listek_a 12.02.07, 11:22 POLAMER? Chce kupic bilet lotniczy, bo maja tanie, ale nie wiem czy ta firma jest wiarygodna. Jak to sprawdzic? Musze zrobic im przelew do 14 lutego zeby zarezerwowac bilet, wiec musze sie spieszyc.HELP HELP HELP!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monalisa.pl Re: Zna ktoś firmę 12.02.07, 11:28 czyżby walentynki w Wenecji? )) niestety nie znam POLAMER'u...lecz sama nazwa cos nie cos mi mowi... a skad ich wytrzasnełas? Odpowiedz Link
listek_a Re: Zna ktoś firmę 12.02.07, 11:30 ze strony eflay.pl. Jade do Francji, dopiero w czerwcu... Odpowiedz Link
widokzmarsa miałem przyjemność 12.02.07, 11:42 polamer to stara firma założona w stanch do transportu paczek i sprzedaży biletu. Dzięki kontaktom z komuchami robili duże interesy. Ja sprowadziłem tą firmą maszynę z usa. Gdy przyjechałem do warszawy, skrzynia z maszyną (25 tys $) stała na dworze i była zalana deszczem. Wszystko było skorodowane, obudowa połamana. Bierzesz pan albo spadaj. Chciałem rozmawiać z kimś to powiedzieli że muszę jechać do usa. Okazało się że wysyła się firmą polamer usa, a odbiera polamer polska więc reklamacje u tego u którego wysyłałem. Motocykl który wieźli był rozwalony, części ukradzione(mało warte więc olałem). Ale bilety mogą mieć tanie. Swego czasu często u nich kupowałem, ale to było 15 lat temu i czerwone chuje miały małą konkurencję. Odpowiedz Link
listek_a Re: miałem przyjemność 12.02.07, 11:57 dzieki za opdowiedz)) zasile kase czerwonych chujow nazygam w samolocie zeby pomscic twoj motor Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: miałem przyjemność 12.02.07, 12:24 ale na wszelki wypadek sprawdź ich, często powstają jakieś firmy o podobnych nazwach etc. Moze teraz to coś innego Wsamolocie nie rzygaj bo cię wciągną na czarną listę Odpowiedz Link