Dodaj do ulubionych

Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!!

21.05.07, 16:46
Parę lat temu naszej sąsiadce udało się zgwałcic jakiegoś palanta po czym
zaszła w ciąże "zgwałcic"hehehe tak ponieważ jest tak kurwa paskudna że
normalnie jak w nocy wychodzi na klatkę to ostatnio się przewróćiłem i
dostałem arytmii.I ten pierdolony mongoł co wsadził jej glizdę w szparę
został daunowatym mężem tej paskudy.Od 2 lat męczę się z hujem nie mogę póścić
myzki nawet po cichu ponieważ mu przeszkadza nie mogę włączyć telewizora
ponieważ mu przeszkadza moje auto za gośno chodzi nie wiem chyba muszę je
sprzedać zaczyna nachodzic moją Magde i nakazywać jej ze ma sciszyc albo
wyłączyć dewastuje mi drzwi wejsciowe itd.............Więc w afekcie złości i
kresie wytrzymałości pojechałem na policję mówię im o co chodzi a oni mi na to

Proszę pana niestety nie możemy niczego zrobić musi sie pan
zgłosić do dzielnicowego no to mówię dajcie mi numer dzwonie do goscia a on
tak Proszę pana no ja mogę isć do pana sąsiada ale co to da mogę mu powiedzieć
parę słow ale co to da to mówię do goscia panie to znaczy że jeżeli policja w
takiej sytuacji jest bezradna to mogę mu równie dobrze wpierdolić i tez będzie
ok ?? a on do mnie nie,mnie,nie co pan nie moze pan wtedy pójdzie pan do
więzienia o pobicie.

Więc się pytam co z takim pierdolniętym sąsiadem zrobić zabić huja czy co ??.
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 16:51
      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, CHuja przede wszystkim, o innym ortografie nie
      wspomnę smile)

Policja ma niestety rację, ja bym olała chooja i do 22 robiła, co chciała.
      Możesz Ty być dla niego upierdliwy i jeśli on cokolwiek głośniej zrobi, bądź
      ten jego pajsztet, to też bym nachodziła. Jeszcze pomyslę nad resztą, ale b.
      Wam współczuję
      • spazmusek Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 16:53
        aaaaaaaaaaaa spadaj od ortografiiiiii aaaaaaaaa wkurwiony jestem a huj pisze się
        huj a nie chuj koniec !!!.
        • mamba30 Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 17:09
          na sssssssssssssssssssspadaj to ja mam monopol, jakem żmija smile))) więc nie rób
          scen młodzieńcze smile
          • spazmusek Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 17:10
            wiem wiem żem młody i piękny smile)))))) passsssssssssssssssssssiiiiiii na to chyba
            ni masz co monnnnoopppoooluuu aaaaaaau
            • mamba30 Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 17:15
              no nie wiem, dawaj fotę..... ostatnia to miałam dawno temu smile))
              • spazmusek Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 17:25
                heh z tą fotą to wiesz a jak ci dam i się zakochasz smile))))))))))))))a daj boże
                ja w tobie to Lena mnie zabijeeeeeee smile))
                • mamba30 Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 17:34
                  nie pierdziel, właśnie Lenka mi wysłała kiedyś Twoją na motorze, o ile
                  pamiętam smile

Ja już stare próchno, Lenka nie ma co się martwić smile
                  • spazmusek Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 17:44
                    tak wiem na Hondzi oczywiscie zjebki dostała za rozsyłanie moich zdjęć smile wiesz
                    od tamtej pory troszkę się zmieniłem heehe na lepsze smile oczywiscie przytyłem w
                    pozyywnym tego słowa znaczeniu nie to że mi brzuch się powiększył hehe smile)i w
                    ogóle smile))))))
                  • spazmusek Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 17:46
                    nie to żebym cię podrywał ale jest takie powiedzenie stara ale jara smile)))))a
                    tak w ogóle widziałem zdjęcie i wcale nie takie stare próchno (no chyba że się
                    dobrze maskujesz ).hehehe
                    • mamba30 Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 18:01
                      he he..... nie OPRuj Lenki, swojskiej osobie wysłała wiśnio!!!

Było mnie opierdaczyc conajwyżej!!

o sobie nic nie piszę, bo .... nie...
                      Dawaj fotę i sie nie kryguj, weź od Lenki mój domowy adres
    • spazmusek wiem też że puścić a nie póścić hehehe 21.05.07, 17:02
      ach te nerwy smile)
    • marta.uparta Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 17:14
      też mu coś zdewastuj, albo najlepiej zrób kupę na wycieraczkę.
      • mamba30 Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 17:17
        też o tej kupie pomyslałam smile
        • marta.uparta Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 17:20
          bo to takie najprostszesmile
      • spazmusek Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 17:18
        Jak mu zrobię kupę to będzie smierdziało i mnie.Może tak samochód mu zniszczyć
        hehe nasikać do baku albo zostawić cegłówkę na masce albo napchać czegoś w zamki
        do drzwi smile).
        • marta.uparta Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 17:20
          to mu napchaj kupę w zamek od drzwi. Nie będzie tak śmierdziało, a radochę
          bedziesz miał, jak zaschnięte bedzie wydłubywał.
          • spazmusek Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 17:24
            hehehehehheheheheehhehehheehhehehehehehe GOOOOOPPPIAAAA normalnie usmiałem się
            boże hahahahahahahah nienormalna normalnie strach mieć taką sąsiadkę jak ty
            • marta.uparta Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 17:25
              ja żyję dobrze z moimi sasiadami, bo jestem kulturalną, nie halasującą osobą. I
              mój amochód tez cicho chodzitongue_out
              • spazmusek Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 17:28
                Ejjjjj ja też byłem kulturalny w sumie to jestem cały czas hehe a samochód
                chodzi jak każdy te same częstotliwości
    • raduch Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 17:17
      Nożesz... Dewastację drzwi zgłaszasz, a dzielnicowy ma obowiązek przyjąć
      zgłoszenie. Co jest kurdeno?
      A z tym nakazywaniem ciszy przed 22 pan sąsiad może Was w dupy pocałować.
      • spazmusek Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 17:23
        też tak powiedziałem dzielnicowemu o dewastowaniu drzwi to mi powiedział że mogę
        założyć mu sprawę w sądzie kurwa i jeszcze bym musiał płacić za huja a przed 22
        ponoć tez nie mozna ponieważ jest do tego jakiś tam paragraf i huj strzelił
        normalnie polskie prawo jest takie do dupy.Nic tylko zebrać paru kumpli dać im
        coś kasy niech mu mordę tak ubiją żeby dożywotno leczył się u dentysty i to jest
        chyba najlepsze rozwiązanie .
        • raduch Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 20:22
          Aha, to on jest z tych co to swoje już odpracowali. Trudno.
        • pulpet17 Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 21:22
          spazmusek nie kop pana, bo się spocisz
          • spazmusek Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 22.05.07, 06:19
            Ja raczej nie należę do tych którzy się pocą.
    • pink.freud Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 18:20
      A niby jak facet może Cię zmusić, żebyś ściszył muzykę?
      I tak jest miły, że nie dostajesz wpierdol jak za głośno słuchaszwink))
    • six_a Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 20:28
      a ich dzieciak nie hałasuje? zawsze to jakiś powód do burdy, nie?
      • spazmusek Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 22.05.07, 06:23
        ich dzieciak niestety nie hałasuje ta biedna dziewczynka chyba nawet nie mówi
        bo za głosno by się wypowiadała oni chodzą po domu na palcach jak wchodzą do
        domu jego żony ponieważ on nie jest zameldowany to nawet nie wiadomo kiedy
        ponieważ nie słychać żyją jak roślinki a wiesz jakie zwierze kupili dziecku zeby
        nie robiło zbyt dużo hałasu to kupili jej rybkę .
    • vandikia Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 21:35
      z dyńki mu
      kraj dziwolągów, nierobów, i władzy nie mającej mocy ew, wszelkie solid
      security dobrze sie znaja z najwiekszym dresiartswo-menelstwem okolicznym
      mozesz przyjechac do mnie na wywczasy, przebywajac z moimi sasiadami calowalbys
      po nogach swojego, serio serio smile
    • niedzwiedzica_sousie Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 22.05.07, 08:33
      zamieść ogłoszenie w gejowskiej gazetce, typu: ciasna dupa szuka włochatego
      miśka i jego nr telefonu
      • marta.uparta Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 22.05.07, 08:45
        to Ci się Niedżwiedzica udałosmile)))
      • spazmusek Re: Upierdliwy sąsiad !!!!!!!!!!!!!!! 22.05.07, 12:30
        ej to jest dobre naprawdę hehe
      • lena_zet spazmus 22.05.07, 12:35
        weź się odezwij do mnie na gg, dziadu ty, sprawę mam.
        • marta.uparta Re: spazmus 22.05.07, 12:43
          pewnie trzeba ziemniaki na obiad obrać, hehe.
          • spazmusek Re: spazmus 22.05.07, 12:48
            muszę prasować,gotować,sprzątać,przewijać,wyprowadzać,scierać kurze,itd...
    • grogreg Szacuneczek dla sasiada. 22.05.07, 10:07
      Tak skromnymi srodkami doprowadzil Cie do takiego stanu.
      I to niby on jest niedorozwiniety.
      • lena_zet grogreg 22.05.07, 10:26
        toś wypalił.Dodam coś od siebie, bo niestety moim sąsiadem też jest.Gosć
        potrafi pukać do domu po kilkanaście razy dziennie.Puszczę muzykę-puka, puszczę
        film-puka, moja córka puści sobie muzykę-puka, moja córka bajkę sobie puści-
        puka.Powoli doprowadza nas do nerwicy, bo moje dziecko zaczyna bać się słuchać
        i oglądać czegokolwiek.W zeszłą sobotę Ida oglądała "taniec z
        gwiazdami",oczywiście prawie nam drzwi rozwalił, a byłam sama z dzieckiem....
        wyobraź sobie strach w oczach mojego dziecka, które płacze "mamo, wyłącz to" bo
        zaczyna się bać.Ja skurwysyna zwyzywałam, ale ten gnój za 5 minut znowu walił
        pięściami w drzwi.Sąsiedzi z dołu założyli mu już sprawę w sądzie za
        nachodzenie, bo najpierw im żyć nie dawał, teraz przeniósł swoją depresję na
        nas.Najprościej byłoby mu przywalić, ale to taki chuderlak, że prawdopodobnie
        po jednym strzale zostalibyśmy skazani za morderstwo.
        • marta.uparta Re: grogreg 22.05.07, 10:31
          no to może też warto założyć sprawę w sądzie, wtedy przerzuci depresję na
          sasiadów z piętra wyżej i będziecie mieć spkójsmile
          • grogreg Re: grogreg 22.05.07, 10:38
            To proces dlugotrwaly. Nalezaloby udokomentowac czeste nachodzenia w dlougim
            okresie czasu. Przynajmniej miesiac. Aby to zrobic trzeba miec swiadkow, albo
            zgloszenia na policje.
            • lena_zet Re: grogreg 22.05.07, 10:50
              grogreg napisał:

