widokzmarsa 18.04.08, 23:40 ministerstwo rolnictwa w Szwecji wydało nakaz odpowiedniego zachowania się właścicieli kotów. Trzeba je pogłaskać co najmniej dwa razy dziennie bo grożą kary lub więzienie za znęcanie się. Dobrze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: głaskanie kota 19.04.08, 10:42 Byleby tylko tych kotow nie zaglaskac... Odpowiedz Link
six_a Re: głaskanie kota 20.04.08, 00:52 no chyba lepiej kota, niż byka, nie? gdzie ja bym byka w mieście naszła? Odpowiedz Link
raduch Re: głaskanie kota 21.04.08, 23:55 Wiem, że oni w tej Szwecji to straszny deficyt żwiru mają. Rozumiałbym tę chęć wynagradzania kotom ich smutnej doli... Ale żeby kotami zajmował się resort rolnictwa?! Odpowiedz Link
six_a Re: głaskanie kota 22.04.08, 12:52 a co, kota jeszcze nie doiłeś? zawsze jeszcze można pozbierać sierść z dywanu i na wełnę przerobić. Odpowiedz Link
widokzmarsa nie tylko rolnictwa ale i środowiska 22.04.08, 19:27 gdyby zabić wszystkie koty to ilość gazów cieplarnianych które one wydzielają pozwoliłaby zakupić limity dla elektrowni dużego miasta. Odpowiedz Link
raduch Re: nie tylko rolnictwa ale i środowiska 22.04.08, 19:59 Etam. Myszy będą bździły. Matkoboskoróżnorako, co ja za pierdoły wypisuję. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: nie tylko rolnictwa ale i środowiska 22.04.08, 22:12 a konie i krowy???? Co mi przypomina że muszę was o czymś powiadomić Odpowiedz Link