istna 17.05.07, 16:11 Pokażcie mi zdjęcia swoich dzieci, a ja wam powiem, jakie są śliczne. No dobrze, może lepiej na początek pokażcie mi zdjęcia swoich zwierząt Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: Chcę być miła. 17.05.07, 16:13 istna napisała: > Pokażcie mi zdjęcia swoich dzieci, a ja wam powiem, jakie są śliczne. > tak ja też wam powiem Odpowiedz Link
sjena1 Re: Chcę być miła. 17.05.07, 16:17 nie da rady, właśnie zatłukłam te mysz (mam nadzieję ostatnią) co mi po chałupie łaziła Odpowiedz Link
alpepe Re: Chcę być miła. 17.05.07, 16:47 córki moja, Leny, reniatoi oraz syny od dzikoozki, raducha i niedźwiedzicy są śliczne, innych nie widziałam. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Chcę być miła. 18.05.07, 08:25 nie gadaj że nie widziałaś Maretinowego Kajtola niebywałej urody i prześlicznego Jaszona Grubaski Odpowiedz Link
alpepe Re: Chcę być miła. 18.05.07, 08:30 Kajtka na 99% nie widziałam,a grubasowego syna faktycznie miałam parę fotek, też ładne dziecko, natomiast w wątki na forum ze zdjęciami raczej nie chce mi sie włazić, mam starego kompa, co głupieje, jak zbyt wiele robię na nim na raz. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Chcę być miła. 17.05.07, 17:45 jako że osobistego dzieckowia brak, to zachwycam się dziewuszką w środku )) www.elheraldo.hn/fotos/64933.jpg Odpowiedz Link