dzikoozka 08.10.07, 09:39 szczepiłam się p. grypie. Zachorowałam od tego badziewia na grype...niedobrze mi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Ostatni raz 08.10.07, 09:53 szczepionka nie ma celu uchronic przed choroba a przede wszystkim zminimalizowac jej skutki czy przebieg.... Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Ostatni raz 08.10.07, 12:54 vandikia napisała: > czesc iberia chyba 1 raz tu? hej, ciiiiii nie rozglaszaj, ja tu chylkiem chylkiem a Ty juz trabisz DDDD Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Ostatni raz 08.10.07, 10:44 Tak, alre ja byłam zupełnie zdrowa, w pt. miałam szczepienie a od wczoraj zdycham ( Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Ostatni raz 08.10.07, 11:20 A żebyś wiedział, bez sensu to szczepienie ... w przyszłym roku oleję i sobie porównam zachorowalność, tj. bede zapisywała wszystkie moje choroby w tym roku (po szczepieniu) i w przyszłym (bez szczepienia) i sie okaze, co lepsze Odpowiedz Link
raduch Re: Ostatni raz 08.10.07, 11:26 Jak na badania statytstyczne podejście nawet metodyczne, tylko próba za mało liczna. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Ostatni raz 08.10.07, 11:53 hehehe to bedzie indywidualne podejście do pacjenta Odpowiedz Link
falafala Re: Ostatni raz 08.10.07, 11:12 a w grupie ryzyka byla? he? Wiele osob narzeka na zwiekszona ilosc przeziebien po szczepieniu, jak zdrowa jestes i w grupie ryzyka sie nie znajdujesz, to nie polecaja, przynajmniej tutaj Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Ostatni raz 08.10.07, 11:19 darmowo szczepiom w robocie, wiesz, daja, to sie bierze Powinni mi odszkodowanie dac Odpowiedz Link
falafala Re: Ostatni raz 08.10.07, 12:05 ja tez sie swojego czasu zaszczepilam, nigdy wiecej- chyba ze na starosc A robota fajna, czy kobitom tez funduja mammografie? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Ostatni raz 08.10.07, 12:37 Nie ) ale mamy współfinansowany abonament w Luxmedzie Odpowiedz Link