_krk napisała:

> będę miała oczy szeroko otwarte big_grin

zeby dobrze widziec ...
                                  a dlaczego masz takie duze zeby ? smile) tongue_out

> na rozmowy o dyktaturze smile

licytujecie sie kto kogo zdominuje ? smile
                                  • baba_krk Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:46
                                    żeby zjeść więcej torcików czekoladowych big_grinDDDDDD widzę, że już zapomniałeś...
                                    raczej kto ciekawsze ma poglądy smile koniec końców i tak wiem, że zdominuję ja tongue_out
                                    • rozczochrany_jelonek Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:49
                                      mam w koszyku kilka ,ale to dla babci torty tongue_outP
                                      dyktatura zla rzecz , mozna miec ciekawszy poglad ? smile
                                      • baba_krk Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:52
                                        co dobre dla babci, dobre i dla mnie smile)))
                                        pewnie, że zła! ale mam na myśli taką dyktaturę, jeśli chodzi o którą głosy są
                                        nadal podzielone... mała podpowiedź - niedawno zmarł obiekt tych sporów
                                        • rozczochrany_jelonek Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:59
                                          no co Ty mi tu jakies zagadki na noc tongue_out w nocy sie nie mysli smile)
                                          Tobie dam a babcia pojdzie do piachu z glodu tongue_out smile

• baba_krk Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 02:03
                                            używasz podobnych wymówek jak ja! niedobrze tongue_outP
                                            prawidłowo smile)) skończył się już Dzień Babci smile
                                            • szpila555 Re: Ależ dyskusję rozpętałem ... 22.01.07, 02:05
                                              jak tak dalej pójdzie... pewnie dotrzymacie mi towarzystwa aż do rana wink)))
                                              • rozczochrany_jelonek Re: Ależ dyskusję rozpętałem ... 22.01.07, 02:09
                                                do rana do baba moze , ja nie dam rady wink))
                                                a mam ciekawe kokosowe ciasto , ale nie wiem czy sie babo skusisz na noc smile))
                                                nie zdrowo i utyc mozna tongue_outP
                                                • baba_krk Re: Ależ dyskusję rozpętałem ... 22.01.07, 02:11
                                                  no właśnie dzisiaj nie powinnam do rana tongue_outPP
                                                  a na kokosowe ciasto się skuszę, bo i tak jeszcze nie dobiłam do wagowej
                                                  średniej krajowej więc mi wszystko wolno tongue_outPPPP no i lubię smile))
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: Ależ dyskusję rozpętałem ... 22.01.07, 02:12
                                                    bo te wagi to teraz czesto wadliwe sprzedaja wink))
                                                    no to ciasto do poduchy smile)...smacznego i dobranoc smile
                                                  • baba_krk Re: Ależ dyskusję rozpętałem ... 22.01.07, 02:14
                                                    niech i tak będzie tongue_outPPPP
                                                    ale mi narobiłeś smaka! śpij dobrze smile)) mam nadzieję, że przyśni mi się to
                                                    kokosowe ciasto big_grin
                                                  • mmagi rozwala mnie Twój nick:-))))))))))))))))))))))) 22.01.07, 09:43

• rozczochrany_jelonek Re: rozwala mnie Twój nick:-))))))))))))))))))))) 22.01.07, 11:48
                                                    mnie też smile) kojarzy mi się z babą jagą big_grinD
                                                  • mmagi Re: rozwala mnie Twój nick:-))))))))))))))))))))) 22.01.07, 11:58
                                                    Ciebie Twój czy mójsurprised?

eee,raczej z jelonkiem bambi z grzywkąwink))))
                                                  • szpila555 Re: ciekawe jak dzisiaj ;)))))))) 22.01.07, 23:14
                                                  • mmagi co kurde dzisiaj:O? 22.01.07, 23:23

• baba_krk że niby kto ta jaga??? chyba not me :DDDDD 22.01.07, 23:27
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: że niby kto ta jaga??? chyba not me :DDDDD 22.01.07, 23:29
                                                    o wilku mowa smile))
                                                  • baba_krk a wilk tak blisko ;) 22.01.07, 23:31
                                                    poza tym już wolę być wilkiem niż babą jagą tongue_outPPP
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: a wilk tak blisko ;) 22.01.07, 23:35
                                                    brzuch rozciety albo spalona w piecu (jesli dobrze pamietam) smile))
                                                    jak nie urok to sraczka big_grinDD
                                                  • baba_krk Re: a wilk tak blisko ;) 22.01.07, 23:39
                                                    no chyba mi tak źle nie życzysz tongue_outPP
                                                    przyjmij po prostu, że nick jest przewrotny i skończą się brutalne
                                                    skojarzenia smile))
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: a wilk tak blisko ;) 22.01.07, 23:44
                                                    no co Ty babo , zawsze bedziesz mi sie kojarzyc z pieknymi spojowkami smile))
                                                  • baba_krk Re: a wilk tak blisko ;) 22.01.07, 23:48
                                                    załóżmy, że Ci wierzę big_grinDD
                                                    a tak w ogóle jak tu trafiłeś? bo nie pamiętam, żebyś o tym pisał wink)))
                                                  • szpila555 Re: a wilk tak blisko ;) 22.01.07, 23:51
                                                    a mi sie kojarzy z "kraczącą babą" wink)))
                                                  • baba_krk o kryzysie pański!!! 22.01.07, 23:55
                                                    z deszczu pod rynnę wink))))
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: a wilk tak blisko ;) 22.01.07, 23:56
                                                    wszystkie drogi w życiu prowadzą do anala ,orala i ich przyjaciół smile))
                                                    tak mi się wydaje..
                                                  • baba_krk Re: a wilk tak blisko ;) 23.01.07, 00:00
                                                    coś w tym jest big_grinDD
                                                    ale chodziło mi o to gdzie był początek Twojej wędrówki, bo my wszyscy - pewnie
                                                    jak wiesz - przybyliśmy z FK wink
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: a wilk tak blisko ;) 23.01.07, 00:05
                                                    tak wiem , na wygnanie poszlyscie...
                                                    z wroclawia przybywam ,tam chyba zaczynalem smile)
                                                  • baba_krk Re: a wilk tak blisko ;) 23.01.07, 00:08
                                                    ja wtedy sama na takim prawdziwym wygnaniu przebywałam wink)) ale dostałam cynk,
                                                    że zamiast na FK mam się udać po powrocie na AO i tak już zostało big_grin
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: a wilk tak blisko ;) 23.01.07, 00:13
                                                    chyba dalej na wygnaniu jestes, gdzies w okolicach fcb ? smile)
                                                    a ja sie krzatam to tu to tam , nie zagrzalem nigdzie miejsca na stale big_grinD
                                                  • baba_krk Re: a wilk tak blisko ;) 23.01.07, 00:15
                                                    nie nie, teraz grzecznie w domu siedzę smile)
                                                    w okolicach fcb znowu będę dokładnie za 18 dni big_grinDDD
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: a wilk tak blisko ;) 23.01.07, 00:19
                                                    masz karnet na mecze ? big_grinDD
                                                  • baba_krk Re: a wilk tak blisko ;) 23.01.07, 00:25
                                                    nie, ale byłam na stadionie kiedy wrócili z Francji z wygranym pucharem LM big_grinDDD
                                                    na mecz nigdy nie udało mi się iść sad mam nadzieję to kiedyś nadrobić! smile
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: a wilk tak blisko ;) 23.01.07, 00:41
                                                    niezapomniane chwile smile)) szkoda ze mnie nie bylo...
                                                    jakies foty pewnie masz ciekawe smile
                                                    dobranoc smile
                                                  • baba_krk Re: a wilk tak blisko ;) 23.01.07, 00:48
                                                    stanowczo to był jeden z piękniejszych dni w moim życiu smile)
                                                    zdjęcia mam - nie są rewelacyjnej jakości, bo prawda jest taka, że zaginął w
                                                    czasie akcji drugi aparat, no ale lepsze takie niż żadne smile)
                                                    dobranoc smile
                                                  • szpila555 Re: dzisiaj też cichutko 30.01.07, 02:28
                                                    jak makiem zasiał wink
                                              • baba_krk Re: Ależ dyskusję rozpętałem ... 22.01.07, 02:09
                                                ja bardzo chętnie, bo śpiąca nie jestem smile))
                                                ale biorąc pod uwagę, że budzik sobie o mnie przypomni za 5 godzin, muszę się
                                                już grzecznie pożegnać...
                                                życzę spokojnej nocy smile))
                • pietrek666 Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:35
                  Fuckty są najważniejsze ;P
                  • baba_krk Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:37
                    ale to nawet rasowe fuckty nie były tongue_outP
                    • pietrek666 Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:41
                      Nierasowe? To Ty się z obcą rasą mieszasz???
                      Przed chwilą we filmie z Claudem Van Dammem był dialog:
                      -Pożegnaj się ze swoim czarnym dupskiem.
                      -Niedoczekanie. Po Twoim trupie.
                      Nieprawdaż, że budujące?
                      • baba_krk Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:44
                        że niby ja? ;> Polki dla Polaków i te sprawy! wink
                        rzeczywiście budujące tongue_outPP
                        • pietrek666 Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:46
                          A Giertych z kieszonki Ci wystaje? smile
                          • baba_krk Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:48
                            taaaaaaaaak, raz ojciec, raz syn wink))
                            • pietrek666 Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:52
                              To Ty wiesz o Maćku? Myślałem, że tylko ja taki stary na forumie jestem, że
                              ojca pamiętam ;P
                              • baba_krk Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:54
                                no pewnie smile)))))))) i teorię ewolucji też znam tongue_outPP
                                • pietrek666 Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 01:56
                                  I jeszcze powiedz, że wiesz co to jest elektroliza wody? ;P
                                  • baba_krk Re: a niby co Was tak urzekło w tym opisie??? :P 22.01.07, 02:06
                                    jeśli chodzi o taki klasyczny rozkład to wiem, że coś takiego było oraz na co i
                                    dlaczego się rozłożyło tongue_outPP
                                    ale już jest za późno, żebym szpanowała wiedzą wink)))
    • kobieta_na_pasach no i przyszlas i ja zaklocilas nt 30.01.07, 13:40

• mmagi to jest chłop z wąchami:-))) 30.01.07, 13:43

• szpila555 Re: wszyscy się pospali ... 05.02.07, 05:23
          ... i jeszcze nie wstali
        • kobieta_na_pasach jak chlop moze sie nazwac "szpila"?n t 05.02.07, 14:03
          mmagi napisała:

>
          • raduch Re: tak samo jak gangster Masa :-)) ntxt 05.02.07, 14:06

• kobieta_na_pasach Masa od..... 05.02.07, 14:10
              ...masy cialasmile ale szpila? moze nawiązanie do wygladu przyrodzenia?

>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka