Dodaj do ulubionych

p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

13.04.07, 07:50
wstawać
majtki naciągać
do roboty szuru-szuru!
cześćsmile
Obserwuj wątek
    • dziewice Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 08:09
      helouuuuuu smile
      no dzisiaj beda z samochodzikami smile
      piaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!! smile
      • lajton Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 09:00
        ja dzisiaj mam z kwiatkami
        a jutro sobota i rower
        a w niedzielę leczenie z kaca Najmilszego
    • niedzwiedzica_sousie Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 08:26
      witam ziewając
      • dziewice Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 08:37
        8:26 a Ty ziewaasz??? smile
        • niedzwiedzica_sousie Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 08:49
          dopiero pierwszą kawkę zaczęłam, to stąd
      • lajton Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 08:59
        nie ziewaj ino plany weekendowe obmyślaj
        u mnie pięęęękna pogoda!
        • niedzwiedzica_sousie Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 09:02
          plany już obmyślone, jutro banda na grilla się do mnie zwala
          • lajton Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 09:04
            a nie lepiej było do kogoś się wkręcić??
            roboty mało, sprzątania mało wink

a tak btw. nie piszcie dzisiaj o żarciu, bo ja dzisiaj na samych płynach jadę, eh
            • niedzwiedzica_sousie Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 09:14
              a czemuż to na samych płynach?
              może i lepiej by było, ale po pierwsze, z planowanego grona tylko my dysponujemy
              kawałkiem przestrzeni pod gołym niebem, co by na niej grill ustawić a poza tym,
              mogę położyć dzieciowie spać i bawić się dalej, a gdybyśmy gdzieś szli to byłby
              z młodym problem
              • lajton Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 09:23
                jakaś taka ociężała się czuję, ale nie wiem, czy to nie aby tylko przemęczenie
                albo co

z dzieciowiem to racja - nie ogranicza czasowo w takich sytuacjach
                o tę robotę pytałam, bo ja ostatnio (mimo braku kawałka przestrzeni pod gołym
                niebem) mam przyjemność (wątpliwą ostatnimi czasy) tylko gościć i gościć, i
                bokiem mi już wychodzą wszelkie podobne spotkania i podziwiam innych, którym się
                chce, ale to pewnie też juz z przemęczenia wink
                • niedzwiedzica_sousie Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 09:24
                  raz na jakiś czas można. poza tym jest co opijać, bo mój mąż zmienił robotę
                  • lajton Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 09:28
                    raz na jakiś czas - jak najbardziej, nawet wskazane!
                    mężowi - gratuluję, a czy on nie zmieniał juz wcześniej pracy? mgliście coś mi
                    się przypomina
                    • niedzwiedzica_sousie Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 09:52
                      no niestety, ostanio często to robi smile
                      • lajton Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 09:53
                        ja często na rozmowy chodzę, ale nie zmieniam, hehe
                        • niedzwiedzica_sousie Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 09:57
                          a to czemu?
                          • lajton Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 09:59
                            a bo mnie nie chcą
                            • niedzwiedzica_sousie Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 10:00
                              to wredne małpy
                              a może coś knocisz na rozmowie?
                              • lajton Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 10:03
                                pewnie tak
                                a na pocieszenie mam to, że jeszcze żadna nie była moją pracą wymarzoną
                                he!
    • mamba30 Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 09:35
      dziecko drogie, jak Ty wstałaś, to ja od dłużeszego czasu byłam już na
      nogach smile)
      • lajton Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 09:37
        na nogach to ja już o 6. byłam, maupo Ty!
        wink
        • mamba30 Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 09:38
          tylko nie maupo Ty szympansico smile)
          • lajton Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 09:42
            walecznaś z rana, że ho ho!
            a tak btw. Twój Sebek może sobie sprawdzić jak poszedł mu wczorajszy egzamin
            sprawdzając swoje odpowiedzi z drukowanymi przez gazety gotowymi odpowiedziami.
            niedługo mają je ukazać.
            • lajton Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 09:44
              egzaminy były takie same w całej Polsce, prawda?
              tu masz link. na dole strony sa testy z odpowiedziami:

pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070412/TEMATDNIA/70411050
              • mamba30 Re: p o b u d k a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.07, 09:53
                dzięki wielkie smile)))) zak wróci ze szkoły to go pogonię smile) No bo przecież
                paranoja, żeby wyniki podawali dzieciom razem ze świadectwami
              • mamba30 link się nie otwiera :((( n/t 13.04.07, 09:54

• lajton hm, u mnie się otwiera, ale masz jeszcze raz: 13.04.07, 09:55
                  pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070412/TEMATDNIA/70411050
                  • mamba30 Re: hm, u mnie się otwiera, ale masz jeszcze raz: 13.04.07, 10:05
                    teraz jest ok, dziękuję Ci bardzo smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka