vandikia 12.06.08, 22:57 jedyna nadzieja, ze Chorwacja wystawi rezerwe a Austria dostanie gratis gola Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietrek666 Re: normalnie dupa :( 12.06.08, 23:00 Chciałbym wiedzieć, gdzie ten złamas mieszka, bo bym poleciał do Anglii i mu napierdolił baseball'em DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
vandikia Re: normalnie dupa :( 12.06.08, 23:03 sprzedajny mały psi kutas znowu nie zasne, wczoraj z duchotym, dzis z nerwow Odpowiedz Link
vandikia Re: normalnie dupa :( 12.06.08, 23:13 wlasnie pokazali powtorke jak blondas prowokowal lewandowskiego w bardzo chamski i jak najbardziej podchodzacy pod rzut karny (wg norm sedzielgo) sposob no ide spac chyba, bo dlugi dzien jutro mnie czeka z długą nocą Odpowiedz Link
vandikia Re: normalnie dupa :( 12.06.08, 23:18 najlepsze jest to, ze chyba niektorzy mają jakąs chorą satysfakcję z tego, wielcy sprawiedliwi świata, ze nasz gol byl spalony i dobrze, ze dostalismy karnego no to cofnijmy sie do meczy z Niemcami i zastanowmy sie jak po naszej dobrej grze zostalismy potraktowani i cofac sie tak mozna lata wstecz i wobec wielu druzyn fakt jest taki, ze karny, ktorego nie powinno byc, w 3 minucie doliczonego czasu na rzecz gospodarzy jest jednym kurestwem i tyle i juz sie w temacie wypowiadac nie bede, bo mnie wszystko zlosci Odpowiedz Link
funny_game Re: normalnie dupa :( 12.06.08, 23:22 Satysfakcji nie mam. Ale skoro mam do czynienia z 11, o, przepraszam, 10 patałachami, to i drukarnia pod nogi, normalka. Syf znaczy. Odpowiedz Link
vandikia Re: normalnie dupa :( 12.06.08, 23:25 A ja nie Ciebie mialam na mysli Trudno, Chorwaci sobie odpoczną w naszym meczu (mam nadzieję ), a Austria szczeli jednego gola, Niemcy nic i bawimy sie dalej. A jak nie, to bede chyba kibicowac Portugalii Odpowiedz Link
funny_game Re: normalnie dupa :( 12.06.08, 23:27 Ja Hiszpanom, bo kocham Hiszpę Portugalia TAK, Ronaldo gópia beksa NIE A w naszej grupie Chorwatom jak najserdeczniej. Dziś im też kibicowałam, bo pierdolę obliczenia i kalkulacje, Chorwaci grają coraz lepiej i stanowią wzór teamu. A trenejro... Ach Odpowiedz Link
vandikia Re: normalnie dupa :( 12.06.08, 23:30 Wiesz, ze na poprzednich EURO ogladalam ze znajomymi mecz otwarcia w klubie i zwyciezyla Grecja i powiedzialam "zobaczycie Grecja bedzie mistrzem" zostalam obśmiana, powiedziałam że postawię dychę na nich. Ale nigdy nie robiłam zakładów, jakoś się wstydziłam iść i wyjść na głupa, że nie wiem co i jak i w końcu nie poszłam. Aprzebitka była taka, że jakies 6000-8000 byłabym do przodu i miałabym fajne wakacje no ale tym razem nie mam przeczucia żadnego, Holandia tez ładny mecz zagrała no i stare wygi są, więc kto wie.. Odpowiedz Link
funny_game Re: normalnie dupa :( 12.06.08, 23:33 W Grecji Ja w tym roku we wrześniu siuuuuuuu do Chorwacji, to wiesz Odpowiedz Link
vandikia Re: normalnie dupa :( 12.06.08, 23:39 i to w luksusowym hotelu jakims, bo w Grecji jest w sumie dosc tanio wiem wiem no, okazyjną wizytówkę sobie strzeliłam, tylko się zdjęcie nie wczytało jeszcze Odpowiedz Link
funny_game Re: normalnie dupa :( 12.06.08, 23:47 Okazyjna na zawsze, czy zlikwidujesz, jak Anglicy zostaną wykluczeni z sędziowania na wieki wieków ament? Odpowiedz Link
vandikia Re: normalnie dupa :( 12.06.08, 23:50 A nie wiem, nie mialam jakis czas wizytowki i mi wszystkich znajomych wycięło Sie zobaczy Odpowiedz Link
funny_game Re: normalnie dupa :( 12.06.08, 23:54 Ożesz wizytówka wredna, ludzi żre. Myślałam, że tylko admini wcinają posty zamiast tostów Odpowiedz Link
vandikia Re: normalnie dupa :( 13.06.08, 00:02 No wlasnie, zeżarło wszystkich bez uprzedzenia. Przez ponad 2 lata miałam ciągle, później zrobiłam sobie kilkumiesięczną przerwę i pssssss wcięło Odpowiedz Link
pietrek666 O!!!! Qrna cuś jest nie tak? 13.06.08, 03:15 Ja przyjaciół też miałem więcej i Ciebie tyż ni ma Odpowiedz Link
baba_krk nie pękaj 12.06.08, 23:25 nasi Angola na wyspach namierzą i chata mu pójdzie z dymem nie pamiętam kiedy ostatni raz tak się wkurwiłam 100% frustracji, ale też wielkie uznanie dla Boruca i Rogera Odpowiedz Link
vandikia Re: nie pękaj 12.06.08, 23:28 ja dzis Rogera pierwszy raz tak naprawde docenilam, wstyd. Ale to co on robil z piłką i jak z nią tańczył.. no z tym się chyba trzeba urodzić i to nie w naszym kraju ) Mozna grać dobrą piłkę, ale lekko łopatologiczną, a on robił piękne rzeczy. Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie pękaj 12.06.08, 23:29 No niewątpliwie nie w naszym Ale ch.. z tym skoro sędziował jakiś stronniczy półmózg, mam nadzieję, że mu się u góry do dupy dobiorą Odpowiedz Link
vandikia Re: nie pękaj 12.06.08, 23:32 trzeba jak najszybciej o tym meczu zapomniec najgorsze jest, ze sprawdzaja sie jakies glupie powiedzenia sprzed meczu, ze z Niemcami beda gole strzelac Polacy, ze drugi mecz o przetrwanie... i po co bylo jakas czarna magie uprawiac? Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie pękaj 12.06.08, 23:37 ja jestem pamiętliwa jak jasna cholera i nie dość, że szwabów i angoli nigdy nie lubiłam, to teraz jeszcze się w tym nielubieniu umocniłam eh ja tam komentarzy nie słucham Odpowiedz Link
vandikia Re: nie pękaj 12.06.08, 23:41 Ja Niemców tez nie bardzo, nie podoba mi sie ich gra i nie znam prawie w ogóle ichniejszej ligi. Anglików ogólnie lubię, moją pierwszą piłkarską miłością był Alan Shearer w końcu )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie pękaj 12.06.08, 23:55 ja jakoś od zawsze celowałam w Portugalię, potem doszła jeszcze Hiszpania Odpowiedz Link
funny_game Re: nie pękaj 12.06.08, 23:32 Panu Hołardu Łebu jesieni średniowiecza z dupy życzę E, nie, ale niech spierdala i już nie sędziuje. Odpowiedz Link
vandikia Re: nie pękaj 12.06.08, 23:42 Kurde a mógłby nam Pierluigi Colina sędziowac lubilam go Odpowiedz Link
funny_game Re: nie pękaj 12.06.08, 23:48 Uwielbiam go, ale dobrze zrobił, że odszedł z tej drukarni. Odpowiedz Link
vandikia Re: nie pękaj 12.06.08, 23:52 a w pracy w zakładach naiwnie obstawiłam 3:2 dla naszych ehhh Odpowiedz Link
vandikia Re: nie pękaj 12.06.08, 23:43 piękna nie? to co robił Dudek w finale Ligii Mistrzów się nie umywa Odpowiedz Link
pietrek666 Re: nie pękaj 12.06.08, 23:58 Piękny był ten obrót na piłce i odbicie podbiciem oraz cofka wewnętrzną stroną pięty (ale Krzyniu nie spodziewał się takiego podania i nie doszedł ). Odpowiedz Link
vandikia Re: nie pękaj 13.06.08, 00:04 może kiedyś dojdzie a tak btw Pietrek czy to jakoś już? Odpowiedz Link
vandikia Re: nie pękaj 13.06.08, 00:27 Nie no, w nawiązaniu niedawnych zdjęć, które wysłałeś Odpowiedz Link
pietrek666 Re: nie pękaj 13.06.08, 00:51 Aga ma 28 tc i termin na 8. września i jest oki Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie pękaj 12.06.08, 23:56 no nie wyrzuciłabym takiego... poza tym bardzo mi się z kimś kojarzy Odpowiedz Link
pietrek666 Re: nie pękaj 13.06.08, 00:01 Z reporterem Wybiórczej, który występuje w TVN, ale on raczej wygląda jak bladoskóra karykatura Guereiro DDDD Odpowiedz Link
pietrek666 Re: nie pękaj 13.06.08, 00:58 To współczuję Jak by Ci się jaka Brazylijka trafiła, to pewnie z 10 lat temu bym pozazdrościł DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie pękaj 13.06.08, 01:23 na Brazylijki nie zwracam uwagi, więc nie wiem o czym mówisz poza tym 2/3 które poznałam były blondynkami Odpowiedz Link
vandikia Re: no kurwa,przejebane jak w ruskim czołgu L( 12.06.08, 23:44 jeszcze nie wszystko stracone trzeba zyc dniem dzisiejszym Odpowiedz Link
funny_game Re: no kurwa,przejebane jak w ruskim czołgu L( 12.06.08, 23:49 Noł Fiuczer? Odpowiedz Link
vandikia Re: no kurwa,przejebane jak w ruskim czołgu L( 12.06.08, 23:51 Jak dla mnie ostatnio noł Jedno z założeń rehabilitacji mojej "myslec o dniu dzisiejszym", to myślę Odpowiedz Link
funny_game Re: no kurwa,przejebane jak w ruskim czołgu L( 12.06.08, 23:55 To Ci przytoczę powiedzonko Dejwa Mastejna z Megadeth, pasuje ono: Jeśli jedna nogą stoisz w przeszłości, a druga w przyszłości, to szczasz na teraźniejszość. I tego sie trzymajmy Odpowiedz Link
vandikia Re: no kurwa,przejebane jak w ruskim czołgu L( 13.06.08, 00:05 dla mnie takie rozdwojenie jest ostatnio niezbyt dobre, równowagę łapię Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: normalnie dupa :( 12.06.08, 23:59 nadzieja jest w tym, by były fajne mecze i żeby wygrywali lepsi conajmniej 3:0 bo wtedy wiadomo że to nie przypadek Odpowiedz Link
vandikia Re: normalnie dupa :( 13.06.08, 00:06 albo mecz 15:0 jakby był na EURO.. to dopiero byłby szał ) szkoda, ze nie ma -1 za przewinienia, byloby jeszcze ciekawiej i sprzedajniej ma sie rozumiec Odpowiedz Link
baba_krk popuściłam wodze fantazji :D 13.06.08, 00:17 img168.imageshack.us/my.php?image=putoingleshc6.jpg img168.imageshack.us/my.php?image=putoingles2pf1.jpg Odpowiedz Link
vandikia Re: popuściłam wodze fantazji :D 13.06.08, 00:27 no poszalałaś poszalałaś )) ale lepiej sie wyżyć w paincie niz na kims Odpowiedz Link
baba_krk Re: popuściłam wodze fantazji :D 13.06.08, 00:31 w paincie to ja mu tylko kulkę na środku tej łysej pały narysowałam tu już był bardziej zaawansowany program, rozwijam swój talent Odpowiedz Link
pietrek666 Re: popuściłam wodze fantazji :D 13.06.08, 01:00 Na tym ostatnim, to jakby rekin młot albo obcy ze scjent fikctjon DDDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: popuściłam wodze fantazji :D 13.06.08, 01:26 i tak pan sędzia nie był urodziwy, a po tym karnym jeszcze bardziej zbrzydł w moich oczach, więc aż tak bardzo go nie oszpeciłam Odpowiedz Link
anus-hka Re: normalnie dupa :( 13.06.08, 09:32 bladas doopas.... Po co ja to oglądałam????????? Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: normalnie dupa :( 13.06.08, 09:45 vanda - podziwiam cię za wiarę i nadzieję! Odpowiedz Link
veeto1 Łał!!!!Łonda!!! 13.06.08, 20:38 Jakież zdjęcie w wizyt. No jestem pod wrażeniem. I nic więcej w związku z tym wątkiem nie powiem,, bo czuję jak mi się wątroba przewraca na drugą stronę, bynajmniej nie z powodu nadmiaru alkoholu. Odpowiedz Link