vandikia 26.11.07, 10:06 www.youtube.com/watch?v=J4DbTKZHHPo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laszczakowa Re: włatcy móch 26.11.07, 10:12 Ustawione mam w komórce: "Ładnie pachniesz, jak kiełbaska" :o) Odpowiedz Link
vandikia dałam ciala, wlasciwy link 26.11.07, 10:13 www.youtube.com/watch?v=CIq6dKwxpUs&feature=related qrD to trzeba obejrzec w calosci, siostra mnie wczoraj tym molestowala, bo normalnie nie mogłam zdzierżyć wczesniej Odpowiedz Link
mmagi Re: dałam ciala, wlasciwy link 26.11.07, 10:26 obejrze w dom,tu nie mam głosników Odpowiedz Link
lambert77 włatcy móch rzondzom :) Czesio na ... 26.11.07, 11:26 .. premiera/prezydenta Alleluja alleluja gorzkierza żale part II stary jestem i głupi ale nie mogę się powstrzymać jak widzę czesia to mi się od razu micha cieszy DDDDDD Odpowiedz Link
vandikia Re: włatcy móch rzondzom :) Czesio na ... 26.11.07, 21:39 a ja nie moglam na to patrzec wczesniej..czasem lecialo w domu, ale ja mam srednie podejscie do tego typu kreskowek przycisnieta jednak do muru obejrzalam i zupelnie zlamalo mnie przekrecanie slow i szeroko pojety absurd Odpowiedz Link
lambert77 Re: włatcy móch rzondzom :) Czesio na ... 27.11.07, 07:39 bo to jest nasz polski szeroko pojęty absurd wiesz ja to się hmm "wychowałem" na Beavis&Butthead w MTV ... Pierwsze odcinki władców jakoś mi tam przeleciały bez specjalnego zainteresowania dopiero później przysiadłem i wsiąkłem cała prawda o szkole podstawowej jakby mi się całe dzieciństwo przed oczami przewineło Odpowiedz Link
grogreg Re: włatcy móch 27.11.07, 13:52 Eeeeee..... tam. Od kiedy weszla cenzura ze swoim "piiiii" to juz nie to samo. No bo jak tu wylowic emecjonalny ladunek monologow Przekliniaka? A wiecie kto podklada glos za Pania Frau? ww2.tvp.pl/images/2006/12/07/564265/img240.jpg Odpowiedz Link