Dodaj do ulubionych

byl kto w tunezji?

24.06.08, 14:50
bo tanie wycieczki som do sousse i do monastir, i tak se mysle, czy
by nie leciec se picki wygrzac pod koneic wrzesnia. Fajnie tam jest?
Obserwuj wątek
    • 3.14-czy-klak Re: byl kto w tunezji? 24.06.08, 14:50
      zajebiscie jak to u arabówsmile
      • marzenie_ciapatego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 24.06.08, 14:52
        zapomialam dodac, prosze tylko o powazne odpowiedzi ;P
        • 3.14-czy-klak Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 24.06.08, 14:53
          na dżerbę jeżdża stare niemki na młodych arabówsmile
          mysle ze moze Cie wqrwić dotykanie przez miejscowa młodzieżsmile
          • marzenie_ciapatego Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 24.06.08, 14:55
            a co na hotel mlodziez wpuszczaja? Bo ja mialam plan tygodniowych
            wakacji nalezaku przy pool barze, z osrodka nie mam plana wychodzic,
            dzicz to ja mam na codzien w pracy i na ulicy
            • 3.14-czy-klak Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 24.06.08, 14:57
              jacipowiem tak wszędzie tylko nie do arabów,
              no ale to mówiłem ja -jarząbek a wy se róbta co chceta
              • marzenie_ciapatego Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 24.06.08, 14:58
                no tez ja nigdy u arabow nie bylam po wypadzie do maroka smile))))))...
                Dlatego pytam bo nigdy nie bylam, no to qrde bede musiala chiba
                wiecej wydac sad
                • 3.14-czy-klak Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 24.06.08, 15:00
                  a tem maroku to chiba najmocniej cywilizowane?a moze w jordanii?
                  • marzenie_ciapatego Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 24.06.08, 15:02
                    tja, szczegolnie w Tetuanie zajebista cywilizacja. No ja bym chciala
                    Petre na zywo zobaczyc, ale chyba nie dam rady w tym zyciu
                    • 3.14-czy-klak Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 24.06.08, 15:04
                      to na pd?
                      jak chcesz se zrobić tydzień przetrwania to rozbij namiot w pokoju i
                      zamknij WC.
                      • marzenie_ciapatego Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 24.06.08, 15:08
                        po co mi namiot, ja na poddaszu mieszkam, to caly czas jak w
                        namiocie mam big_grin
                        • 3.14-czy-klak Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 24.06.08, 15:10
                          zeby było jak na wakacjach
                          • marzenie_ciapatego Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 24.06.08, 15:15
                            nom caly rok. I latem mam cieplutko i zima zimno - fajnie
                            jest smile)))...
                            • 3.14-czy-klak Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 24.06.08, 15:16
                              zimno jędrność piersi poprawiasmile
                              • marzenie_ciapatego Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.08, 15:17
                                najpierw trzeba miec piersi smile)))))))))... LOL......
                                • 3.14-czy-klak Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.08, 15:18
                                  poprawiam w zwiazku;;
                                  ...zimność na sutki dobrze robismile
                                  • marzenie_ciapatego Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.08, 15:20
                                    sprawdze zima i odpisze czy to prawda wink
                                    • 3.14-czy-klak Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.08, 15:22
                                      koniecznie z fotawink
                                      • marzenie_ciapatego Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.08, 15:23
                                        oczywiscie, na forum wstawie zaby wszyscy widzieli smile
                                        • 3.14-czy-klak Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.08, 15:25
                                          ale oznacz lewy literką L, a prawy literka P, bo słyszałem ze w
                                          anglii sie jeździ lewą stroną?
                                          • marzenie_ciapatego Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.08, 15:27
                                            nie no to ploty jakies, tutaj wszyscy jezdza normalnie wink
                                            • 3.14-czy-klak Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.08, 15:28
                                              na wszelki wypadek opisda jsmile
                                              • marzenie_ciapatego Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.08, 15:30
                                                dam ci.po slubie jak sie polubie ;P
                                                • 3.14-czy-klak Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.08, 15:34
                                                  a monsz się zgodzi?
                                                  • marzenie_ciapatego Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.08, 15:36
                                                    a kto by sie mensza pytal?
                                                  • 3.14-czy-klak Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.08, 15:40
                                                    no to czekam w takim razie
    • six_a Re: byl kto w tunezji? 24.06.08, 15:02
      ja nie byłam, ale osobiście i na własne oczy widziałam gazetowe
      forum dla kobiet, które w tunezji zaliczyły faceta, znaczy
      autochtona, więc musi popularny krajwink
      • marzenie_ciapatego Re: byl kto w tunezji? 24.06.08, 15:03
        fujjjjjj...
        • six_a Re: byl kto w tunezji? 24.06.08, 15:04
          no wiesz????smile

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30397
          • marzenie_ciapatego Re: byl kto w tunezji? 24.06.08, 15:08
            a co ja poradze nato, ze "obrzydliwa" jestem ;P
    • sebcioo Ja bylem 24.06.08, 15:03
      I za nic na swiecie tam nie wroce.
      • marzenie_ciapatego Re: Ja bylem 24.06.08, 15:04
        a no to nie jade smile
        • six_a Re: Ja bylem 24.06.08, 15:06
          do portugalii sobie pojedź czy tam hiszpanii
          smile
          • marzenie_ciapatego Re: Ja bylem 24.06.08, 15:09
            Bylam juz sad
            • sebcioo Re: Ja bylem 24.06.08, 15:15
              Egipt jest zajebisty, Turcja fajna, nie mowie nic o Ibizie czy Majorce gdzie
              kupa pijanych angoli.
              • marzenie_ciapatego Re: Ja bylem 24.06.08, 15:19
                No wlasnie egipt odpada bo tylko lapy po pieniadze wyciagaja, do
                turkow sie zrazilam w niemczech tak mocno jak do pakistancow tutaj,
                Majorke lubie, ale pod koniec wrzesnia bedzie juz chlodniej
                • sebcioo Re: Ja bylem 24.06.08, 15:33
                  W Egipcie lapy po bakszysz ????
                  Edka, ty w Tunezji nie bylas, ty nie wiesz co znaczy wyciagac lapy.
                  Przez 2 tyg w Egipcie tylko 2 razy bylem ostro nagabywany o bakszysz. Plus raz
                  tak niesmialo ze nikt nie zwrocil na to uwagi.
                  Sprobuj cokolwiek w Tunezji zrobic to wtedy pogadamy i natretach wink
    • vandikia Re: byl kto w tunezji? 24.06.08, 16:32
      Wszędzie fajnie, gdzie nas nie ma smile
    • mmagi Re: byl kto w tunezji? 24.06.08, 22:32
      moja córka,srednio zachwycona,marne zarcie i wkółko to samo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka