niedzwiedzica_sousie 11.07.07, 11:03 raz na jakiś czas, przez całe zycie, śni mi się bardzo zimne, prawie zamarznięte morze... i taka lodowa kraina z dziwnymi ludźmi... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
istna Re: znaczy ze znów wylejesz kawe na ściane:)))))) 11.07.07, 11:08 To ci się udało Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: znaczy ze znów wylejesz kawe na ściane:)))))) 11.07.07, 11:11 gupia baba Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: wiedziałam ze Ci sie spodoba:D.....:* 11.07.07, 11:17 niepokojące są te sny. dziś mi się śnilo, że to była taka lodowa kraina dzikich ludzi i oni byli agresywni w stosunku do mnie a to może było takie zimne, że jakbyś wsadziła rękę, to wyjęłabyś kikut Odpowiedz Link
mmagi Re: wiedziałam ze Ci sie spodoba:D.....:* 11.07.07, 11:43 wejdz na Onet,tam jest sennik ale jak śnisz to masz świadomosc ze juz to przerabiałaś? bo ja tamk mam,tez mam powtarzejace sie sny i w nich wiem ze juz tu byłam,wszystko znam i wiem co dalej bedzie Odpowiedz Link
khaki3 Re: powtarzający się sen 11.07.07, 14:42 Czytalas Sage o Ludziach Lodu? Moze to oni ci sie snia? a jak ci sie przysni to pamietaj, ze oni mieli podobno monstrualnie duuuuze siusiaki to wez zajrzyj im w spodnie i powiedz czy to prawda A mi sie sni wielki robot, ktory laduje za bankiem gdzie M trzyma pieniadze i wsysya on ludzi przez taki strumien swiatla. raz na jakis czas mi tak sie sni. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: powtarzający się sen 11.07.07, 16:06 nie czytałam niestety sagi o dużych siusiakach Odpowiedz Link
rozczochrany_jelonek Re: powtarzający się sen 11.07.07, 17:15 następnym razem gdy będą agresywni to zrób im z tych dużych susiaków kikuty Odpowiedz Link
marta.uparta Re: powtarzający się sen 11.07.07, 17:34 no jasne, ta lodowa kraina to dom teściowej, a ci dziwni ludzie to teście oczywiście Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: powtarzający się sen 12.07.07, 09:07 he he, no tak a dzisiaj mi się śniło.... że mi śmierdzi z buzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: no własnie,co tu tak wali;)))))))))) 12.07.07, 09:51 dziewczyno, sama wal do psychiatry, jak jawy od snu nie odróżniasz!!! łachmaniaro jedna!!!!! Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: no własnie,co tu tak wali;)))))))))) 12.07.07, 10:00 dobra, będę cię eskortować, bo jesteś niebezpieczna dla otoczenia, szczególnie teraz, jak masz zwiększoną masę! )))) Odpowiedz Link
marta.uparta Re: powtarzający się sen 12.07.07, 17:49 pewnie mąż Ci chuchał przez sen i tak sobie wkomponowałaś. Mnie się kiedyś śnił jakis smród (nie pamiętam w jakim kontekście) i się obudziłam. Okazało się wtedy, że któreś z nas dwojga (albo mąż albo ja) walnęło przez sen smrodliwego bąka. Oczywiście rano oskarżyłam o to męża, ale tak naprawdę do dziś nie wiem, kto był sprawcą Odpowiedz Link