> To proces dlugotrwaly. Nalezaloby udokomentowac czeste nachodzenia w dlougim
              > okresie czasu. Przynajmniej miesiac. Aby to zrobic trzeba miec swiadkow, albo
              > zgloszenia na policje.

Na pewno sąsiedzi poświadczą, przecież za każdym razem dochodzi do awantury, a
              sąsiedzi tylko słyszą, zresztą ich też nachodził przez b.długi okres
              czasu.Zgłaszać na policję ni ma co-zobacz wątek spazmusa nr 1.
          • lena_zet Re: grogreg 22.05.07, 10:49
            nie wiem właśnie co robić, muszę poszukać informacji na ten temat, boże
            kochany, tak chciałabym żyć z sąsiadami w zgodzie.Mieszka nas 4 w klatce, bo
            blok tylko jednopiętrowy.Pode mną mieszka taki zwykły gość po 50-tce, mieszka z
            kolegą odkąd mama mu umarła.I ten gościu dziwny jest, bo jemu kurde nic nie
            przeszkadza.Wielokrotnie go zaczepiałam czy nie hałasujemy za bardzo, bo Ida na
            rolkach po domu zaiwaniała, bo nie wiem czy psy nie szczekają pod naszą
            nieobecność, bo go zalałam...A jemu nic nie przeszkadza!Co za koleś, mało z
            tego-powiedział, że on się cieszy jak mu Ida na rolkach nad głową jeździ, bo
            przynajmniej słychać że żyjemy!Aha, jedno co go tylko zaniepokoiło to było z
            półtora roku temu, jak żeśmy Orsę zaadoptowali, sąsiad z dołu mnie zaczepił czy
            dochodzi u nas do bójek bo on codziennie słyszy trzaskanie talerzy i czy może
            jakoś mi pomóc.Oczywiście, że do bójek nie dochodziło!Tylko ta francowata suka
            pozbywała się powoli naszego zestawu talerzy na 12 osób, które ukradliśmy z
            hotelu we włoszech brrr.No ogólnie sąsiad do rany przyłóż smile
            Na przeciwko sąsiada z dołu mieszka nieszkodliwa, troszkę taka patologiczna
            rodzina.W sensie, że dzieci pięcioro i kiedys to oni do gara co włożyć nie
            mieli a sąsiadka opowiadała jak to uwielbia kiedy mąż ją bierze w kuchni od
            tyłu, obrzydlistwo bleee.Ale generalnie sytuacja im się poprawiła, przestali
            zaglądać w kieliszek, trochę se poremontowali, ona pracę sobie znalazła, on też
            i ciągną ten wózek.Wiadomo, że ich życie dalej jest poniżej poziomu, ale
            melina to nie jest na pewno, chociaż z mieszkania wali im strasznie, brudno tam
            jest.I ci sąsiedzi byli nachodzeni przez naszego sąsiada z naprzeciwka, bo
            mieszka nad nimi i on nie pozwoli by ktoś zakłócał jego spokój, fuck.Ci
            sąsiedzi z dołu nigdy nie imprezowali, żeby jakieś imprezy tam się odbywały,
            granie na full do rana, no nigdy.Aha, soryyyyyyy!!Przypomniało mi się.Sylwester
            2005 roku, siedzimy z menżowiem mym, gramy se na kompie a tu puka
            ktoś.Otwieram, a tu dziecko sąsiadów z dołu (a ze 20 lat ma).Pyta nas czy
            przeszkadza nam muzyka bo sąsiad z góry (czyli ten palant z naprzeciwka) już 3
            razy był żeby wyłączyli muzykę bo oni kurwa chcą spać!Czujecie?W Sylwestra!
            Muzyki sąsiadów z dołu nawet nie słyszałam, więc o czym tu mowa.

Nie wiem jak wam mogę jeszcze opisać tych z naprzeciwka.On wielki kierownik na
            hucie, ona przedszkolanka-wielka pani.O mnie miała zawsze zdanie typu "głupia
            siksa zaszła w ciążę hehe", tylko sory, ja od nastu lat mam jednego faceta,
            własne mieszkanie, cudowne dziecko i kochane zwierzaki.A oni?Zasłony zawsze
            pozaciagane w oknach, nigdy nas żadne głosy nie dochodzą, no żadne.Kompletna
            cisza.I tam jest dziecko sześcioletnie, ja pierdolę.Moja Ida jak miała 6 lat to
            był żywioł poprostu.Jazda na rolkach, darcie gęby, skakanie po łóżku, śpiewanie-
            przecież dlatego podpytywałam sąsiada z dołu czy z nami wytrzymuje hehe.A tam
            cisza.Pierdolona cisza jak makiem zasiał.Dziecko nie wychodzi na dwór, a jeśli
            wyjdzie to tylko za rączkę z mamą dokoła bloku i do domu.Zero kontaktu z innymi
            dziećmi.
            Powiem wam jedno.Ogólnie wkurwiają mnie strasznie i musimy coś z tym zrobić, bo
            nie można dać się zastraszyć, z drugiej strony to żal mi ich, naprawdę,co oni z
            tego życia mają, ech...
            • pulpet17 Re: grogreg 22.05.07, 11:03
              przedszkolanka!!!!, qrde, które to przedszkole? ile dzieci zwichnie w swojej
              pracy? a później rodzice będą latali po psychologach i zastanawiali się co się
              dzieje z ich dzieckiem? czy przedszkolanki mają jakieś sprawdziany na
              przydatność zawodową?
              • lena_zet Re: grogreg 22.05.07, 11:05
                no.Kilka lat temu, jak moje dziecko chodziło do przedszkola to rozmawiałam z
                nią i powiedziała, że swojej córci nie puści do przedszkola, bo ona wie co tam
                się wyprawia.Aż boję się pomyśleć co miała na myśli....
                • pulpet17 Re: grogreg 22.05.07, 11:07
                  ja pierdzielę, totalny szok!!!
            • vandikia o jeju lena widze podobną wenę jak u mnie 22.05.07, 11:39
              i najgorsze, ze nie ma w sumie sposobu, bo powiedza, ze jak sie nie podoba to
              won do domku mieszkac ( a w domku mieszkac, to sobie mozesz zobaczyc w watku
              kryzysowej co napisalam) sad
              jak sie trafi na popieprzonych ludzi to i na pustyni nie bedzie dobrze uncertain
        • grogreg Re: grogreg 22.05.07, 10:37
          A nie prosciej go olac?
          Drzwi wytrzymaja wiecej niz paliczek.

