Dodaj do ulubionych

KONIE!!!!!!!!

19.11.02, 18:37
DEMONSTRACJA VIVY
Viva! akcja dla zwierząt organizuje w dniu 23 listopada w Warszawie
demonstrację przeciwko eksportowi koni na rzeź wieńcząca pierwszy etap
kampanii "Nie w moim imieniu". Demonstracja rozpocznie się w samo południe na
rogu Alej Niepodległości i ulicy Pięknej a zakończy się pod Kancelarią
Prezesa Rady Ministrow, gdzie przedstawicielom rządu wręczone zostaną petycje
(160 000 podpisow). W czasie demonstracji wystapią Maja Ostaszewska oraz
Teatr Emocji i Wyobraźni wraz z przyjaciółmi. Powiedz NIE eksportowi polskich
koni na mięso!
Obserwuj wątek
    • Gość: gitman Re: KONIE!!!!!!!! IP: bierki:* / 192.168.9.* 19.11.02, 19:59
      Nie zdziwilbym sie gdyby sie okazalo, ze ta cala demonstracja odbywa sie za
      pieniadze producentow koniny z innych krajow, ktorzy po prostu chca przejac
      wloski rynek.
      A jesli zabronimy wywozu bezuzytecznych koni z Polski (wywozi sie badz konie
      stare badz z innych powodow nieprzydatne do uzytku) to co bedziemy z nimi
      robic? Sami mamy je zjadac czy co?
      • Gość: ml Re: KONIE!!!!!!!! IP: *.acn.pl 19.11.02, 21:23
        Gość portalu: gitman napisał(a):

> Nie zdziwilbym sie gdyby sie okazalo, ze ta cala demonstracja odbywa sie za
        > pieniadze producentow koniny z innych krajow, ktorzy po prostu chca przejac
        > wloski rynek.
        > A jesli zabronimy wywozu bezuzytecznych koni z Polski (wywozi sie badz konie
        > stare badz z innych powodow nieprzydatne do uzytku) to co bedziemy z nimi
        > robic? Sami mamy je zjadac czy co?

Może najpierw nie pomnażać populacji koni. Nie znasz facet realiów. Konie które
        się wywozi na rzeź (wejdż na stronę www.naszekonie.org/zdjecia0.html)
        na tę rzeź hodowane. Oddaje się nawet kilkumiesięczne źrebaki. Gdy o tym tylko
        pomyślę płakać mi się chce i jednocześnie wściekłość mnie ogrania.
        Przewiozłabym wszystkich tych parszywych ludzi którzy zajmują się tym
        precederem w takich samych warunkach w jakich się transportuje konie. Najlepiej
        na Sycylię i z powrotem. W każdym razie życzę zawsze tym osobom wszystkiego
        najgorszego i niech się spełni.
        • Gość: ml www.naszekonie.org IP: *.acn.pl 19.11.02, 21:24
      • vegge Re: KONIE!!!!!!!! 20.11.02, 20:32
        Gość portalu: gitman napisał(a):

> Nie zdziwilbym sie gdyby sie okazalo, ze ta cala demonstracja odbywa sie za
        > pieniadze producentow koniny z innych krajow, ktorzy po prostu chca przejac
        > wloski rynek.
        > A jesli zabronimy wywozu bezuzytecznych koni z Polski (wywozi sie badz konie
        > stare badz z innych powodow nieprzydatne do uzytku) to co bedziemy z nimi
        > robic? Sami mamy je zjadac czy co?
        swietny pomysl! moze zaczniemy eksportowac stare i do niczego nie zdatne koty i
        psy do Korei? hmm.. zglaszam moja pinezke! tylko mam nadzieje ze beda ja wiezc
        w ciasnej klateczce tydzien statkiem przez obie polkole, ze by miesko bylo jak
        najsmaczniejsze i zeby wiecej importerow z Korei chcialo polska psinine i
        kocine! ;PPPPPPPPPPPPPPPPP
        • Gość: gitman Re: KONIE!!!!!!!! IP: bierki:* / 192.168.9.* 20.11.02, 20:56
          Te rasy psow i kotow, ktore trzymamy w Polsce raczej nie sa zbyt smaczne.
          Chinczycy badz Koreanczycy hoduja specjalne rasy, takie jak chow-chow, ktore
          nadaja sie tylko do zjedzenia. Kto widzial takiego psa, to wie dlaczego tak
          mowie.
    • Gość: Feta Koninka jest faktycznie PRZEPYSZNA!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 22:31
      • Gość: azYa Re: Koninka jest faktycznie PRZEPYSZNA!!!!!!!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.11.02, 22:41
        Żeby cię koń w twój durny łeb jebnął !
        Ty cipo debilna.
        • Gość: Feta Re: Koninka jest faktycznie PRZEPYSZNA!!!!!!!!! IP: 213.25.170.* 20.11.02, 01:04
          Ty chyba mnie nie zrozumiałeś do końca.
          Konina dobrze przyrządzona ma naprawdę niepowtarzalny smak.
          Dlatego dobrze gdyby jej trochę w Polsce zostało. Przyjdę w związku z tym na
          demonstracje żądać częściowego ograniczenia eksportu koni. Jak widzisz ja was
          także popieram. Nie można pozbywać się wszystkich dóbr. Tylko
          żeby tam na manifestacji jakich tfu wegetarian i innych sekciarzy nie było.
          • Gość: azYa Re: Koninka jest faktycznie PRZEPYSZNA!!!!!!!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 20.11.02, 21:54
            Żeby cię stado koni w twój durny łeb jebnęło !
            Ty debilko ocipiała .

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka