dziewice Re: pizza :) 25.04.07, 21:23 kupilam w sklepie dwa placki na pizze, ser zolty, tunczyk i cwikle , przyszlam do domu rozgrzlam piekarnik i sie zaczelo Odpowiedz Link
dziewice Re: pizza :) 25.04.07, 21:33 zyje , ale nie uwierzysz zajelo mi to z 7 minut juz niedlugo bede mial troche time to sie wybiore na jakis mega kurs gotowania to zarzadze jakies dzikie miecho Odpowiedz Link
vandikia Re: pizza :) 25.04.07, 21:17 mam jutro wazny dzien w pracy az mnie brzuch boli i nic przelknac nie mogie Odpowiedz Link
aguszak Re: pizza :) 25.04.07, 21:19 vandikia napisała: > mam jutro wazny dzien w pracy > az mnie brzuch boli i nic przelknac nie mogie jak będę wiedziała o co chodząc, to potrzymiem kciuki Odpowiedz Link
vandikia Re: pizza :) 25.04.07, 21:20 powiedzmy, ze mnie kopov rzuca na głęboką wodę i nie wiem czy nie utone hehe Odpowiedz Link
vandikia Re: pizza :) 25.04.07, 21:23 haha no to nie jest takie hop siup Ci zaraz krotka @ke napisze a w ogole to jak tam? dobrze? bo ja 2 dni balowałam i dzis odpoczywam Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pizza :) 25.04.07, 21:27 czekam foty widzialam dziękuje slicznyDD czekam na 2-pke a wporzo wporzo. zaorana jestem, co lubie... jestem pracoholikiem chyba Odpowiedz Link
vandikia Re: pizza :) 25.04.07, 21:29 aaa no wlasnie DDD no fajnie wyszlo, fajnie wyslalam, ale zapomnialam i dalam na 1 ide przesle na 2 ))) tez jestem, zaraz bede pracowac, jeszcze z godzinka w sieci i biore sie za dokumentacje Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pizza :) 25.04.07, 21:40 spodobalo mu sie? dostalam odpisalam) z dziwnego adresu moglas dostac, ale to ja chwilowo sie tu przekonfigurowalam. musze sie sutawic na gmaila i wtedy bede znowu pszczola;-D Odpowiedz Link
vandikia Re: pizza :) 25.04.07, 21:42 oczy miał jak dziecko, ktore zobaczylo wielka zabawke a to ide zajrze i znikam z f na dzis wyslac Ci zaproszenie do gmail? buzka! ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pizza :) 25.04.07, 21:46 jestem na gmailu tyle ze musze go z autlukiem skonfigurowac bo nie lubie na serwerach sie szlajac) spadaj, spadaj. trzym sie!!! pamietaj ze bedzie git!!! i jutro- raporcik!!!! Odpowiedz Link
vandikia raporcik :) 26.04.07, 15:06 aaa wlasnie zeżarłam kure i jestem po martini PP zdjelam szpilki, zdjelam marynarke, siedze przy moim biureczku i zaraz pojde na spacer, bo cala saska pachnie tak oszałamiająco, ze nie mozna sie powstrzymac ))))))) rozmowa w porzadeczku, oczywiscie kopoviu mial glos przewodni i jakos tak bardziej pelnilam role ozdoby boku jego )) podobalo mi sie i prawdopodobnie bedzie satysfakcja finansowa.. zyc nie umierac DDDDDDDDD Odpowiedz Link
aguszak Re: pizza :) 25.04.07, 21:27 nie problem w tym czy utoniesz, to go pewnie nie obchodzi tylko problem w tym, czy go za sobą pociągniesz ;PPP Odpowiedz Link
vandikia Re: pizza :) 25.04.07, 21:28 ha, no mysle ze jednak jakos leżę mu na watrobie i zalezy mu, zebym dobrze wypadla Odpowiedz Link
vandikia Re: pizza :) 25.04.07, 21:31 przyjaciela/szefa.. 2 w 1 prawie jak rozpuszczalna nesca )) trzymaj trzymaj.. chociaz zadne kciuki mnie nie uratuja jak sie nie naucze i nie przygotuje hehe Odpowiedz Link
aguszak Re: pizza :) 25.04.07, 21:32 no to migiem do materiałów, coby nie zawieść mnie Odpowiedz Link
vandikia Re: pizza :) 25.04.07, 21:33 instaluja mi sie programiki, wiec mam czas, poza tym ja sie "budze" po 22 do pracy ) Odpowiedz Link
vandikia Re: pizza :) 25.04.07, 21:24 oż Ty małpiszonie ))))))) mysle, ze Cie trzepne za takie insynuacje PPP szczem ta pizza gadaj lepiej Odpowiedz Link
vandikia Re: pizza :) 25.04.07, 21:35 masłem???????? jak to? i co Cie naszlo? specjalna okazja jakas? Odpowiedz Link
dziewice Re: pizza :) 25.04.07, 21:37 miedzy ciastem, a serem postanowilem delikatnie skruszyc maslo a tak bez okazji zobaczylem i mnie naszlo, a nawet opetalo to stalo sie tam w sklepie tak nagle Odpowiedz Link
vandikia Re: pizza :) 25.04.07, 21:40 prosze prosze..eksperymenty kulinarne )))))) ładne no dobrz.. ide lykne cos uspokojajacego.. jakąs meliske i sie biore do pracy Odpowiedz Link
dziewice Re: pizza :) 25.04.07, 21:44 nie przejmuj sie pij po prostu wode wszystk obedzie dobrze Odpowiedz Link
dziewice Re: a może golonka? ;P n/txt 25.04.07, 21:30 ostatnio mialem okazje boski smak i zniewalajacy zpach Odpowiedz Link
aguszak Re: a może golonka? ;P n/txt 25.04.07, 21:30 kurka... ślinka mi ciecze na klawiaturrrrę ;P Odpowiedz Link
aasiula1 Re: pizza :) 25.04.07, 22:27 ja robie wyśmienitą, wczoraj była z oliwkami czarnymi, papryką....hmmmtaka "po grecku" mmmniam Odpowiedz Link