Dodaj do ulubionych

Warszawiakow prosze o pomoc

15.03.07, 11:37
Musze dla swojej szefowej okreslic najlepsza trase, podajac przy tym czas
przemieszczania sie z... do... do...
No wiec zaczynam: W jakiej Warszawie ma wysiasc (przyj. 11:25), zeby
najszybciej dojechac na ul. Łopuszańską na godz. 12:00, 12:15 (da sie w
ogole???). Czas spotkania ok. 1h. Pozniej z tejze łopuszańskiej ma dojechać na
ul. Stawki (na godz. 14:30)To zapewne godziny szczytu i ile moze jechac?.
Przemieszczac sie bedzie taksowka. Kuzwa, powinna sobie chyba helikopter wynajac!
Obserwuj wątek
    • niedzwiedzica_sousie Re: Warszawiakow prosze o pomoc 15.03.07, 11:47
      wyślij ją na syberię
    • dziewice Re: Warszawiakow prosze o pomoc 15.03.07, 11:52

Wawa Centrum idzie na gore do hali patrzac w strone kas idzie w lewo tam sa
      mniej przekretasowi taksowkarze jak pojedzie korporacja to raczej za bardzo
      ja nie wydyjamaja smile, Lopuszanska to Wlochy wiec max 20 minut bedzie.

a z Lopuszanskiej na Stawki to juz nie jest tak daleko takze jezeli zamowi
      sobie na 14 to z palcem w d dojedzie, ze Stawki na Centralny back to takze
      max 20 minut nawet przy maksymalnych korkach.
      • mateuszwierzbicki Re: Warszawiakow prosze o pomoc 15.03.07, 12:42
        jak sie uprze i weźmie ze sobą strój do biegania, to obejdzie sie bez taksówek.

P.S. szybko podjeżdżają taxi z numeru tel. 9622 - korporacja z tradycjami
    • pink.freud Re: Warszawiakow prosze o pomoc 15.03.07, 14:58
      Niech wysiądzie na Zachodnim i wezwie przez komórkę taksówkę. Godziny ma optymalne. W Wawie korki są między 7-9 i 16-18. Na łopuszańską max 10 min na Stawki max 30 min.
      • vandikia Re: Warszawiakow prosze o pomoc 15.03.07, 15:17
        na zachodnim burdel, juz lepiej wysiasc jak czlowiek na centralnym - mniejszy
        burdel smile
        • pink.freud Re: Warszawiakow prosze o pomoc 15.03.07, 15:20
          Warszawa to azjatyckie miastowink
          Z Zachodniego ma 2x bliżej i 3x szybciej.
          • dziewczynka_dla_murzynka Re: Warszawiakow prosze o pomoc 15.03.07, 15:31
            bliżej może i tak, ale gdybym ja miala chodzic po tych kanałach w obcym miescie
            to juz bym wolala te 10-20 min poswiecic i wysiasc na normalnym dworcu, ktory
            wyglada przynajmniej jak dworzec, tyle ze strasznie smierdzi smile a szybciej to
            wiesz.. o tej porze nie ma korkow w centrum.
            • pink.freud Re: Warszawiakow prosze o pomoc 15.03.07, 15:38
              Możliwe, że wczesny gierek jest bardziej atrakcyjny architektonicznie od późnego ale zagęszczenie kieszonkowców, Cyganów i meneli na centralnym jest 10x większe, o mafii taksówkarskiej nie wspominającwink Zachodni w dzień jest lepszym pomysłemsmile
              Wracać powinna oczywiście przez Centralny.
    • vandikia Re: Warszawiakow prosze o pomoc 15.03.07, 15:16
      o tej porze luz.
      wysiada na centralnym i bierze takse, jedzie jerozolimskimi az do
      lopuszanskiej, o tej porze nie ma tam korkow. zalezy od układu światel, ale
      podroz z normalnym taksowkarzem powinna trwac max 15 min.
      powrot moze byc ciut gorszy bo z lopuszanskiej na stawki kawalek jest, ale tez
      nie zadna tragedia. nie wiem po ktorej stronie lopuszanskiej bedzie jechala, bo
      moze wyjsc ze spotkania i pokierowac sie znowu w jerozolimskie, dojezdza do
      centralnego i wbija sie w Jana Pawla.. jadac caly czas prosto dojezdza do
      stawki. nie wiem z ktorego miejsca rusza, ale dalabym max na podroz 30 min.
      godziny szczytu w wawie to są między 7.30 a 10 i potem od ok 15.30 sie
      zaczynaja tak gdzies do 18, wiec luz smile
    • kryzysowa_narzeczona75 wielkie dzieki :) Wyslalam ja w kosmos :))))) 15.03.07, 15:29

• mateuszwierzbicki Re: wielkie dzieki :) Wyslalam ja w kosmos :))))) 15.03.07, 15:43
        ponadto w czeluściach tych tuneli na zachodnim grasują bandy porywaczy organów
        wewnetrznych do przeszczepów. Bywa i tak, że zanim człowiek się obejrzy, to i
        nerki nie wiadomo kiedy nie ma.
        • vandikia Re: wielkie dzieki :) Wyslalam ja w kosmos :))))) 15.03.07, 18:48
          wez nie strasz.
          ze 3-4 lata musialam człapac tamtymi tunelami z pociagu do 187, szlam zwykle w
          duszą na ramieniu, bo w godzinach nieszczytowych, pusto, brudno, ciemno, yych
          • mateuszwierzbicki Re: wielkie dzieki :) Wyslalam ja w kosmos :))))) 16.03.07, 11:55
            a sprawdzałaś potem u lekarza, czy masz wszystkie nerki? smile
    • mmagi Re: Warszawiakow prosze o pomoc 16.03.07, 11:04
      Łpouszańska zwykle jest naokragło w korkachsmile
    • raduch qrde :-) 16.03.07, 11:06
      To skoro zasadniczy problem masz z głowy, ustosunkuj się wreszcie do tego co
      zaproponowałem. No!
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: qrde :-) 16.03.07, 14:11
        no raduch, sie ustosunkowalam. Poprosilam o namiar, ale mi nie odpisales. No
        chyba, ze napisales cos wczoraj, ale nie doszlam w domu do kompa, a w pracy jak
        zwykle mam blokade na poczte gazetowa. Sprawdze dzisiaj smile
        • raduch Re: qrde :-) 16.03.07, 14:31
          Odpisałem, dałem namiar, to ta wredna poczta się tentego. Powtórzę na wszelki
          wypadek. smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka