edka-schizofredka 07.06.07, 10:54 <mateo> mam wodke, kondomy, 0.5g ziola, i fajki. czego jeszcze brakuje na studniowke? <nesi> partnerki <mateo> spierdalaj Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edka-schizofredka Re: studniowka :P 07.06.07, 10:58 <ola> Jak zrobic taka falowana kreseczke?? <kayleigh> Znaczy sie ~~~~~~ ?? <ola> tak <kayleigh> Piszesz ------ Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: studniowka :P 07.06.07, 11:06 <maciek> lubie chodzic po takich stronach <ola17> ? <maciek> miedzy innymi dowiedzialem sie ze mam stulejke <maciek> szit! to nie do ciebie! <maciek> aaaa! nie czytaj <maciek> nienawidze do cholery przelaczania okienek w gadu-gadu! <maniek> Mojej lasce cos znowu odbilo... <sebol> Co znowu? <maniek> Nie odzywa sie do mnie w ogole! Ani sms, ani na gg, ani skype, obrazona chodzi, nie chce ze mna gadac... <maniek> Nie wiesz o co jej moze chodzic? <sebol> a tam przejmujesz sie i tyle, ma okres i huj z nią eheh <maniek> Tez o tym myslalem, ale zeby juz 3 tydzien?! <sebol> widocznie ma rok przestepny <maniek> ... <Piekal> Kurwa, umre z glodu przez lenistwo <Piekal> ja pierdole <Piekal> no kurwa paranoja, zeby lenistwo silniejsze od glodu bylo <Piekal> kurwa <LukaN> stary lenistwo jest silniejsze niz wszystko <LukaN> gdyby mnie bylo stac na respirator to bym nawet nie oddychal sam <Phaet> kurmać dostałem info że stara mi pokój teraz sprząta i znalazła moją wódke i absynt <zerco> ok spokojnie <zerco> jest zielony i ma 70%, tak? <Phaet> tak <zerco> etykieta w obcym języku, tak? <Phaet> po czesku <zerco> więc jest to płyn do mycia szyb <Phaet> Nie bo moja stara zaraz okna myć będzie, a ja potem nie chce lizać szyby. <Wrubel> Hej, ekipa zdajaca mature. Jaka daliscie odpowiedz w zadaniu z podaniem akapitu? <kazoo> 7 <Wycio> 9 <krzych> 4 <GROMG> 5 <kazoo> ... <fray> 6 <Mlody> 8 <Ciri> 5 <Gringo> 8 <flak> 10 <Wycio> Nie mam pytan... Odpowiedz Link
edka-schizofredka ostatni - promise :P 07.06.07, 11:42 <Nimm> Harald, nie zapomniałeś czegoś u mnie jak wpadłeś po płytki? <Horaz> Nie wiem, czego mogłem zapomnieć... Papierosów, portfela, kluczy, swetra? nie mam pojęcia <Nimm> hmm... a może córki? <Horaz> ... Kurwa, już jadę!!!! WYBACZ STARY <Nimm> np... np Odpowiedz Link