lajton 18.03.08, 12:25 a u mnie dzisiaj był śnieg fuj Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: opindalacie się jak widzę 18.03.08, 12:35 nie opieprzam się tylko czytam o Pentagonie a resztki śniegu i tylko +4 na termometrze to i ja dzisiaj widziałam brrrr Odpowiedz Link
baba_krk Re: opindalacie się jak widzę 18.03.08, 12:43 badam konflikt, w który się wmieszali chociaż wmieszać nie powinni Odpowiedz Link
anus-hka Re: opindalacie się jak widzę 18.03.08, 13:47 za okenem mam regularna zamieć a w militariach siedze i myśle po cholere im ta cała bron....inteligentna, humanitarna a wszystko w trosce o zycie żołnierza....nie wiem tylko po co im te bomby niszczace powłoke ozonową nieodwracalnie....przecież jak to pierdyknie to wszyscy pójdą do piachu.....i kto będzie zwycięzcą?????? co za goopie te ludzie Odpowiedz Link
lajton Re: opindalacie się jak widzę 18.03.08, 14:00 Krysiu, przyjdzie wiosna (o ile przyjdzie) to o kwiatkach będziesz ino myśleć. A teraz cierp Odpowiedz Link
anus-hka Re: opindalacie się jak widzę 18.03.08, 14:34 Widzisz...z tymi kwiatkami to jest tak, że jak już sie tak zakwieci i zazieleni to od razu na myśl przychodzi mi umundurowanie wielospektralnie kamuflujące....wiesz taki kamuflaż w zakresie VIS i NIR pozwala dzięki specyfice barw i faktury na maksymalne zlanie sylwetki żołnierza z otoczeniem zwłaszcza na terenie leśnym..... Odpowiedz Link
lajton Re: cóś jakby tak w ten deseń 18.03.08, 14:21 z deszczem padał, a pragnienie miałam Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego a u mnie nie :(((... 18.03.08, 14:12 i znowu jak do PL pojade to sniegu nie bedzie, zima bylam i chooj Odpowiedz Link
lajton Re: a u mnie nie :(((... 18.03.08, 14:22 a tam chooj, kwiatki masz, widziałam, to się ciesz Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: a u mnie nie :(((... 18.03.08, 14:25 no niby sie ciesze ale sniegu mi sie chce Odpowiedz Link
aasiula1 Re: opindalacie się jak widzę 19.03.08, 01:19 u mnie normalna zima, biało na dworze Odpowiedz Link