brumbak 28.02.07, 18:04 -obrońcy Rospudy prowadzili kuchnie weganska Jedyny, który sie temu dziwił to ... ...\ Adam Wajrak- oczywiście z Gazety Wyborczej której Załoga znana jest z uprzedzeń do diety vege Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rd1993 Re: kuchnia weqańska w Rospudzie 28.02.07, 20:41 (...)wczoraj moją nagrodę uczciliśmy rosołem z kaczki. Nie wszyscy jedli, bo nie wszyscy są tu mięsożerni, ale rosół był przepyszny i nie jest to żadna aluzja polityczna(...) A dziś dla odmiany - znów uczta dla mięsożerców, bo lokalni myśliwi z Puszczy Augustowskiej przywieźli gar gulaszu z dzika(...) (fragment blogu Adama Wajraka) szkoda bo fajny facet i słusznej sprawy broni Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 sprzeciw!!!! 28.02.07, 21:38 o nie!!!! brumburak- byles tam?????????????????????? greenpeace prowadzi ZAWSZE kuchnie miesna, wegetarianska i weganska. nie ma dyskryminacji ze wzgledu na taklezr bo liczy sie idea i wspolne cele! w rospudzie nie bylo takiego wyboru ze wzgledu na panujace warunki. tam ludzi eprzechodza na wegetarianizm, ale sa i tacy ktorzy dzialaja od lat i jedza mieso. i nie pozwole na taka dyskryminacje i obraze ich! wajrak nie jest z greenpeace, ale to oni byli organizatorami (jednymi z kilku) akcji. on sam robi kawal dobrej roboty a to co je to jego sprawa! kazdemu wege zycze takiego podejscia do ekologii jakie ma on oraz wielu miesojadow z tych organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 21:41 No nie, Wajrak jest 'be' bo nie jest wegetarianinem? Nie przesadzamy aby? Ja go uwielbiam, niezależnie od tego, co je. A tej niechęci 'gazety' do wege jakoś nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 21:46 martvica napisała: > No nie, Wajrak jest 'be' bo nie jest wegetarianinem? Nie przesadzamy aby? Ja go > uwielbiam, niezależnie od tego, co je. > A tej niechęci 'gazety' do wege jakoś nie zauważyłam. ........ mało wiesz... a zacytowac ci teksty na ten temat anonimowej administracji forum reprezentujaćej firme Gazeta.pl/Agora? Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 22:10 martvica napisała: > No nie, Wajrak jest 'be' bo nie jest wegetarianinem? Nie przesadzamy aby? Ja go > uwielbiam, niezależnie od tego, co je. ...................... absolutnie nie- mój post nie zawiera oceny osoby Adama Wajraka - tak samo cenie jego dzialalnosc na polu ekologii. ................................................... > A tej niechęci 'gazety' do wege jakoś nie zauważyłam. ahm.. oto przyklad wypowiedzi osoby - przedstawiciela Administracji Gazeta.pl/Agora "Jako przedstawiciel administracji mam w głębokim poważaniu wszelkie (prawdziwe czy wyimaginowane) antysemityzmy, antypolonizmy, fobie antygermańskie, antyrosyjskie, antyunijne, antyamerykanizmy, anty i alterglobalizmy, antykaczyzmy i inne izmy. Pacyfizm, nihilizm i wegetarianizm też są mi obojętne. " autor: ols Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 21:47 zamyslona4 napisała: > o nie!!!! brumburak- byles tam?????????????????????? ......... a jak myslisz zamyslona ?.. przeczytalem dzisiaj w necie Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 21:53 brumbak napisał: > zamyslona4 napisała: > > > o nie!!!! brumburak- byles tam?????????????????????? > ......... > a jak myslisz zamyslona ?.. > przeczytalem dzisiaj w necie TO sie nie wypowiadaj i nie obrazaj ludzi ktorych nie znasz!!!! ty demamgogu jatrzacy wszytsko . ciekawe czy swoj wege tylek bys ruszal aby bronic takiej waznej sprawy co? wiec wara od miski wajraka i innycyh z rospudy! Odpowiedz Link Zgłoś
rd1993 Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 21:58 > TO sie nie wypowiadaj i nie obrazaj ludzi ktorych nie znasz!!!! > ty demamgogu jatrzacy wszytsko . ciekawe czy swoj wege tylek bys ruszal aby > bronic takiej waznej sprawy co? > wiec wara od miski wajraka i innycyh z rospudy! masz racje zamyslona biorąc pod uwage naprawde trudne okoliczności powinniśmy skupić sie jedynie na tym co robi w sprawie rospudy Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 22:01 --zamyslona4 napisała: > > > TO sie nie wypowiadaj i nie obrazaj ludzi ktorych nie znasz!!!! > ty demamgogu jatrzacy wszytsko . ciekawe czy swoj wege tylek bys ruszal aby > bronic takiej waznej sprawy co? > wiec wara od miski wajraka i innycyh z rospudy! . weź sobie coś na wstrzymanie i nie obrażaj ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 22:06 brumbak napisał: > . > weź sobie coś na wstrzymanie > i nie obrażaj ludzi jak smiesz???? masz racje- wezme na wstrzymanie bo przychodze mi same epitety pod twoim kierunkiem puknij sie w leb zanim jeszcz raz napiszesz o nich takie bdety obrazliwe- tylko uwazaj na echo! Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 22:36 brumbak napisał: > . > weź sobie coś na wstrzymanie > i nie obrażaj ludzi jak smiesz???? masz racje- wezme na wstrzymanie bo przychodze mi same epitety pod twoim kierunkiem puknij sie w leb zanim jeszcz raz napiszesz o nich takie bdety obrazliwe- tylko uwazaj na echo! ......... przekraczasz juz granice przyzwoitości zglaszam do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 22:07 Brumbak, zaczynasz. Najeżdżasz na faceta, który naprawdę dużo robi dla rozpowszechnienia wiedzy o przyrodzie w tym kraju, który naraża swoje zdrowie siedząc na mrozie w lesie, którego dom jacyś barbarzyńcy obrzucili w nocy butelkami - tylko i wyłącznie z powodu jego diety. Nie mieści mi się w głowie, jak śmiesz pisać coś takiego, siedząc wygodnie w ciepłym domu, przed komputerem. Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 22:12 martvica- niech cie usciskam!!! ;) dzieki bo juz mi oko zaczelo skakac ;) czy jakos tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 22:14 A, weź, też się wściekłam strasznie. Nie wiem, czemu miał służyć ten topic. Naprawdę. Zdajesz sobie sprawę, że od dziś zostaniemy klonami misia/pascala/cyberskiego? :P Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 22:18 martvica napisała: > A, weź, też się wściekłam strasznie. > Nie wiem, czemu miał służyć ten topic. Naprawdę. > Zdajesz sobie sprawę, że od dziś zostaniemy klonami misia/pascala/cyberskiego? > :P no ja znam tych ludzi osobiscie , sprawa jest mi wyjatkowo bliska, ekologia w ogole ale i rospuda (bo 3 latatemu od niej zaczelo sie moje zainteresowanie ta tematyka, a potem i .. wege ;) ) wiec takich bredni o wajraku czytac nie moge! a jeszcze jeden klon i bedziemy mogli nakrecic dodatek specjalny do "Ataku klonow" :) Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 22:39 zamyslona4 napisała: > > no ja znam tych ludzi osobiscie , sprawa jest mi wyjatkowo bliska, ekologia w > ogole ale i rospuda (bo 3 latatemu od niej zaczelo sie moje zainteresowanie ta > tematyka, a potem i .. wege ;) ) wiec takich bredni o wajraku czytac nie moge! .............. a dziasiaj przeczytalo te relacje z Rospoudy na pewno paę tysięcy osob byl to reportaż w jednym z portali - a ten reportaz był wyrózniony jao jeden z tematów dnia to fakt podkreślam mój post nie zawiera w ogole oceny działań Wajraka w sprawie Rospudy bo ta jest b.wysoka Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Wolę Wajraka od brumbaka 28.02.07, 22:44 > a dziasiaj przeczytalo te relacje z Rospoudy na pewno paę tysięcy osob > byl to reportaż w jednym z portali - a ten reportaz był wyrózniony jao jeden z > tematów dnia I co? Było tam napisane 'wegetarianie są gorsi'? 'Wegetarianie są głupsi'? 'Wegetarianie nie wiedzą co dobre'? Nie. Była tylko wzmianka o rosole z kaczki i o tym, że 'tu nie wszyscy jedzą mięso'. Naprawdę, nie widzę powodu do zakładania histerycznego wątku. A jak Ci się 'gazeta' nie podoba, to zmień forum. Nie widzę problemu. Mediów Ci u nas dostatek, póki co :> Odpowiedz Link Zgłoś
rd1993 Re: Wolę Wajraka od brumbaka 28.02.07, 22:47 o czym Ty mówisz martvico ? brumbak mówi o innym artykule a Ty teraz zacytowałaś mój post z fragmentami blogu wajraka... Odpowiedz Link Zgłoś
