hsirk 17.05.08, 22:24 wyrzutka z FK ? na dodatek, kurwa, niecenzuralnego ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: wezmiecie 17.05.08, 22:29 Się już nie obrażaj tylko wracaj na FK. Nikt już nic nie pamięta. Odpowiedz Link
hsirk Re: wezmiecie 17.05.08, 22:39 ale ja pamietam. i papryczka. jak mnie nie chca, to nie. ja sie nie zmienie. Odpowiedz Link
avital84 Re: wezmiecie 17.05.08, 22:41 Łoj tam. Kto Cię nie chce? Papryczka? Ona jest adminem, ale nie tworzy forum. Przesadzata chłopy, przesadzata. Odpowiedz Link
hsirk Re: wezmiecie 17.05.08, 22:42 ale ja tam nie pasuje raczej. ma byc czysto i przyjemnie. Odpowiedz Link
avital84 Re: wezmiecie 17.05.08, 22:45 Spójrz na mnie? Czy ja jestem czysta i przyjemna? Trzeba się dobrze kamuflować i tyle. Moje trzecie imię to wazelina i tak dalej. )) Nie no żartuję. Po prostu Papryczkę rzucił facet i ma złe dni. Zrozum! Odpowiedz Link
hsirk Re: wezmiecie 17.05.08, 22:48 co mam rozumiec jej owulacje czy innych donosy. jest jak jest. tez dobrze. Odpowiedz Link
hsirk Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 22:39 jasne. moj debesciak. www.cocktailtimes.com/gallery/glenmorangie/ Odpowiedz Link
dziewice Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 22:40 co to za siki? Odpowiedz Link
hsirk Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 22:41 to nie siki, tylko radosc w postaci nieskazitelnej. Odpowiedz Link
dziewice Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 22:43 ruska wodka to radosc szczegolnie w litrowych butelkach a to to jakies takie no nie wiem i te szklaneczki, w polsce takich nie widzialem Odpowiedz Link
hsirk Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 22:44 szklaneczki mozemy wyrzucic. a ruska wodka tez moze byc. choc wole toto. Odpowiedz Link
dziewice Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 22:46 a za co wyleciales z fk? Odpowiedz Link
hsirk Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 22:47 za niewinnosc, jak zwykle. nie mi sie wypowiadac. Odpowiedz Link
avital84 Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 22:47 Sam odszedłeś ściemniaczu.;P Odpowiedz Link
dziewice Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 22:48 hehe te laski cie zniszczyly? Odpowiedz Link
hsirk Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 22:51 tyle za najpierw dostalem ankietke do wypelnienia, w ktore sie mialem pokajac, a jak wybralem odpowiedzi m. in. ze kopernik byla kobieta, albo ze na forum nie mozna pisac trzynastozgloskowcem to nagle wypieprzyli moje wszystkie wpisy automatem. nawet te niewinne, i nawet na prywatnych (!) forach. to ja pierdole takie zabawy. Odpowiedz Link
avital84 Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 22:55 Nie martw się. Ja nie mogę pisać na forum Religia, bo mają tam blokadę na nicki, które są zbyt agresywne or whatewer. ;D Tą ankietę to rozwiązywałam chyba z 1000 razy. A miałeś bana? Bo jak nie to pikuś z Ciebie. Mnie na forum Mężczyzna Pascal banował swego czasu codziennie. Nie ma co się stresować. Odpowiedz Link
hsirk Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 22:56 pewnie ze mialem. i jakos mi przeszla ochota. Odpowiedz Link
zoofka Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 22:55 uuu mi też czasem działałeś na nerwy, ale nie tak aż mocno żeby skazywać Cię na banicję! Trudno, FK straciła trochę i tyle. Ja sama stamtąd odeszłam, bo ktoś litościwy skierował mnie tutaj. Odpowiedz Link
hsirk Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 22:57 czemu ci dzialalem? czyzbys nie lubila slowa ruchac? Odpowiedz Link
zoofka Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 22:58 eeee nie no. Bez przesady. Ruchać jest rzeczą ludzką, mówić o tym w ten sposób też uznaję. Po prostu różnica poglądów czasami Odpowiedz Link
hsirk Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 23:01 podpowiesz ktorych np ? Odpowiedz Link
zoofka Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 23:04 pierwszy z brzegu przykład: "przedzaręczyny" Disy. I twój czarny scenariusz ja tam przedzaręczyn też nie uznaję, do Disy podchodzę z dystansem, ale nie mogę odmówić jej przyjemności z powodu postępu w związku. Ale po co poruszać tematy, które nas różniły? ja miałam raczej nadzieję na zaprzyjaźnienie się z Tobą Odpowiedz Link
hsirk Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 23:13 co do przedzareczyn, tak naprawde me to vali. ja jej chcialem dac do zrozumienia, ze przesadza z ta mania blyszczenia. bo to sie zemsci na niej samej. chyba nie wziela do serca Odpowiedz Link
zoofka Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 23:17 chyba nie. Wiesz ona jest taką osobą, że trudno jest jej coś powiedzieć takiego, co weźmie do serca. Czyli mogę uznać, że to co dla mnie było różnicą poglądów tak naprawdę nią nie było? Odpowiedz Link
hsirk Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 17.05.08, 23:28 nie wiem. moze nie bylo. me ne vadi zycie disy czy innych literek. kiedys ja zycie po prostu splaszczy walcem mechanicznym. i tez mnie to nie obchodzi. takie zachowania sa z reguly probami przekonania siebie samego do czegos do czego ma sie watpliwosci. ludzie szczesliwi i zdecydowani nie robia przedzareczyn, ani przedprzedzareczyn, ani przedprzedprzedzareczyn. Odpowiedz Link
amerkyn Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 18.05.08, 10:02 przedzaręczyny? Czy możecie podlinkować ten wątek? Odpowiedz Link
disa Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 22.05.08, 21:19 ładnie to tak mnie obgadywac? masz jakas obsesje na moim punkcie !!!! ;/ wstydz sie FEEEEE Odpowiedz Link
hsirk Re: a to moze jakis zalacznik na dzien dobry? :) 22.05.08, 23:39 pytano, odpowiedzialem. zauwaz ze nie wsadzilem linka, choc byla taka prosba. a z wtajemniczonymi gadalismy tylko o tym co sama napisalas. co do obsesji - mylisz sie. ale mysl jak uwazasz. Odpowiedz Link
lajton Re: wezmiecie 18.05.08, 21:36 no kurwa, podanie bys napisał na odpowiedż 14 dni mamy (zgodnie z regulaminem a&o ofkors) Odpowiedz Link
hsirk Re: wezmiecie 18.05.08, 23:16 ee tam twardo kreuje. po prostu staram sie puszczac baki kiedy mam ochote, głosno bekac i drapac sie po jajcach Odpowiedz Link
bertrada Re: wezmiecie 18.05.08, 23:23 To dobrze, że na forum widać tylko słowo pisane. ;P Odpowiedz Link
hsirk Re: wezmiecie 18.05.08, 23:28 ale ja puszczam baki cacharelem, a bekam różami... Odpowiedz Link
bertrada Re: wezmiecie 18.05.08, 23:32 Wszystko jedno. ;P Jak ciebie się czyta to trzeba mieć pod ręką wyszukiwarkę obcych wyrazów. Co twoi rozmówcy robili jak googla nie mieli? ;D Odpowiedz Link
hsirk Re: wezmiecie 18.05.08, 23:34 czyzbys nie znala slowa róża? dla ulatwienia dodam, ze to wybranka malego ksiecia byla. Odpowiedz Link
bertrada Re: wezmiecie 18.05.08, 23:37 Chodziło o to drugie. Cóż, nie znam się na perfumach. Jak to ktoś na FK określił, jestem spasioną i zapuszczoną feministką i lesbijką w jednym. ;D Odpowiedz Link
hsirk Re: wezmiecie 18.05.08, 23:50 no chcialbym ci ulatwic ale moje pierdy nie pachna niestety brutalem ani old spicem. Odpowiedz Link
bertrada Re: wezmiecie 18.05.08, 23:53 Te też nie są mi znane. Kojarzę tylko opium perfume, bo mi się nazwa spodobała. ;P Odpowiedz Link
hsirk Re: wezmiecie 18.05.08, 23:55 no coz... wiec moze werbena, szalwia i rumiankiem pachna moje pierdy... niech strace i sie przestawie. Odpowiedz Link
bertrada Re: wezmiecie 18.05.08, 23:57 Ale to opium nie byłoby takie złe. Wiesz ile byś zarobił jako żywa reklama? Odpowiedz Link
hsirk Re: wezmiecie 18.05.08, 23:59 jakby moje pierdu pachnialy podobnie do opium, to raczej opium mogloby zarobic na reklanie moich pierdow Odpowiedz Link
baba_krk Re: wezmiecie 23.05.08, 00:44 gdyby nie fakt, że pisane mi jest życie w pojedynkę to może bym i wzięła Odpowiedz Link
lena_zet powiem tak 23.05.08, 10:27 od kiedy banowali mnie na kobiecie obiecałam nie napisać tam nigdy więcej ani jednego słowa.Obietnicy dotrzymałam, od kilku lat mnie tam nie ma ciekawe czy rycerze_prawdy dalej pisują na kobiecie haha Odpowiedz Link