Zawsze mnie zastanawialo: Jak to mozliwe ze ktos tak glupi jak "wasi sasiedzi"
          jest w stanie doprowadzic ludzi na skraj histerii?
          Ja mialem sasiadke. Zlewalem ja tak przez miesiac. No, to zaczela mi pluc na
          drzwi. Pozwolilem sobie zamotowac w judaszu kamere. Wydrukowalem co wyrazniejsze
          ujecia i wyslalem wsadzilem sasiadeczce do skrzynki listowe z dokladnum opisem
          krokow prawnych jakie podejme gdy jeszcze raz ja zobacze.
          Tylko ze wszystko robilem na chlodno. Musicie zrozumiec, ze tacy ludzie tym
          wieksza osiagaja sadysfakcje (wiem, ze to perwersja) im wam blizej do histerii.

Tylko spokoj was uratuje, a spazmusek na spokojna nie wyglada.
          • lena_zet Re: grogreg 22.05.07, 10:51
            Tak, bądź spokojny jak ktoś próbuje ci wyważyc drzwi, że tynk się sypie a psy w
            domu chcą sie wściec.
            • pulpet17 Re: grogreg 22.05.07, 11:06
              zgłaszaj na policję za każdym razem i nie daj się zbyć, m u s z ą przyjąć
              zgłoszenie;
              • grogreg Re: grogreg 22.05.07, 11:30
                Dokladnie. A potem musza to udostepnic na wniosek sadu.
                Spokoj i jeszcze raz spokoj.
          • spazmusek Re: grogreg 22.05.07, 12:37
            ty chyba ni zdajesz sobie sprawy z tego co piszesz olać po prostu nie da się
            tego olać.
            • grogreg Re: grogreg 22.05.07, 12:48
              No to zastosuj postawe ofensywnie defensywna.
    • edka-schizofredka jebnij mu!!! 22.05.07, 11:04

• grogreg Re: jebnij mu!!! 22.05.07, 11:30
        I idz za to do pierdla.
        • edka-schizofredka Re: jebnij mu!!! 22.05.07, 12:36
          za jedno jebniecie? smile))... Wyjdzie szybko... Moj kolega z liceum 25 lat
          dostal, nie minelo 10 i juz se beyka na warunkowym - tadammmmmm... smile))... Nie
          pytaj do ktorego chodzilam ??? big_grinDDD...
      • spazmusek Re: jebnij mu!!! 22.05.07, 12:39
        może namówić kumpli żeby mu wpierdolili .
        • mamba30 Re: jebnij mu!!! 22.05.07, 13:31
          jak ma samochód, to ja bym mu z uporem maniaka powietrze z kół spuszczała -
          przynajmniej z 2, tak żeby nie mógł na zapas wymienić i jechać na stację pod
          kompresor. Musiałby dziadyga sam się męczyć i pompować (zakładam, że kompresora
          nie ma smile
          • edka-schizofredka abo ser polozyc jak ktos Vandzi :))) 22.05.07, 14:18
            wkurfiona byla niezle big_grinDD...
        • raduch Re: jebnij mu!!! 22.05.07, 13:37
          Porozwieszaj ogłoszenia w stylu "pokój do wynajęcia", "sprzedam
          mieszkanie", "oddam lodówkę". Jak znam kulturę le ludu to się nie przejmują
          świątek czy piątek. Będą ich nachodzić całymi dniami. smile
          • edka-schizofredka i nocami tez :) 22.05.07, 14:19

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka