aasiula1 09.02.07, 19:09 kaczątka mają się do rewolucji moralnej, głoszeniu świętości rodziny itp??? No jak? jak prezydent chce odnowić maralnie Rzeczpospolitą, skoro nawet swego własnego dziecka nie potrafił "umoralnić"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduch Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 09.02.07, 19:12 Ale za to jaki piękny mezalians! ))))) Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 09.02.07, 19:31 to musi być wielka miłość, ja tak sobie myślę Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 09.02.07, 19:13 ale o co chodzi? Odpowiedz Link
alpepe Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 09.02.07, 19:17 o to, że córka Kaczyńskich się rozwiodła i prowadza z komuchem z SLD Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 09.02.07, 19:19 Współczuje jej. Odpowiedz Link
alpepe Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 09.02.07, 19:24 a ja współczuję sobie, że żyję pod rządami dwóch paranoików. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 09.02.07, 19:32 a jak bys sie czuła jakby jeden był twoim starym??? Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 09.02.07, 19:32 ale czego jej współczujesz??? Ja bym się raczej pochyliła nad jej dzieckiem i exem Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 09.02.07, 19:37 nie znam zadnych szczegółów, nie wiem kto zawinił NIC na ten temat nie czytałam. Współczuję całej sytuacji i takieog ojca Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 09.02.07, 19:37 ooo to to tak, ojca to tak Odpowiedz Link
dziewice Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 11.02.07, 23:17 widzialem, ale nie bylem pewny zrodla Twoich informacji, a nie chcialem rozmawiac nie znajac faktow a z drugiej strony ja moglem inaczej calosc zrozumiec niz Ty Odpowiedz Link
pink.freud Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 12.02.07, 09:18 Fakt, kobiety ciężko walczyły o prawo do puszczania się i głupio byłoby ze strony facetów gdyby nagle zacząć uprzykrzać życie łatwym laskom)) Problem leży gdzie indziej. Tak naprawdę rodzice nie mają żadnych szans w wychowywaniu dzieci. Kontrolę mają do może 10 lat. Później przegrywają z rówieśnikami i mediami. Odpowiedz Link
six_a Re: to jest po prostu stek bzdur 12.02.07, 09:37 i jakimi dziećmi, przecież ona ma 27 lat? Odpowiedz Link
pink.freud Re: to jest po prostu stek bzdur 12.02.07, 10:22 Dlaczego stek? Kto dziś czepia się puszczalskich lasek? O dzieciach było ogólnie. Rodzice nie odpowiadają za wychowanie swoich dzieci, bo media robią im koło pióra. W co bardziej postępackich krajach EU jak np. Szwecja wychowywanie dzieci przez rodziców jest nawet surowo zabronione, bo jest to dziedzina lewackiego państwa Odpowiedz Link
six_a Re: to jest po prostu stek bzdur 12.02.07, 10:42 na mielonkę jeszcze nie zasłużyło. ludzie się puszczają niezależnie od płci, od dość dawna, taki lajf. ani faceci nie walczyli nigdy o prawo do zdrady, ani kobity o prawo do puszczania się, więc ten temat możesz sobie odpuścić. to co mówisz o wpływie rodziców na dzieci, to jest klasyczna wymówka i zrzucenie z siebie odpowiedzialności. dziecko zostało złodziejem? to wina szkoły. Dziecko się puszcza na prawo i lewo - wina emtiwi i tak dalej. nie wyjeżdżaj z teoriami o wychowaniu dzieci przez Państwo, bo normalnie niedobrze się robi. Chyba że mówiąc 'wychowanie' masz na myśli bicie, to rozumiem, że można czuć się jak w klatce, bo cywilizowane kraje zakazują bicia dzieci - nie ma to nic wspólnego z ich lewactwem. Jeśli przez kilka początkowych lat życia dziecka, daje się dupy i sadza dziecko przed telewizorem, a samemu z gazetką i papieroskiem w fotelu, to się potem nie ma co dziwić, że dziecko "wychowało się" samo i znalazło sobie innych przewodników w życiu, a rodziców ma w dupie. reap what you sow Odpowiedz Link
pink.freud Re: to jest po prostu stek bzdur 12.02.07, 11:03 Faceto nie robiono nigdy problemu o bzykanie na boku. z kobietami to inna sprawa. Kiedyś trzeba było chodzić na kurwy ew. mężatki, dziś młoda laska dająca na prawo i lewo nie jest potępiana przez społeczeństwo. I to jest właśnie ciężko wywalczona zdobycz feminizmu. Ogólna dostępność łatwych lasek To nie jest wymówka a rzeczywistość. Owszem niektórym udaje się wychować dobrze dzieci ale statystycznie rodzice przegrywaja z telewizją i rówieśnikami. Z wielu powodów i nie ma co w nie wnikać. Problem w tym ,ze państwo i media mogłoby wspomagac wychowanie dzieci. Robi dokładnie na odwrót. Odpowiedz Link
six_a Re: to jest po prostu stek bzdur 12.02.07, 11:21 jak to nie robiono? a z jakiego powodu kobieta się rozwodzi oprócz oczywiście tego, że zupa była za słona? reszta: pieprzenie kotka przy pomocy młotka znaczy feminizm Ci służy jednak czy nie? bo tych lasek więcej i z mężami nie trzeba wchodzić w bliższe kontakty (pieprzenie mężatek), albo z lekarzami od chorób wstydliwych (pieprzenie prostytutek) normalnie groch z kapustą Ci się robi statystyka, hehe. nie ma na świecie łatwiejszej do zmanipulowania rzeczy niż statystyka. to jak to w końcu jest, pink, bo ja nie za bardzo to Twoje pomieszanie z poplątaniem rozumiem, masz pretensje do państwa kaczyńskich, że nie wspomaga? jaki wybór, takie wspomaganie. Media nie ułatwiają, to doprawdy przykre, ale dzieci to chyba Twój problem, chcesz mieć, zdobądź instrukcję obsługi. nie chcesz podejmować się trudu wychowania, postaraj się o to, żeby dzieci nie mieć. Dziwię się, że nie masz pretensji o to, że w sklepach jest za dużo towaru i powinni ograniczyć, bo nie ułatwiają Ci wyboru. to samo jest z mediami: Twoja sprawa, co i kiedy włączasz, czego i kiedy słuchasz. Państwo, nawet państwo kaczyńscy, albo media nie mają obowiązku dostarczać Ci argumentów w wychowywaniu dzieci. Od tego jest pedagogika i psychologia. Tylko pewnie mało kto wie. Odpowiedz Link
pink.freud Re: to jest po prostu stek bzdur 12.02.07, 11:41 Pewne zdobycze feminizmu są jak najbardziej korzystne ale tylko do pewnego momentu. W Polsce jest na razie jeszcze korzystna sytuacja. Jest mnóstwo łatwych lasek i nie brakuje też katoliczek, z którymi można zakładać rodziny. W momencie, gdy ta równowaga zostanie zachwiana ta jak np. w Szwecji, gdzie jest zalegalizowana zoofilia ryzyko bzykania łatwych lasek jest zbyt duże a rodziny nie ma z kim zakładać. Wspomaganie przez państwo wyglada nastepująco: jeśli np. Giertych chce wziąść gówniarzy za ryj od razu mobilizują się wszystkie mozliwe męty poczynając od sldowskiego ZNP a kończąc na szmatławej GW, która napuszcza na niego sixy z hsałami tolerancji w rodzaju "Giertych do wora a wór do jeziora". Obowiązującą ideologią jest bezstresowe wychowywanie bachorów. Od stresu psują im się zęby Twoja teoria o wychowywaniu dzieci jest piekna, w praktyce rodzice na ogół pracują i to ciężko i nie mają czasu na wychowywanie dzieci. Odpowiedz Link
six_a Re: to jest po prostu stek bzdur 12.02.07, 11:57 Masz prostackie widzenie świata, pink, feminizm ma się do niego tak jak mniej więcej nazizm, czyli nijak. co chcesz od tego hasła, to bardzo ładne hasło. świetnie komentuje fakt, że giertych zabiera się do wszystkiego od dupy strony. amnestia maturalna i liczenie ciąż, koń by się uśmiał. Jedyne co mu mogę zaliczyć na plus, to dążenie do ustabilizowania wyglądu uczniów. generalnie jednak nie uważam, zeby minister edukacji miał odwalać za rodziców wychowanie. taki cud jeszcze się nikomu nie udał. Jeśli dziecko nie wyniesie podstawowych prawd o życiu z domu albo wyniesie z tego domu prostactwo, degenerację i filozofię marginesu, to żadna szkoła nawet kijem i klęczeniem na grochu tego nie sprostuje. To nie jest żadna teoria, tylko praktyka. Masz dzieci? Jak będziesz miał, to sobie to wszystko przemyślisz i dojdziesz do podobnych wniosków. Ciężko pracujący rodzice to też gówniana wymówka. Wszystko można sobie w życiu zorganizować i tak podzielić czas,żeby zrekompensować dziecku te chwile, kiedy Cię przy nim nie ma. Tylko że zamiast leżeć w weekend na kanapie przed tiwi, trzeba zająć się dzieckiem, nie każdemu się chce i w ogóle praca to świetna wymówka nie tylko na relacje z dzieckiem, ale mężem/żoną, przyjaciółmi itede. Odpowiedz Link
pink.freud Re: to jest po prostu stek bzdur 12.02.07, 12:28 Świat w feministycznym wydaniu jest prostacki Feminizm jest formą komunizmu nie nazizmu i jest ciężką chorobą psychiczną podobnie jak pederastia. Jeśli chodzi o wychowywanie dzieci nie rozumiemy się Masz oczywiście rację. Dziecko mozna dobrze wychować i powinno wynieść z domu odpowiednie podstawy itd. W praktyce udaje się to niewielu o reszcie można spokojnie powiedzieć, że wychowują ich rówieśnicy i media. Tak już jest i nic na to nie poradzisz. Państwo ma odpowiednie środki by zrobić praktycznie wszystko z obywatelami w tym dziećmi. Nie byłby to żaden problem, żeby zlikwidować przestępczość, narkomanię, zapewnić bezpieczeństwo czy dobrze wychować dzieci. Byłby to jednak koniec dla większości polityków, "biznesmenów", mediów w rodzaju TVN czy GW, handlarzy narkotyków, wszelkiej maści przekrętasów, którym dobrze żyje się w szambie dlatego kwiczą jak zarzynane świnie, gdy PiS dobiera im się do skóry i mobilizują frajerstwo z każdej możliwej okazji jak w tym wypadku prywatnej sprawy Kaczyńskich. Odpowiedz Link
marta.uparta Re: to jest po prostu stek bzdur 12.02.07, 13:25 > Państwo ma odpowiednie środki by zrobić praktycznie wszystko z obywatelami w ty > m dziećmi. Nie byłby to żaden problem, żeby zlikwidować przestępczość, narkoman > ię, zapewnić bezpieczeństwo czy dobrze wychować dzieci. Byłby to jednak koniec > dla większości polityków, "biznesmenów", mediów w rodzaju TVN czy GW, handlarzy zgadza się, a historia zna nawet takie przypadki, gdzie państwo mając odpowiednie środki likwidowało przestępczość, homoseksualistów, upośledzonych umysłowo, chorych psychcznie, komunistów, Żydów i wszyskich tych, którzy po prostu nie pasowali do systemu. Z drugiej strony to samo państwo wzięlo na siebie ciężar wychowania dzieci, przede wszystkim poprzez permanentną inwigilację rodzin oraz prowadzenie indoktrynacji przez placówki wychowawcze. To były piękne czasy, szkoda, że urodziłeś się jakieś kilkadziesiąt lat za pózno i za bardzo na wschód od tamtego mistycznego miejsca. Odpowiedz Link
pink.freud Re: to jest po prostu stek bzdur 12.02.07, 14:26 Czemu zaliczasz homo, Żydów i psychicznych do przestępców? Co niby jest złego w likwidowaniu komunistów???????? Z tego powodu powstała właśnie III Rzesza. Owszem naziści zrobili wiele złego, ale były to skutki uboczne. Nie można zapominać, że uratowali swój naród przed rzezią i zdziczeniem i zbudowali podstawy dzisiejszego niemieckiego dobrobytu. Rosjanie i Polacy nie mieli tego szczęścia. Odpowiedz Link
marta.uparta Re: to jest po prostu stek bzdur 12.02.07, 14:39 nie zaliczam homoseksualistów i Żydów do przestępców, przeczytaj jeszcze raz zdanie. To naziści traktowali wszystkich nie pasujących do systemu jako zło, które nalezy zlikwidowac. > Z tego powodu powstała właśnie III Rzesza. Owszem naziści zrobili wiele złego, > ale były to skutki uboczne. Nie można zapominać, że uratowali swój naród przed > rzezią i zdziczeniem i zbudowali podstawy dzisiejszego niemieckiego dobrobytu. > Rosjanie i Polacy nie mieli tego szczęścia. straszne co piszesz. Sądziłam że diabeł nie istnieje, a jednak. Odpowiedz Link
pink.freud Re: to jest po prostu stek bzdur 12.02.07, 14:44 Aha, tak Cię zrozumiałem. Pisałem o przestępcach i przekrętasach a Ty zaraz podpiełaś pod to homo i resztę. Żyłaś w komunie i sądziłaś, że diabeł nie istnieje? Odpowiedz Link
marta.uparta Re: to jest po prostu stek bzdur 12.02.07, 15:05 zgadza się, a historia zna nawet takie przypadki, gdzie państwo mając odpowiednie środki likwidowało przestępczość, homoseksualistów, upośledzonych umysłowo, chorych psychcznie, komunistów, Żydów i wszyskich tych, którzy po prostu nie pasowali do systemu. Z drugiej strony to samo państwo wzięlo na siebie ciężar wychowania dzieci, przede wszystkim poprzez permanentną inwigilację rodzin oraz prowadzenie indoktrynacji przez placówki wychowawcze. To były piękne czasy, szkoda, że urodziłeś się jakieś kilkadziesiąt lat za pózno i za bardzo na wschód od tamtego mistycznego miejsca. ---- moja powyższa wypowiedź nacechowana była ironią, poniewaz nie jestem w stanie zgodzić się z Tobą w kwestii głębokiej ingerencji państwa w życie obywateli. Taka doktryna jest charakterystyczna dla wszystkich systemów totalitarnych i zawsze kończy się źle. Natomiast w Twoich poglądach odkryłam echa faszyzmu i to mnie przeraziło. Jeżeli ktoś pisze, że nazizm miał swoje dobre strony to się wewnętrznie kurczę. Odpowiedz Link
marta.uparta Re: to jest po prostu stek bzdur 12.02.07, 15:15 Nie można zapominać, że uratowali swój naród przed rzezią i zdziczeniem i zbudowali podstawy dzisiejszego niemieckiego dobrobytu. Mam wrażenie że podstawy dzisiejszego nemieckiego dobrobytu tkwią w planie Marshalla i pomocy jaką zachodnie Niemcy otrzymywały już od końca lat 40tych. Po zakończeniu II wojny kraj był w ruinie gospodarczej, a ludzie z głodu jedli korę z drzew. Nie wiem, co masz na myśli pisząć że nazisci uratowali naród przed rzezią i zdziczeniem. Pomysł budowania "fabryk smierci", pierwszy tak przerażający w dziejach akt rasizmu jakim były ZAPLANOWANA i REALIZOWANA eksterminacja ludności żydowskiej, romskiej i narodów słowiańskich - co to było jeżeli nie zdziczenie? Odpowiedz Link
pink.freud Re: to jest po prostu stek bzdur 12.02.07, 15:36 A gdzie ja napisałem o głebokiej ingerencji??? Żadne państwo faszystowskie nie ingerowało nawet w 10tej części w życie obywateli tak jak np. Szwecja czy w ogóle Eurokołchoz. Przeciwnie, podstawą faszyzmu było poszanowanie własności prywatnej i nieingerowanie w życie prywatne i rodzinne. Pomyliło Ci się to ze ściganiem komunistów czy w ogóle przestepców. Do Szwecji Kim Ir Sen wysyłał swoich specjalistów by uczyli się od Szwedów indoktrynacji społeczeństwa, chociaż i tak prawa rodzicielskie nie są w Korei Północnej tak ograniczone jak w Szwecji. Faszyzm w żadnym kraju nie powstał sam z siebie, zawsze w sytuacji skrajnego zagrożenia dla narodu jako forma obrony przed komunizmem. Faszysci uratowali miliony ludzkich istnień a całe narody od degeneracji i nędzy. I zawsze gdy zagożenie mijało oddawali władzę i wprowadzali z powrotem demokrację. Nazizm niemiecki to inna historia. Ale gadanie że naziści to tylko zbrodniarze i nie zrobili nic dobrego jest mijaniem się z prawdą. Po pierwsze zlikwidowali setki tysięcy komunistów. Gdyby udało im się przejąć w Niemczech władzę zrobiliby rzeź milionów wyksztłconych Niemców tak jak to miało miejsce w Rosji i doprowadzili kraj do nędzy i zdziczenia na wiele dziesiątków lat. Naziści wydobyli Niemcy z głębokiego kryzysu gospodarczego i zbudowali podstawy dzisiejszego dobrobytu. Bez nazistów nie byłoby Porsche ani Volkswagena, czy w ogóle niemieckiej masowej motoryzacji Odpowiedz Link
six_a Re: to jest po prostu stek bzdur 13.02.07, 01:14 wiesz co? skoro tak się zachłystujesz tą szwecją, bo widzę, że strasznie, to przeczytaj sobie poniższy art.: www.teksty.gildia.pl/belphegor/lebensborg albo z innego źródła poinformuj się, co to było hitlerjugend, lebensborn, endlösung i takie tam inne nazistowskie wynalazki, a potem podaj mi odpowiedniki tego typu rozwiązań w SZWECJI. bo mnie ciekawi, co Ty w ogóle porównujesz. a znasz taki łamaniec językowy: i cóż, że ze Szwecji? też sobie możesz w ramach ćwiczeń logopedycznych powtarzać, bo jak na razie to nie można odróżnić, czy mówisz Szwecja czy Szwabia. Odpowiedz Link
six_a Re: to jest po prostu stek bzdur 13.02.07, 00:57 ależ pinki, Ty chyba żyjesz nie w tej epoce i zupełnie nie w tej strefie klimatycznej. co Ty pitolisz??? za ciepła zima, mózg wypływa uszyma czy co? po Twoim świecie plączą się jacyś wszechmocni dyktatorzy, którzy wezmą bandę wyuzdańców za mordę, ale nie brak wyluzowanych feministycznych lasek, które byś chętnie tenteges, bo jak nie to tylko kurwy i mężatki. a tera wyobraź sobie polskę wziętą za mordę, przydzieliliby Ci z urzędu paszteta do płodzenia dzieci, chodziłbyś jak w zegarku z domu do pracki i z pracki do drugiej pracki, żeby te stada przyszłości narodu utrzymać, bo pewnie piątka to by było obowiązkowe minimum prokreacyjne. żadnego wyuzdania na ulicy, zapomnij o wyzwolonych laskach w miniówach, tylko barchany i dziura w koszuli nocnej do ziemi. za onanizm co najmniej odjęcie dłoni, którą się splugawiłeś itede itepe. to ja już wolę tolerować margines i handlarzy narkotyków od ogólnego zamordyzmu. w ogóle nie przywołuj mi w tej dyskusji prywatnej sprawy kaczyńskich, bo mnie to niezbyt rusza. przyznać jednak musisz, że jest to swoisty zamach na filozofię tatki, mówię o samym fakcie, a nie o fantazjach mediów w tym temacie. Odpowiedz Link
six_a Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 12.02.07, 09:43 hehe, no to najlepiej pokazuje, jaki jest rozziew między marzeniami pana prezydenta a rzeczywistością, w której ludzie się rozwodzą, bo niby czemu nie, albo wiążą rodzinnie ze znienawidzoną opcją polityczną, bo niby czemu nie? w sumie dobrze, że nie wychodzi za lesbijkę znaczy dla pana prezydenta dobrze, bo mi tam rybka Odpowiedz Link
alpepe Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 12.02.07, 09:44 pytanie, czy to pana prezydenta nauczy czegoś, czy dalej będzie próbował mieć on wpływ na sypialnię i życie prywatne swoich obywateli. Odpowiedz Link
six_a Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 12.02.07, 09:47 nie no, wątpię, to jest typ chodzący z głową w chmurach i watą w uszach. nic nie dociera życie sobie, prezio sobie, alleluja i do przodu Odpowiedz Link
raduch Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 12.02.07, 10:01 Szaleństwem jest wymagać od filozofa, by żył wedle swoich maksym, tak? ) Odpowiedz Link
six_a Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 12.02.07, 10:50 filozof sam w sobie nie jest zły. a jak coś wymyślił, to pewnie i stosuje. Gorzej, jak zaczyna wymagać, by inni też stosowali. Odpowiedz Link
pink.freud Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 12.02.07, 10:18 > pytanie, czy to pana prezydenta nauczy czegoś, czy dalej będzie próbował mieć on > wpływ na sypialnię i życie prywatne swoich obywateli. Mogłabyś podać jakiś konkretny przykład? Odpowiedz Link
marta.uparta a moim zdaniem... 12.02.07, 10:14 ... ta sprawa nieco uczłowieczyła prezydenta. W tych spotach wyborczych tworzyli idealną rodzinę, z tradycjami i wartosciami, a tu niestety, problemy jak u szarych ludzi. Odpowiedz Link
marta.uparta hehe... 12.02.07, 10:24 ... a tu cos więcej o nowym wybranku www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Marcin_Dubieniecki Odpowiedz Link
six_a Re: hehe... 12.02.07, 10:30 a ten plakat wyborczy to prawdziwy? jeśli tak, to jestem w szoku, normalnie rajfurstwo faceci w koszulach, a kobity jak zwykle golizną świecą, bo inaczej nikt by oka na tym badziewiu nie zawiesił. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: hehe... 12.02.07, 14:50 six_a napisała: > a ten plakat wyborczy to prawdziwy? jeśli tak, to jestem w szoku, normalnie > rajfurstwo > faceci w koszulach, a kobity jak zwykle golizną świecą, bo inaczej nikt by oka > na tym badziewiu nie zawiesił. > > daj boze jak najwiecej takiej wlasnie golizne wszedzie. jak kboieta ma co pokazac to powinna to robic. zazwyczaj jest na odrot.a w tym konkretnym wypadku wszystko jest na jak najbardziej wlasciwym miejscu. tylko czemu prezio ubrany? Odpowiedz Link
six_a Re: hehe... 13.02.07, 00:46 chciałam tylko zauważyć, że to nie kobieta SIĘ pokazała, tylko kobietę pokazali jako gołoramienny dodatek do głów rodzin (to te co wystają z koszul). no jakby się rozebrał, to chyba i na paradę równości by musiał pójść? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: hehe... 12.02.07, 14:48 marta.uparta napisała: > ... a tu cos więcej o nowym wybranku > <a href="www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Marcin_Dubieniecki" target="_blank">www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Marcin_Dubieniecki</a> ale maja ludziska fantazje Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 12.02.07, 14:43 aasiula1 napisała: > kaczątka mają się do rewolucji moralnej, głoszeniu świętości rodziny itp??? > No jak? jak prezydent chce odnowić maralnie Rzeczpospolitą, skoro nawet swego > własnego dziecka nie potrafił "umoralnić"? Aasiula , coraz bardziej mnie zdumiewa twoja logika. moze dlatego tak piszesz, bo sama masz jeszcze male dzieci. nie zycze ci, abys musiala za kilkanascie lat miec podobne dylematy. dziecko to wielka niewiadoma. wiecej pokory zycze. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Jak ostatnie doniesienia na temat brzydkiego 12.02.07, 15:51 ależ nie musisz mi o tym mówić, doskanale to wiem. Tylko te wsztstkie gadki o moralności rodzinie, prawidłowym wychowaniu, kształtowaniu postaw itp rozumiesz? To oni o tym nie wiedzieli, ze dzieci chodzą swoimi ścieżkami. Tylo co teraz? Ja tam jej życzę jak najlepiej. Nawet w pewien sposób mnie to pozytywnie zaskoczyło. Nie rozwód oczywiście, a wybór nowego faceta. Taki ponad podziałami. Widac dziewczyna wzniosła się poziom wyżej niż ojciec Odpowiedz Link
rykitikitaki byłabym tutaj ostrożna w naszych osądach.Nie wiemy 12.02.07, 15:21 jak jest naprawdę. Nawet nie wiemy, czy oni naprawdę spotykają się i dlaczego rozpada się małżeństwo córki Kaczyńskiego. Wszyscy wiedza czym jest medialna plotka i co zrobia dziennikarze, aby napisac coś co ludzie będą z chęcią czytać. Muszą codziennie sprzedawać w jak największych nakładach gazety. Często później okazuje się, że ktoś nawet osobiście kogoś nie zna. Joanna Brodzik np. od kilku lat chodzi w ciąży))))) A, z drugiej strony, jeśli ktoś we własnym życiu nie ma nic ciekawego to i zeruje na sensacjach z zycia innych ludzi. Szczególnie osoby publiczne są na to narażone. A, rzucający się w oczy Kaczyńscy są na to szczególnie narażeni. Czarny PR czuwa) Pisze to osoba, która nie głosowała na Kaczyńskiego i utwierdzona po jego wyborze, że miała rację. Odpowiedz Link