reniatoja Re: a co u Mamby? 21.02.07, 21:03 i u Kobiety? i w ogóle ja też mam takie pytanie techniczne do matek z dziećmi: Jak znajdujecie czas na neta? Ja cały dzień zapier.m jak mały samochodzik przy tym moim brzdacu, dopiero teraz zasnął na noc i mam chwile, żeby usiąść przy kompie, ale z kolei padam na twarz ze zmęczenia. 7,5 miesiąca - strrrraszzzzny wiek u chłopaka brrr. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: a co u Mamby? 21.02.07, 21:06 ja mam kompa cały dzień włączonego i tak z doskoku czasem coś dopisze, no i wieczorki... dziewczyny śpią tak o 20, ale Zuzia i tak sie przebudza co jakiś czas Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: a co u Mamby? 21.02.07, 21:08 hejka renia U nich wszystko po staremu. Mamba wygrala w totka i wojazuje po swiecie (ale tylko 5 trafila, wiec szybko wroci), pasiasta jest w ciazy (to blizniaki). W zasadzie.. to tu sa same nudy odkad ciebie nie ma )) Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: a co u Mamby? 21.02.07, 21:09 aaaa i dosc istotne. Maretina od jakiegos czasu ma siusiaka, ale w zasadzie niczego to nie zmienilo w jej zyciu. Moze troche bardziej jej dynda )) Odpowiedz Link
reniatoja Re: a co u Mamby? 21.02.07, 21:12 JAJA SE ROBISZ) Powaznie pytam, a Ty tu z bliźniakami. Linka daj to uwierzę ) A Mamba w totka serio? linka poprosze, bo cos niedowierzająca jestem )) Odpowiedz Link
vandikia a Kryzysowa 21.02.07, 21:28 przeszla zmiane plci i zrobila dlugo oczekiwany coming out aha ja się separuje z mezem i mieszkam z kopovem (kaze Ci przekazac pozdrowienia) Odpowiedz Link
marta.uparta Re: a Kryzysowa 21.02.07, 21:35 no i rzuciłaś palenie Vandzia (w to to nie uwierzyłaby nigdy Odpowiedz Link
marta.uparta a Widok... 21.02.07, 21:36 ... żeni się z pewną 45letnią rozwódką z trojgiem dzieci Odpowiedz Link
vandikia Re: a Widok... 21.02.07, 21:37 czekaja tylko na wyniki badan, bo panna [z odzysku co prawda, ale zawsze] miala niegdys stycznosc z simonem - znanym u nas w kraju jako pogromca bialych kobiet Odpowiedz Link
marta.uparta Re: a Widok... 21.02.07, 21:39 ale nawet jakby, to Widok godzi się na białe małżeństwo, gdyż bardziej ceni u panny yntelekt niż to co może zaoferowac jej ciało Odpowiedz Link
vandikia Re: a Widok... 21.02.07, 21:40 uahahahahaha zabilas mnie tym wymienieniem wartosci widokowych ))))) jak mi sie cokolwiek przypomni jeszcze to na pewno dopisze )) Odpowiedz Link
marta.uparta Re: a Widok... 21.02.07, 21:42 zapomniałaś dodac ze panna jest wojującą feministką o skłonnościach lesbiskich i zamiast podróży poślubnej wybierają się na Love Parade do Berlina. Widok nawet wklejał tu zdjęcie swojego wdzianka z tęczowej flagi Odpowiedz Link
vandikia Re: a Widok... 21.02.07, 21:45 i to wcale nieprawda, ze widok dawno nie bzykal, po prostu na starosc robi sie coraz bardziej nerwowy ) Odpowiedz Link
aguszak Re: a Widok... 21.02.07, 21:39 marta.uparta napisała: > ... żeni się z pewną 45letnią rozwódką z trojgiem dzieci ... no i dobrowolnie poddał się w kwestii podpisywania intercyzy Odpowiedz Link
vandikia Re: a Kryzysowa 21.02.07, 21:36 tak tak i rzucilam palenie a moja sygnaturka to w ogole mowi sama za siebie ))) Odpowiedz Link
vandikia Re: a Kryzysowa 21.02.07, 21:39 czekaj, bo nie pamietam jakiego ono koloru skory jest )) a strona nie chce mi sie odpalic )) Odpowiedz Link
marta.uparta Re: a Kryzysowa 21.02.07, 21:41 takie z lekka czerniawe. To chyba jednak z Kopovem Odpowiedz Link
vandikia Re: a Kryzysowa 21.02.07, 21:43 tak, to jednak ono. mamy juz nawet wybrane imie, ale nie moge zdradzic BTW napisalam Ci w watku porannym ile plastry kosztuja, ale nie pamietam ktory to byl... w kazdym razie 65 zł paka.starcza na tydzien, a trzeba wybrac 2 tygodnie najmocniejszych Odpowiedz Link
marta.uparta Re: a Kryzysowa 21.02.07, 21:56 tak tak czytałam. Zawsze to taniej niż miesięczny przydział fajek, za ktory notabene, można sobie kupic całkiem niezłe buciki Odpowiedz Link
vandikia Re: a Kryzysowa 21.02.07, 21:59 tzn wiesz.. jakby tak kuracja mial trwac wiecznie, to wcale nie wyjdzie bardziej ekonomicznie. 260zł miesiecznie.. hm.. no w sumie.. przepalalam ok 220 miesiecznie wiec bylabym nawet w tyle z kasa. modle sie jedynie o to, ze miesiac kuracji wystarczy.. wtedy przez rok mozna juz konkretna sumke uzbierac na suuuper buty )) albo inna glupote.. w sumie to nawet niezly pomysl, odkladac te 200zł miesiecznie i powiedziec sobie, ze bedzie po roku na zachcianke.. tez sposob na ograniczenie ) Odpowiedz Link
marta.uparta Re: a Kryzysowa 21.02.07, 22:01 Możesz codzinnie te 5,89 wrzucac do skarbonki sobie Odpowiedz Link
vandikia Re: a Kryzysowa 21.02.07, 22:04 7,35 .. problem w tym, ze nie mam nigdy gotowki przy sobie serio. miesiecznie sobie bede odkladac no to.. milej nocki, ide spac..to mi pomaga wytrzymac Odpowiedz Link
marta.uparta Re: a Kryzysowa 21.02.07, 22:06 dobranoc. ja mam jeszcze klasóki do sprawdznia Odpowiedz Link