kryzysowa_narzeczona75 12.02.08, 11:14 slonca nie ma, dziecie mi marudzi, jestem niewyspana, z pracy chyba mnie jednak nie wywala, pies kaze sie glaskac, syf w domu, obiad nie zrobiony. Nieeeee, no do dupy na maksa. U kogo jeszcze jest do dupy? )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kryzysowa_narzeczona75 no nie 12.02.08, 11:25 i jeszcze w wizytowce mi pisza, ze mam 33 lata. Nie mam!!! jeszcze nie mam!!!! Odpowiedz Link
vandikia Re: do dupy :-) 12.02.08, 11:27 więccc wczoraj miałam wyrwaną ósemkę dolną, pierwszy stały ząb i myślałam, że się okocę w nocy, ale nie chcialam wziac ketonalu bo jestem ostatnio po zbyt duzej ilosci lekow. ale wcale nie jest do dupy, puszcza mi troche stan depresyjny. jest pieknie, slicznie i cudownie, teraz sobie rozmawiam i gram z cudowna osoba, pozniej jade na obiad do mamy, pozniej jedziemy z siostra zobaczyc czy jeszcze jakies wyprzedaze sa w centrach handlowych. I w nosie mam ze mnie tak boli szczena jakby mi ktos przywalił )) Odpowiedz Link
vandikia Re: do dupy :-) 12.02.08, 11:39 na siłę sobie ten optymizm ostatnio wpajam i jestem coraz bardziej zadowolona Odpowiedz Link
raduch Re: do dupy :-) 12.02.08, 11:28 Jakbyś tak zechciała naraz wszystkie te rzeczy opanować, to by dopiero było do dupy. )) Odpowiedz Link
lajton Re: do dupy :-) 12.02.08, 11:44 u mnie ale nie chce mi się pisać dlaczego najważniejsze, że nie jestem w tym sama, hehe Odpowiedz Link
sebcioo Re: do dupy :-) 12.02.08, 11:45 A jak ktos ma do dupy i jest sam? To co ma powiedziec ? Odpowiedz Link
sebcioo Re: do dupy :-) 12.02.08, 11:48 No to nie narzekaj marudo ;-p !! Sa tacy co maja o wiele gorzej niz ty. Takze znaczy to ze nie masz tak zle zeby nie moglo byc gorzej Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: do dupy :-) 12.02.08, 11:47 ej, tak nie ma. Trza napisac czemu do dupy Odpowiedz Link
sebcioo Re: do dupy :-) 12.02.08, 11:49 To ja napisze od siebie. Np w pracy mam do dupy bo viceprezio mnie lubi i chce mnie zatrzymac ale sa "koledzy" wspolpracownicy ktorzy chetnie chcieliby mnie wy... Odpowiedz Link
krysica Re: do dupy :-) 12.02.08, 12:24 u mnie....ale mnie sie już nie mieści)) ach słońce swieci i jest błękitne niebo Odpowiedz Link
krysica Re: do dupy :-) 12.02.08, 12:39 popatrz O ...w takiej odbytnicy cy cy tez sie rymuje Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: do dupy :-) 12.02.08, 12:40 chyba "do" takiej bo "w" moga nie wejśc))))))) Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek Ooo, mnie też sie seksu zachciało 12.02.08, 12:48 może jest jaka chętna dupa? Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek do dupy!!! 12.02.08, 13:05 dupo! dupo ty moja ty jesteś jak zdrowie ile cię cenić trzeba ten tylko się dowie kto cię stracił dziś piękność twą w całej ozdobie widze i opisuje bo tęsknie po tobie panny - właścicielki dupy szukam... Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek Re: do dupy!!! 12.02.08, 13:12 krysica napisała: > uuu ja wodnik jestem)) ale tył jakiściś zaposiadasz? Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek Re: do dupy!!! 12.02.08, 13:20 i o to chodzi, żeby se nogi nie myślały, że nie wiadomo skąd wyrastają Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek Re: do dupy!!! 12.02.08, 13:24 to chyba prosimy bardzo o jakieś portfolium Odpowiedz Link
krysica Re: do dupy!!! 12.02.08, 13:28 ale z sadady nie daje...tego portfolium...w razie pytania dlaczego?:no bo tak....było kiedyś ale znikło i więcej nie bedzie)) Odpowiedz Link
baba_krk u mnie jest ogrooooomnie do bani today 12.02.08, 13:11 jutro rano będzie jeszcze gorzej, bo idę na egzamin z czegoś o czym nie mam bladego pojęcia (mogę sobie tylko pluć w brodę, że sama wybrałam taki przeje**ny przedmiot) miałam oczywiście jakieś 10 dni, żeby się przygotować do tego egz, ale temat obsrałam i mam teraz za swoje ;/ pociesza mnie jedynie fakt, że pojutrze spadam na wakacje i staram się nie myśleć co się stanie jak tutejsza uczelnia wyśle wyniki moich jutrzejszych wypocin do Krk, będzie wstyyyyyyyyyyyyyyyyyyyd, ale to dopiero za jakieś 2 tyg pfff Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek Re: u mnie jest ogrooooomnie do bani today 12.02.08, 13:13 dajesz babo, będzie dobrze Odpowiedz Link
baba_krk Re: u mnie jest ogrooooomnie do bani today 12.02.08, 13:15 będzie dobrze od czwartku i tą myślą żyję Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek Re: u mnie jest ogrooooomnie do bani today 12.02.08, 13:23 gdyby nie to, że ni w ząb meksykańskiego nie kumam, to bym sie podłożył z języków, to ja ino tylko jak w sygnaturce Odpowiedz Link
baba_krk Re: u mnie jest ogrooooomnie do bani today 12.02.08, 13:29 to wyobraź sobie, że egzamin mam właśnie w tym języku hehe chociaż dla mnie większym problemem jest temat egz, a nie w jakim języku go napiszę... i do tego wszystkiego dochodzi jeszcze moja wyprowadzka w czwartek, co oznacza wielkie sprzątanie i pakowanie, którego nie znoszę ;/ Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek Re: u mnie jest ogrooooomnie do bani today 12.02.08, 13:33 przeżyjesz; kobiety są twarde...i myśl pozytywnie Odpowiedz Link
baba_krk Re: u mnie jest ogrooooomnie do bani today 12.02.08, 13:35 jeśli przeżyję to pójdę w Twoje ślady i zacznę studiować język ciała )) Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek Re: u mnie jest ogrooooomnie do bani today 12.02.08, 13:39 możesz liczyć na moje wsparcie; i jutro, i później Odpowiedz Link
baba_krk Re: u mnie jest ogrooooomnie do bani today 12.02.08, 13:41 Zatem zaciśnij kciuki o 8:30 kiedy to zostanie mi zaprezentowanych kilka slajdów, o których nie mam i nie będę mieć bladego pojęcia )) Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek Re: u mnie jest ogrooooomnie do bani today 12.02.08, 13:46 zawsze gdzieś, jest jakiś ktoś tak będzie jak prosisz... Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek 8.30... 13.02.08, 08:30 tak jak rzekłem, kciuki zgięte, ale i tak wszystko w twoich rencach ...dajesz babo_krk Odpowiedz Link
dzikoozka Re: do dupy :-) 12.02.08, 13:42 qżwa zapomniałam telefonu i czuje sie jak bez ręki i głowy objadłam sie jak świnia w korycie musze zaplacic za przedszkole kawy bym sie napiła Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek Re: do dupy :-) 12.02.08, 13:55 ni mam...bo se leże we wannie a ty siem w majtach kąpiesz? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: do dupy :-) 12.02.08, 13:59 to uwazaj na laptopa bo ci wpadnie jak ten ministerialny ostatnio ;PP Ja sie nie kąpie, ja sie otrzepuje D Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: do dupy :-) 12.02.08, 13:44 zostawic was na chwil pare, to jak zwykle o seksie zaczniecie pisac Niewyzyci. Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek Re: do dupy :-) 12.02.08, 13:50 kryzysowa_narzeczona75 napisała: > Niewyzyci. w rzyci się pisze Odpowiedz Link
six_a Re: do dupy :-) 12.02.08, 14:38 to u mnie było wczoraj dziś jest od ch. i ciut ciut Odpowiedz Link