kiniamum 10.05.07, 21:03 nie wkurzajcie cooooooo!! żyję-mam sie dobrze.. czasu po prostu brak... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: weżcie mnie.... ;P 10.05.07, 21:52 kurde, a ja już czarną suknię kupiłam Odpowiedz Link
reniatoja Re: weżcie mnie.... ;P 10.05.07, 21:55 Kinia, jako, ze nasze dzieci są w podobnym wieku, to powiedz mi, czy Twoje też robi ci takie numery, jak moje (opisałam to w przyklejonym wątku Browanxa)? Ja nie wyrabiam, mam dosć. do tego jak mu coś nie pasuje to drze morde. Serio - nie mogę tego inaczej nazwac, tylko darciem gęby, tak sie drze jakby go zarzynali, nie wiem ile to jest decybeli, ale sąsiedzi są zestresowani. Córeczka mojej przyjaciółki, dwa miesiące starsza ma przy moim Michałki taki płacz jakby pisklątko kwiliło w gniazdku. Masakra. Odpowiedz Link
kiniamum Re: weżcie mnie.... ;P 10.05.07, 22:16 wracajac do tematu o jedno chcialam zapytac, on raczkuje czy chodzi? bo to istotne.. po kolejne rozne sa sposoby na takie male stworzonka (zaraz podeske Ci linka z jednym z nich) a najwiecej ich jest u mnie na forum na ktore dostalas zaproszenie ale nie przyszlas.. Odpowiedz Link
reniatoja Re: weżcie mnie.... ;P 10.05.07, 22:27 na razie ze stania (kiedys były czasy, ze pasjonował się staniem -całymi dniami musiałam z nim stać i trzymać go za ręce - potem dołączyliśmy do tego chodzenie po domu za ręce - tyż pikne to było, tak kilka godzin dziennie stac albo chodzić, no ale nieważne - teraz przerzucił się na raczkowanie, chodzenie za rączki go przestało krecić,szybciej jest na czterech, poza tym chodzi sam przy meblech. Jak gdzies coś mu zastawie i nie moze dojsc tam gdzie chcę (np do telewizora, żeby się w niego gapić z odl. 5 centymetrów - to wrzeszczy zaraza. Odpowiedz Link
kiniamum tu masz sposob na przemieszczanie sie :) 10.05.07, 22:23 fotoforum.gazeta.pl/3,0,604133.html Odpowiedz Link
reniatoja Re: tu masz sposob na przemieszczanie sie :) 10.05.07, 22:31 sposób fajny na jakies pieć sekund. Nastepnie mój Michaś by wstał i finkął na łeb przez burte, bo akurat taka w sam raz wysokość tego pudła, zeby skoczyc se na główkę ) Na twoje forum jeszcze nie dotarłam bo mam tez inne forumowe zobowiązania, a jak już wspominałam, nie mam czasu sie z nich wywiązać, a dzisiaj jak chciałam tam do ciebie zajrzeć toś mi drzwi zamknęła i znowu muszę sie prosić o łaskę paniusi ) Odpowiedz Link
kiniamum Re: tu masz sposob na przemieszczanie sie :) 10.05.07, 22:34 se abonament wykup jedyne 1000 zlotych rocznie poczta mailowa gratis hyhyhy Odpowiedz Link
kiniamum a odnosnie darcia sie.. 10.05.07, 22:24 on w ten sposob sprawdza Twoja cierpliwosc.. moje rada:dac sobie na wstrzymanie,nie reagowac (jesli potrafisz).. Borys wykrzyczal juz swoje-jak zobaczyl ze nic tym nie zyska-mam spokoj Odpowiedz Link
dr.verte Re: weżcie mnie.... ;P 10.05.07, 22:30 a miałem nadzieję,że zeszłaś gdzieś na drodze w długi weekend Odpowiedz Link
reniatoja Re: weżcie mnie.... ;P 10.05.07, 22:32 szkoda, że ty nie zszedłeś. Kurwa, co to, śmieszne miało być? Weź się troche zastanów czasem. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: weżcie mnie.... ;P 11.05.07, 08:30 weź, ten człowiek mnie rozwala .... Odpowiedz Link
kiniamum Re: weżcie mnie.... ;P 10.05.07, 22:35 jak Ci nie pasuje, zawsze mozesz mnie zabic nieeee? Odpowiedz Link