Dodaj do ulubionych

a co u Mamby?

21.02.07, 21:01

Obserwuj wątek
    • reniatoja Re: a co u Mamby? 21.02.07, 21:03
      i u Kobiety? i w ogóle ja też mam takie pytanie techniczne do matek z dziećmi:
      Jak znajdujecie czas na neta? Ja cały dzień zapier.m jak mały samochodzik przy
      tym moim brzdacu, dopiero teraz zasnął na noc i mam chwile, żeby usiąść przy
      kompie, ale z kolei padam na twarz ze zmęczenia. 7,5 miesiąca - strrrraszzzzny
      wiek u chłopaka brrr.
      • aasiula1 Re: a co u Mamby? 21.02.07, 21:06
        ja mam kompa cały dzień włączonego i tak z doskoku czasem coś dopisze, no i
        wieczorki... dziewczyny śpią tak o 20, ale Zuzia i tak sie przebudza co jakiś
        czas
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: a co u Mamby? 21.02.07, 21:08
        hejka renia smile U nich wszystko po staremu. Mamba wygrala w totka i wojazuje po
        swiecie (ale tylko 5 trafila, wiec szybko wroci), pasiasta jest w ciazy (to
        blizniaki). W zasadzie.. to tu sa same nudy odkad ciebie nie ma smile))
        • kryzysowa_narzeczona75 Re: a co u Mamby? 21.02.07, 21:09
          aaaa i dosc istotne. Maretina od jakiegos czasu ma siusiaka, ale w zasadzie
          niczego to nie zmienilo w jej zyciu. Moze troche bardziej jej dynda smile))
        • reniatoja Re: a co u Mamby? 21.02.07, 21:12
          JAJA SE ROBISZsmile) Powaznie pytam, a Ty tu z bliźniakami. Linka daj to uwierzę
          wink) A Mamba w totka serio? linka poprosze, bo cos niedowierzająca jestem smile))
          • vandikia a Kryzysowa 21.02.07, 21:28
            przeszla zmiane plci i zrobila dlugo oczekiwany coming out
            aha
            ja się separuje z mezem
            i mieszkam z kopovem (kaze Ci przekazac pozdrowienia) smile
            • marta.uparta Re: a Kryzysowa 21.02.07, 21:35
              no i rzuciłaś palenie Vandzia (w to to nie uwierzyłaby nigdysmile
              • marta.uparta a Widok... 21.02.07, 21:36
                ... żeni się z pewną 45letnią rozwódką z trojgiem dziecismile
                • vandikia Re: a Widok... 21.02.07, 21:37
                  czekaja tylko na wyniki badan, bo panna [z odzysku co prawda, ale zawsze] miala
                  niegdys stycznosc z simonem - znanym u nas w kraju jako pogromca bialych
                  kobiet smile
                  • marta.uparta Re: a Widok... 21.02.07, 21:39
                    ale nawet jakby, to Widok godzi się na białe małżeństwo, gdyż bardziej ceni u
                    panny yntelekt niż to co może zaoferowac jej ciałosmile
                    • vandikia Re: a Widok... 21.02.07, 21:40
                      uahahahahaha zabilas mnie tym wymienieniem wartosci widokowych smile)))))
                      jak mi sie cokolwiek przypomni jeszcze to na pewno dopisze smile))
                      • marta.uparta Re: a Widok... 21.02.07, 21:42
                        zapomniałaś dodac ze panna jest wojującą feministką o skłonnościach lesbiskich
                        i zamiast podróży poślubnej wybierają się na Love Parade do Berlina. Widok
                        nawet wklejał tu zdjęcie swojego wdzianka z tęczowej flagismile
                        • vandikia Re: a Widok... 21.02.07, 21:45
                          i to wcale nieprawda, ze widok dawno nie bzykal, po prostu na starosc robi sie
                          coraz bardziej nerwowy wink)
                • aguszak Re: a Widok... 21.02.07, 21:39
                  marta.uparta napisała:

> ... żeni się z pewną 45letnią rozwódką z trojgiem dziecismile

... no i dobrowolnie poddał się w kwestii podpisywania intercyzy wink
              • vandikia Re: a Kryzysowa 21.02.07, 21:36
                tak tak i rzucilam palenie
                a moja sygnaturka to w ogole mowi sama za siebie wink)))
                • marta.uparta Re: a Kryzysowa 21.02.07, 21:38
                  to to z Kopovem?
                  • vandikia Re: a Kryzysowa 21.02.07, 21:39
                    czekaj, bo nie pamietam jakiego ono koloru skory jest smile)) a strona nie chce mi
                    sie odpalic smile))
                    • marta.uparta Re: a Kryzysowa 21.02.07, 21:41
                      takie z lekka czerniawe. To chyba jednak z Kopovemsmile
                      • vandikia Re: a Kryzysowa 21.02.07, 21:43
                        tak, to jednak ono. mamy juz nawet wybrane imie, ale nie moge zdradzic smile
                        BTW napisalam Ci w watku porannym ile plastry kosztuja, ale nie pamietam ktory
                        to byl... w kazdym razie 65 zł paka.starcza na tydzien, a trzeba wybrac 2
                        tygodnie najmocniejszych smile
                        • marta.uparta Re: a Kryzysowa 21.02.07, 21:56
                          tak tak czytałam. Zawsze to taniej niż miesięczny przydział fajek, za ktory
                          notabene, można sobie kupic całkiem niezłe bucikismile
                          • vandikia Re: a Kryzysowa 21.02.07, 21:59
                            tzn wiesz.. jakby tak kuracja mial trwac wiecznie, to wcale nie wyjdzie
                            bardziej ekonomicznie. 260zł miesiecznie.. hm.. no w sumie.. przepalalam ok 220
                            miesiecznie smile wiec bylabym nawet w tyle z kasa. modle sie jedynie o to, ze
                            miesiac kuracji wystarczy.. wtedy przez rok mozna juz konkretna sumke uzbierac
                            na suuuper buty wink)) albo inna glupote.. w sumie to nawet niezly pomysl,
                            odkladac te 200zł miesiecznie i powiedziec sobie, ze bedzie po roku na
                            zachcianke.. tez sposob na ograniczenie smile)
                            • marta.uparta Re: a Kryzysowa 21.02.07, 22:01
                              Możesz codzinnie te 5,89 wrzucac do skarbonki sobiesmile
                              • vandikia Re: a Kryzysowa 21.02.07, 22:04
                                7,35 wink .. problem w tym, ze nie mam nigdy gotowki przy sobie smile serio.
                                miesiecznie sobie bede odkladac smile
                                no to.. milej nocki, ide spac..to mi pomaga wytrzymac smile
                                • marta.uparta Re: a Kryzysowa 21.02.07, 22:06
                                  dobranoc. ja mam jeszcze klasóki do sprawdzniasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka