Dodaj do ulubionych

które buty najładniejsze?

16.03.07, 08:56
www.bata.pl/catdetail.php?&catItem=1&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=&a_page=143&tipslist=
www.bata.pl/catdetail.php?&catItem=1&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=&a_page=200&tipslist=
www.bata.pl/catdetail.php?&catItem=1&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=&a_page=10&tipslist=
Obserwuj wątek
    • dzikoozka Re: które buty najładniejsze? 16.03.07, 08:57
      nie kupuję w bacie, bo ZAWSZE musze skłądac reklamację.
      za te cene denna jakość....
      dlatego nie polecam.
      a jeśli chodzi o fason, to mi nie teges oba...
      • niedzwiedzica_sousie Re: które buty najładniejsze? 16.03.07, 09:04
        są trzy
        a z jakiego powodu te reklamacje?
        • dzikoozka Re: które buty najładniejsze? 16.03.07, 09:08
          mi najczęsciej odkleja sie podeszwa (2 pary), u męża w butach z baty rozpruł
          się szew
        • alpepe Re: które buty najładniejsze? 16.03.07, 09:26
          u mnie w ub. roku w sandałkach nibyjaponkach przecenionych z 259 na 69 zł
          oderwał się pasek po NIECAŁYM miesiącu od kupna. Przyklejono mi ten pasek, ale
          za długo, to te sandały nie wytrzymały.
          Poza tym uwielbiam batę.
        • maretina Re: które buty najładniejsze? 16.03.07, 10:26
          a ja mam dwie pary butow baty, kazda z nich ma wieeeeele lat, wygladaja super i
          nigdy sie nic im nie stalo.
          • dzikoozka Re: które buty najładniejsze? 16.03.07, 10:30
            MOże są jeszcze "ze starych dobrych czasów" tej firmy? smile
    • alpepe Re: które buty najładniejsze? 16.03.07, 09:27
      chyba wybrałabym drugie, choć niepraktyczne, bo piasek i kamyczki ci będą
      wchodzić do butów.
    • sjena1 Re: które buty najładniejsze? 16.03.07, 10:07
      uwielbiam takie z wyciętym paluszkiem ale te co pokazałas jakoś mi sie nie
      podobają i nie wybrałabym ich smile
    • maretina Re: które buty najładniejsze? 16.03.07, 10:22
      pierwszesmile
    • mamba30 mnie sie te podobają 16.03.07, 10:33
      www.bata.pl/catdetail.php?a_page=179&catItem=1&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=
      • alpepe Re: mnie sie te podobają 16.03.07, 10:34
        no, te piękne, tylko niepraktyczne strasznie.
        • mamba30 Re: mnie sie te podobają 16.03.07, 10:51
          ja kocham wysokie obcasy. Albo mam płaskie buty, albo na obcasie - ale już
          takim porządnym - 8-10 cm.
          Te są takie cudniusieńkie
          • niedzwiedzica_sousie Re: mnie sie te podobają 16.03.07, 10:52
            no, też kocham buty na super wysokim obcasie, ale mam 177 więc tak średnio mogę
            sobie pozwolić....
            • mamba30 Re: mnie sie te podobają 16.03.07, 10:54
              fakt, ja mam 170 i męża 185, więc luzik, nadal jest wyższy smile
              • niedzwiedzica_sousie Re: mnie sie te podobają 16.03.07, 10:55
                wiesz, to nawet nie chodzi o męża, tylko o innych ludzi. np. w pracy przychodzi
                klient, ktory sięga mi pod pachę, głupio trochę.... smile)))
                • mamba30 Re: mnie sie te podobają 16.03.07, 10:58
                  a tak, fakt, wiem coś o tym niestety smile)))) aż głupio interesy załatwiać, jak
                  się na kolesia z góry patrzy. Exa cała rodzina była kurduplowata na ogł. Na
                  imprezach zawsze się na większość z góry patrzyłam. A na ślubnych fotach to
                  tragedy, musiałam się nachylać do całusów od panów, o paniach nie wspomnę tongue_out
              • mmagi ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 10:58

• mamba30 Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 10:59
                  he he, a ile????? smile) masz miarke w oku?? tyle mi wyjszło w liceum, raczej się
                  nie zmniejszyłam od tamtej pory, to jeszcze nie ten wiek smile)
                  • mmagi Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 11:03
                    165-7 góraaasmile
                    • mamba30 Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 11:09
                      niestety ale 170 i nie chce być inaczej smile))
                      • mmagi Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 11:35
                        taaa,a co juz sie zmierzyłassurprised?
                        to ile ja wobec tego mam jak Ty jestes nizsza ode mnietongue_out i to sporo
                        big_grin
                        • niedzwiedzica_sousie Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 11:38
                          2,5 metra, wiemy to wszyscy tongue_out
                          • mmagi Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 11:40
                            a w dziub chceszsmile))))))??
                            • niedzwiedzica_sousie Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 11:41
                              a drugiego do ręki smile
                        • mamba30 Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 11:38
                          nie, nie mierzyłam się. Jak juz Ci napisałamw liceum byłam mierzona dokładnie i
                          w ciągu tych lat tez ze 2 razy się mierzyłam, już mniej dokładnie i zawsze
                          wychodziło kole 1.70. Ty masz kilka cm więcej, ile nie powiem, bo nie mam
                          miarki w oczach smile)
                          • mmagi Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 11:40
                            wypijemy po 2 piwa i Cie zmierzebig_grin
                            • mamba30 Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 11:41
                              a dlaczego dopiero po 2? smile) zresztą przecież wiesz, że ja do 2 nie siadam smile))

a co, chcesz się dzisiaj przyturlać???
                              • mmagi Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 11:42
                                nieeee,ja od srodu urlopujebig_grin
                                • mamba30 Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 11:44
                                  e domu siedzisz???? no wiesz, czuje się obrażona, że nie wpadłaś smile)
                                  • mmagi Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 11:48
                                    wczoraj bylysmy z Kiciem w Maximusie w Nadarzynie,nabył super spodnie,az 2 pary
                                    a u mnie w CCC zamszaczki miekkie jak lapcie do lataniasmile))

małe wiosenne zakupkismile

a dzis idziemy na piwo....bierze udział w jakiejs tam promocji czy cosmile
                                    • mamba30 Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 12:03
                                      ja sobie też buciki do biegania kupiłam, bardzo są wygodne. Dzisiaj nie wiem,
                                      czy nie będę musiała jechać do prokuratury uncertain
                                      • mmagi Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 12:14
                                        a po co?
                                        • mamba30 Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 12:18
                                          Normalnie od wczoraj się wszystko we mnie gotuje.
                                          Pół dnia spędziłam na komisariacie i w prokuraturze. Dowiedzisałam się, że
                                          jestem poszukiwana, bo umarł mój wujek (brat rodzony ojca) i jednocześnie mój
                                          ojciec chrzestny. Nie miałam z nim od lat kontaktu, skłócił mojego ojca i mnie
                                          z babcią. Babcia miała wysoką emeryturę i inne dobra, więc chciał po jej
                                          śmierci mieć wszystko dla siebie.

To był pijus straszny. Skontaktowałam sie z sąsiadami, którzy go znaleźli i
                                          okazało się, że moja babcia nie żyje od m-ca, a on jak widac tak się
                                          zachłysnął pieniędzmi, że się zapił na śmierć. Proceder okradania babci trwał
                                          już od jakiegoś czasu, nie wiem dokładnie ile. Przestałam się w ogóle
                                          kontaktować z babcią po śmierci mojego taty - grudzień 2004 r. Umarł również
                                          z przepicia, w domu, sekcja wykazała ponad 4 promile alku. babcia wysłała do
                                          nas list ze stwierdzeniem, że śnił jej się mój ojciec i powiedział, że nie
                                          umarł, tylko został zamordowany i to my a konkretnie mój mąż zrobił. Nie
                                          żyłam z kobietą już od wielu lat dobrze, jeździłam tak raz na jakiś czas
                                          pomóc sprzątnąć, zakupy zrobić, gdzieś ją zawieźć. Od czasu listu się
                                          zawzięłam (jestem pewna, że to robota wujka była, dodam że nie był na
                                          pogrzebia ani brata ani matki). Zadzwoniłam do babci rok temu, potem ją
                                          odwiedziłam. Okazało się, że ma miażdżycę i nic nie pamięta, co chwila
                                          zapomina, była dla mnie bardzo miła, ale za to wujek łypał spod oka, jakbym
                                          miała mu wejść w paradę. Jego kolega z którym się wczoraj spotkałam dużo mi
                                          powiedział na temat wujaszka. Chwalił się, że nas skłócił, że wszystko będzie
                                          jego, czekał tylko na śmierć "starej k....wy".
                                          Ech, co sie okazało, w tym czasie polikwidował kilka książeczek babci, był
                                          upoważniony, przepił mniej więcej 50-60 tys. i posprzedawał wartościowsze
                                          rzeczy. łącznie poszło na przelew ok. 100 tys. zł. Rodziny żadnej nigdy nie
                                          miał, więc te pieniądze praktycznie sam roztrwonił. Teraz się okazuje, że
                                          prawdopodobnie w ogóle nie był ubezpieczony, więc nie należy mi się zasiłek
                                          pogrzebowy. Musze to jeszcze dokładnie sprawdzić, ale nie mogę tego zrobić,
                                          bo nie mam żadnych jego dokumentów. czekam na sekcję, po sekcji mam dostać
                                          klucze do mieszkania i może coś tam znajdę.

Co mnie wkurza, nigdy nie był moim wujkiem, nawet jak się do niego zwracałam
                                          to na ty, był 14 lat starszy ode mnie. Przehulał tyle pieniędzy babci, ja
                                          jako jedyna wnuszka z jej jedynym prawnuczkiem nie obejżeliśmy nawet grosza.
                                          I teraz co, może mam z tyłka wytrzasnąć kilka tys. i tę mendę pochować??
                                          Grrrrrrrr
                                          • niedzwiedzica_sousie Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 12:21
                                            mamba, nie przeginaj. może i menda, ale pochówek mu się należy. już nie bądź
                                            taka zachłanna na kasę
                                            • mamba30 Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 12:24
                                              Miska do cholery jasnej, jaka zachłanna na kasę?????? On przehulał ok. 100 tys.
                                              zł. a ja bezrobotna mam wziąć może pożyczkę z banku na jakieś 5-6 tys. i potem
                                              ją spłacać z Bóg wie czego, bp jemu sie to ode mnie należy??? Gówno mu się ode
                                              mnie należy. Nie było go przy mnie nigdy, był mendą całe swoje życie.
                                              • niedzwiedzica_sousie Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 12:26
                                                no dobra, może to źle ujęłam, ale jakoś razi mnie to wyliczanie w kontekście
                                                jego śmierci. nie moja sprawa. a swoją drogą - jesteś jedyną osobą, która to
                                                może zrobić? to jest jakiś przymus?? nie możesz odmówić i pochowają go na koszt
                                                państwa czy coś takiego?
                                                • mamba30 Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 12:29
                                                  tak, jestem jedyną osobą, która może to zrobić. Ba, w świetle przepisów to ja
                                                  chyba nawet będę musiała tę jego melinę oczyścić z syfu, jaki tam jest i zdać
                                                  administracji sad(

Mogę się wypiąć, tylko jakoś to tak mi nie pasuje, żeby żyć w zgodzie ze sobą.

Wyliczanie wyliczaniem, szlag mnie po prostu trafia, że taki pijak i nierób
                                                  roztrwonił tyle pieniędzy, nie swoich w dodatku.
                                                  • mmagi Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 12:34
                                                    nie zapominaj ze nie pracujesz i pochówek czyli pozyczka spadnie na Twojego
                                                    męża:/,a to jest cos około 8 tys,nie masz obowiazku chowac wujkauncertain
                                                  • mamba30 Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 12:38
                                                    wiem, wiem. Sąsiad mówi, że jeszcze w niedzielę miał przy sobie ok. 6-8 tys.
                                                    zlikwidował kilka dni wcześniej kolejną książeczkę. Umarł we wtorek, więc nie
                                                    zdążył przepić, pił sam. Policja ponoć nic nie znalazła, ale pewnie pieniądze
                                                    trafiły do kieszeni tych z prokuratury. Kurde, jakby była ta kasa, to bym się
                                                    nie martwiła o pochówek. Z doopy przecież nie natrzepię, a nie wyobrażam sobie
                                                    prosić męża o np. wzięcie kredytu w tej sytuacji.
                                                  • mmagi Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 12:42
                                                    zapytaj ich czy jesli jest ktos z rodziny to czy oni maja prawo do przeszukania
                                                    mieszkania bez świadków czyli w tym przypadki Ciebie,bo mozna raczej byc pewnym
                                                    ze sobie ta kase wzieli dla siebieuncertain
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 12:45
                                                    słuchaj, a czy to nie jest tak, że to ty jako osoba ubezpieczona dostajesz
                                                    odszkodowanie za śmierć w rodzinie i nie wazne, czy on był ubezpieczony czy nie?
                                                  • mamba30 Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 13:00
                                                    niestety nie, zasiłek sie należy rodzinie UBEZPIECZONEGO.
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 13:03
                                                    nie znam się na tym dokładnie, ale na pewno w pracy mam takie ubezpieczenie, że
                                                    jak ktoś umrze mi z rodziny, to coś tam dostanę. i to ja jestem ubezpieczona od
                                                    śmierci w rodzinie.
                                                  • mamba30 Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 13:04
                                                    ale to pewnie jakieś indywidualne ubezpieczenia. ja w necie poczytałam i tak mi
                                                    niestety wyszło.
                                          • mmagi Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 12:31
                                            Ty wez sie opanuj,dlaczego Ty masz mu wyprawic pogrzeb,ja bym odmówiłasmile?
                                            • mamba30 Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 12:36
                                              jeżeli nie będę miała zwrotu z ZUS-u to też to zrobię. Czekam na te klucze,
                                              dostanę jego dowód. Sprawdzę wtedy dokładnie w ZUS-ie. dzwoniłam do firmy
                                              pogrzebowej, ale gówno mi powiedzieli. Aż mnie obrzydzenie ogarnia, jak pomyślę
                                              o wejściu do jego meliny pijackiej. Policjant był mnie uprzedził, że bardzo
                                              nieciekawie tam jest.
                                              • mmagi Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 12:38
                                                jesli był ubezpieczony to dostaniesz ale jak nie pracował to nie byłsuspicious
                                                a musisz sie tym wogóle zajmowac,przeciez nie utrzymywałas z nim kontaktu?
                                                • niedzwiedzica_sousie Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 12:46
                                                  jak ktoś nie pracuje to może być ubezpieczony, przez urząd pracy chociażby. a
                                                  może miał jakąś rentę?
                                                  • mamba30 Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 13:01
                                                    właśnie tego nie wiem, ponoć dostawał kole 400 zł. z opieki społecznej (kurwa,
                                                    taka menda z naszych podatków zyła) ale to jest renta socjalna, więc chyba
                                                    nijak nie ubezpieczona sad
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 13:04
                                                    musisz posprawdzać, może chodził do lekarza, to musiał być gdzieś ubezpieczony
                                                  • mamba30 Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 13:05
                                                    sprawdzę oczywiście, tylko jak już będe znała jego pesel czy cokolwiek.
                                                • mamba30 Re: ona wcale nie ma 170,kurdeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 16.03.07, 13:00
                                                  wiem, dlatego czekam na zwrot jego dowodu osobistego i kluczy od meliny, jak
                                                  będę miała dokumenty, pesel jego itp. będę mogła sprawdzić.
      • niedzwiedzica_sousie Re: mnie sie te podobają 16.03.07, 10:34
        dla mnie trochę za wysoki obcas, poza tym chciałam lżejsze, typu pięta i palce
        ale bez boczków
        • mamba30 Re: mnie sie te podobają 16.03.07, 10:52
          ja właśnie lubię wysokie obcasy. Widziałam jeszcze gdzieś na koturnie fajne,
          ale nie pamiętam jaki nr
        • mamba30 co prawda już nie taki porywający, ale coś tam ma 16.03.07, 10:53
          www.bata.pl/catdetail.php?a_page=160&catItem=1&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=
          • niedzwiedzica_sousie Re: co prawda już nie taki porywający, ale coś ta 16.03.07, 10:55
            moim zdaniem fatalny kolor
            • mamba30 Re: co prawda już nie taki porywający, ale coś ta 16.03.07, 10:58
              niedzwiedzica_sousie napisała:

> moim zdaniem fatalny kolor
              kolor jest paskudny, ale raczej o fasonie mówiłam smile
    • mmagi żadne:-) 16.03.07, 10:57

• niedzwiedzica_sousie Re: żadne:-) 16.03.07, 11:29
        jak to żadne? sad(
        ja chcę takie delikatne, jasne, do spódniczki na wiosnę sad((
        • mmagi Re: żadne:-) 16.03.07, 11:36
          no wiesz ja osobiscie nie lubie żakardu na nogachwink))
    • monalisa.pl nr 2!!! 1 jak babcine, 3 mi sie nie podobaja;-) nt 16.03.07, 11:33
      • mmagi Re: nr 2!!! 1 jak babcine, 3 mi sie nie podobaja; 16.03.07, 11:36
        wszystkie sa jak dla cioci Klociwink))

hihihiiii
        • niedzwiedzica_sousie Re: nr 2!!! 1 jak babcine, 3 mi sie nie podobaja; 16.03.07, 11:38
          popierdolili wszystko!
          poszukam jeszcze raz tych o które mi chodziło
          • mmagi no szukaj kochana szukaj:-D 16.03.07, 11:40

• niedzwiedzica_sousie uwaga oszustwo: 16.03.07, 11:37
      buty pod podanymi przeze mnie linkami się zmieniły od rana sad(((((((((
      to zupełnie nie te, o które mi chodziło!!!!!!!!!
      • niedzwiedzica_sousie Re: uwaga oszustwo: 16.03.07, 11:41
        podaję nr katalogowe interesujących mnie buciorów:
        768-8215
        762-8208
        666-2239
        • mmagi juz Cię sprawdzam:P 16.03.07, 11:43

• mmagi nieee,no załamka,no to były te same jak ja 16.03.07, 11:46
            weszłam w linka,bezyk w wycinankismile)))

mnie sie obcasy w nich nie podobaja i te wzorki,ale kochana jak Cipa.suja to ja
            wszyystko znionębig_grinDD
            • niedzwiedzica_sousie Re: nieee,no załamka,no to były te same jak ja 16.03.07, 11:47
              smile))))))))))))))))))))
            • niedzwiedzica_sousie Re: nieee,no załamka,no to były te same jak ja 16.03.07, 11:56
              a tobie jakie się podobają??
              • mmagi Re: nieee,no załamka,no to były te same jak ja 16.03.07, 12:14
                wiec po obejrzeniu 15 stron jak bym miała coc ewentualnie poprzymierzac to było
                były by:
                746-8216
                566-1212
                746-8217
                518-1210
                766-4220
                764-1204
                766-8214
                no te bym sobie poprzymierzała,chociaz nie wszystkie kolorki mi pasuja,ja np
                nie lubie białych butówsmile))))))
                • niedzwiedzica_sousie Re: nieee,no załamka,no to były te same jak ja 16.03.07, 12:28
                  tylko nr 3 jest dla mnie akceptowalny, reszty bym nie ubrała
                  • mmagi Re: nieee,no załamka,no to były te same jak ja 16.03.07, 12:35
                    ja tez ,bo nie nosze butów na wysokim obcasie,tak je wybralam sposród tego co
                    ogladałamsmile)))
                    po za tym nie lubie butów Baty
      • mmagi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 16.03.07, 11:42
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale jajasmile))

a juz Cie podejrzewałam zes ciotka dewotka i chcesz obuw na niedzielny spacer z
        rodzinomsmile)))))))))))))
      • mamba30 Re: uwaga oszustwo: 16.03.07, 11:44
        ano tak, te co mnie sie podobają też zmieniły pozycje - teraz są na 199 ale
        pewnie i to się zmieni. Kod artykułu: 766-1215
    • lajton Re: które buty najładniejsze? 16.03.07, 13:02
      walczę z Batą o reklamację butów i nie umiem być obiektywna, o!
      • niedzwiedzica_sousie Re: które buty najładniejsze? 16.03.07, 13:05
        skoro już 3 osoby na naszym forum miały problem z tymi butami, to chyba
        faktycznie są kiepskie jakościowo sad
        • lajton Re: które buty najładniejsze? 16.03.07, 13:10
          no są
          a z reklamacjami toczone są istne boje, oni niczego nie uznają
          jak naprawili buty to zdębiałam (bynajmniej nie z zachwytu)
          skórzaną brązową podeszwę zamalowali na czarno! a jasny klej, którym podeszwę
          skleili, wylewał sie na skórę, środek buta - zapiętki, zamiast wymienić -
          zakleili czymś a'la skórka, skandal w mordę!
          to są łobuzy, ja już nigdy nic u nich nie kupię
          zareklamowałam reklamację, zobaczymy co dalej
    • marta.uparta szczerze 16.03.07, 18:50
      to mi się żadne nie podobają.
      • kobieta_na_pasach Re: szczerze 19.03.07, 19:28
        marta.uparta napisała:

> to mi się żadne nie podobają.

ale Tobie nie odpyszczyla, tylko mniesmile)
    • kobieta_na_pasach wszystkie sa obrzydliwe 17.03.07, 14:29
      ja sobie kupilam czerwone, z lakierowanej skorki, bardzo kobiece i wygodne.
      przod pelny i pietasmile
      • niedzwiedzica_sousie Re: wszystkie sa obrzydliwe 19.03.07, 08:50
        a patrzyłaś na dobre buty w ogóle?
        no cóż, może mamy inny gust smile
    • katja_24 Re: które buty najładniejsze? 19.03.07, 15:16
      Zadne nie sa w moim stylu, ale jak juz to wybralabym te drugie
      • niedzwiedzica_sousie Re: które buty najładniejsze? 19.03.07, 15:18
        nie patrz na linki, buty się już zmieniły!
      • niedzwiedzica_sousie Re: które buty najładniejsze? 19.03.07, 15:19
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=59121048&a=59133051
        • katja_24 Re: które buty najładniejsze? 19.03.07, 15:33
          Kurcze, czyli nie w temacie bylam?;>
    • mroofka2 Re: które buty najładniejsze? 19.03.07, 15:29
      słaba jakość butów i
      wysokie cenyuncertain
      ale jak już to nr 3
    • anxiety3 Re: które buty najładniejsze? 20.03.07, 08:35
      www.bata.pl/catdetail.php?&catItem=1&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=&a_page=200&tipslist=

te są najładniejsze smile
      • niedzwiedzica_sousie Re: które buty najładniejsze? 20.03.07, 08:45
        dla mnie trochę za wysoki obcas
    • dziewice Re: które buty najładniejsze? 20.03.07, 08:38
      Stránka nebyla nalezena! wink
    • dziewice trudny wybor :) 20.03.07, 08:40

www.bata.pl/catdetail.php?&catItem=2&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=&a_page=57&tipslist=
      www.bata.pl/catdetail.php?&catItem=2&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=&a_page=94&tipslist=
      www.bata.pl/catdetail.php?&catItem=2&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=&a_page=118&tipslist=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka