dzikoozka 21.11.07, 17:59 kuchenka. Przykręcenie części, 30 min roboty z od/ i przykręceniem śrubek kosztowało kuźwa stówe. 60 zeta robocizna, 17 zeta przyjazd, plus vat czyli 60 dych za pół godziny...nieźle może zostanę monterem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduch Re: Zajarała mi 21.11.07, 19:21 No trudno: - stuknąłem młotkiem - 1zł - wiedziałem gdzie - 99 zł stówka się należy. Odpowiedz Link
kocia_noga Re: Zajarała mi 21.11.07, 19:36 Zawsze sama konserwowałam kuchenke, baterie (jeszcze jak były starego typu) i piecyk w łazience.Przetykałam też odpływ w wannie nieraz jak się zatkał. A co do fachowców, to ostatnio wywalilismy na hydraulików róznych kilka stów, i ani nie stuknęli tak jak tzreba, ani w to miejsce co trzeba. Odpowiedz Link
falafala Re: Zajarała mi 22.11.07, 12:23 No to normalne nalezy sie przekwalifikowac, robotnicy: dowolny czas pracy ustalany samodzielnie, dowolna rezygnacja z pracy i udanie sie w wybranym przez siebie kierunku, samodzielnie ustalana stawka itd itp . A serio jak jests sumienny to niezaleznie od twojej stawki jestes rozrywany i na prak pracy narzekac nie mozesz Odpowiedz Link
kocia_noga Re: Zajarała mi 22.11.07, 16:17 Nie teraz, kiedy wszyscy lepsi sa w Irlandii. Odpowiadam raduchowi co dalej: dalej to k.u.rwa się zaziębiłam bo kaloryfery nie grzeją. Odpowiedz Link