rd1993 Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 22:23 martvica napisała: > Zdajesz sobie sprawę, że od dziś zostaniemy klonami misia/pascala/cyberskiego? > :P martvico klonologia misia i pascala nie wzięła sie z tąd że ktos cos powiedział anty brumbakowego wystarczy krótki pobyt na tym forum żeby zorientowac sie w chorobowym nastawieniu mixu b.misia sama bardzo szybko tego doświadczyłam naprawde chamskie posty misia i jego ekipy zostają a znikaja bez śladu te z niewygodną wegetariańska argumentacją Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 22:30 Wiesz, jestem na tym forum chyba dłużej niż Ty. Jestem fanką teorii spiskowych, jak każdy miłośnik prozy George'a R.R. Martina i każdy czytelnik politycznych stron w gazetach polskich. Ale w życiu by mi nie przyszło do głowy, że cyberski i misiu to ta sama osoba. O nastawieniach i argumentacjach nic nie mówię, ale to po prostu jest 2 różnych facetów. I tyle. Naprawdę bardzo poważnie się zastanawiam, czy zabierając głos w tej dyskusji nie dołączę do tego grona, w oczach co poniektórych. Ale, właśnie dzięki tej dyskusji, mam to zupełnie, ale to zupełnie gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
rd1993 Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 22:43 wiesz argument że jestes tu dłużej niż ja nie zmienia faktu że możesz miec inne doświadczenia niż ja np. z racji że choć krutko jestem intensywniej zdąrzyłam sie juz narazić jak wytłumaczysz to że moje posty notorycznie są wycinane bez śladu a misia z oczywistym chamstwem i manipulacjami zostają ? nie wiem co brumbak sądzi o mixie misia i pascala ktos inny niz on zwrócił na to uwage i bardzo szybko zorientowałam sie że ma racje zresztą wiecej stałych bywalców forum widzi tą zbiezność > dołączę do tego grona, w oczach co poniektórych. nie dołączysz do tego grona w oczach co poniektórych ale misia napewno cieszą Twoje uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 22:53 rd1993 napisała: > np. z racji że choć krutko > jestem intensywniej > zdąrzyłam sie juz narazić Bo ja z zasady nie biorę udziału w dyskusjach ideologicznych. Mój wegetarianizm -moja sprawa. Ja nie dam się nawrócić, nie będę też nawracać innych. Lepiej niż przez kłótnie zachęcać ludzi do wege przez karmienie ich dobrymi rzeczami. > jak wytłumaczysz to że moje posty notorycznie są wycinane bez śladu > a misia z oczywistym chamstwem i manipulacjami zostają ? Ale ja nic nie mówiłam o tendencyjności opiekuna :> > nie wiem co brumbak sądzi o mixie misia i pascala > ktos inny niz on zwrócił na to uwage i bardzo szybko zorientowałam sie że ma ra > cje > zresztą wiecej stałych bywalców forum widzi tą zbiezność Ale on tu jeszcze cyberskiego dorzuca! Bez przesady, wiem że trójce i trójkąty, i 'czyny bogini objawiają się trójkami', ale to już jest paranoja, posądzać wszystkich o odmiennym zdaniu o bycie jedną osobą. > > dołączę do tego grona, w oczach co poniektórych. > nie dołączysz do tego grona w oczach co poniektórych Oj, nie jestem taka pewna:> > ale misia napewno cieszą Twoje uwagi... >widzisz martvico mówiłam że będzie sie cieszył :-) Nie napisał ANI SŁOWA o moich uwagach. Odpisał Tobie. Chyba że mam ocenzurowaną wersję sieci :> Poszlibyście na spacer wszyscy, zamiast się żreć o głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
rd1993 Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 22:59 martvica napisała: > Poszlibyście na spacer wszyscy, zamiast się żreć o głupoty. skoro dla Ciebie tematy wege to "głupoty" to już NIC nie mówie! Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 23:16 Boże, dziewczyno, a do czego to doprowadzi? Wierzysz, że przekonasz misia? Wierzysz, że on przekona Ciebie? Czy z przekonania bądź nieprzekonania drugiej strony wynikną wymierne konsekwencje (bo np. kłótnia ekologów z 'górą' o Rospudę ma sens)? Nie. Nie. I nie. No to ja się pytam, po jaką cholerę? Żyj, daj żyć innym, a swoim życiem daj przykład innym. Że można. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
rd1993 Re: sprzeciw!!!! 01.03.07, 07:49 "boże dziewczyno" jak jesteś czymś zmęczona to nie bierz w tym udziału a jak uważasz że rozmowy o jakiejś tam "ideologi" wege są bezcelowe to idz na spacer zamiast wysyłać tam innych którzy jednak rozmawiają a celem tych rozmów nie jest misiu czy ja Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: sprzeciw!!!! 01.03.07, 11:09 "misiu nie musisz zachowywac sie jak przedszkolak i tłumaczyć że do niej nie masz a do mnie masz to sie rozumie samo przez sie ;-)" Czy to jest ideologiczna dyskusja? Z sensem? Odpowiedz Link Zgłoś
rd1993 Re: sprzeciw!!!! 01.03.07, 11:29 martvica napisała: > Czy to jest ideologiczna dyskusja? Z sensem? a czy naprawde sądzisz że takie wstawki same sie prowokują ? jest tu na forum kilku obsesyjnych antywegeowiczów (jak sie latami regularnie przebywa na forum o wegetarianiaźmie którego jest sie przeciwnycm - to nie jest normalne!) którzy kwiczą z radości kiedy czytają Twoje osądy niepoprawności wegetarian pozatym wyjmując wypowiedz z kontekstu - zawsze mozesz wykazac że to niczemu nie służy jasne - najwygodniej trzymac sie z boczku i po cichutku być sobie wege broń bóg nie wspominac nic o trudnej ideologi której tematem jest zabijanie i męczenie zwierząt - to zbyt nieestetyczne! lepsze pogaduchy o kluskach i biżuterii... Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 odpusc martvica... 01.03.07, 12:11 .. napisz moze dla zmiany tematu co masz dzis na obiad? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus dlaczego odpusc?? rd1993 nie jest jedyna osoba, 03.03.07, 16:16 ktora widzi i doswiadczyla podobienstw w postach cyberskiego i misia1 i w tym, ze ich chamskie wypowiedzi nie moga zniknac z forum to samo twierdza brumbak i ja ang. przyslowie: jak trzy osoby mowia, zes pijany, idz do domu i wytrzezwiej Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: dlaczego odpusc?? rd1993 nie jest jedyna osob 03.03.07, 16:33 Ja za to widzę podobieństwa między postami ggigus, rd1993 i b***baka - są w podobnym stopniu głupie. Jednak nie rodzi to automatycznego wniosku, że to jedna i ta sama osoba. A gdy trzy osoby mówią ci, żeś pijany, najpierw niech wykażą, że same są trzeźwe. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus skoro widzisz te podobienstwa, wykaz je 03.03.07, 16:46 juz podawalam te same, dziwaczne sforumolowania w twoich postach i w formie cyberski a prop. - czemu zaniechales dzialalnosc pod tym nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak [...] 04.03.07, 00:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 22:32 rd1993 napisała: > sama bardzo szybko tego doświadczyłam > naprawde chamskie posty misia i jego ekipy zostają > a znikaja bez śladu te z niewygodną wegetariańska argumentacją Posty znikają z powodu naruszania regulaminu. Najczęściej dlatego, że są chamskie. W przypadku twoich postów trudno mówić o jakiejkolwiek argumentacji, a "niewygodna" to już w ogóle czysta fantazja. Taką "argumentację", jak twoja, zjadam rano na grzance bez popijania. Odpowiedz Link Zgłoś
rd1993 Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 22:45 misiu-1 napisał: > Posty znikają z powodu naruszania regulaminu. Najczęściej dlatego, że są > chamskie. W przypadku twoich postów trudno mówić o jakiejkolwiek argumentacji, > a "niewygodna" to już w ogóle czysta fantazja. Taką "argumentację", jak twoja, > zjadam rano na grzance bez popijania. > widzisz martvico mówiłam że będzie sie cieszył :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 22:49 rd1993 napisała: > widzisz martvico mówiłam że będzie sie cieszył :-) Ja do Martvicy nic nie mam i o jej postach nie pisałem, tylko o twoich. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rd1993 Re: sprzeciw!!!! 28.02.07, 22:52 misiu-1 napisał: > Ja do Martvicy nic nie mam i o jej postach nie pisałem, tylko o twoich. :-) misiu nie musisz zachowywac sie jak przedszkolak i tłumaczyć że do niej nie masz a do mnie masz to sie rozumie samo przez sie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: sprzeciw!!!! 01.03.07, 17:59 martvica napisała: > Brumbak, zaczynasz. Najeżdżasz na faceta, który naprawdę dużo robi dla > rozpowszechnienia wiedzy o przyrodzie w tym kraju, który naraża swoje zdrowie > siedząc na mrozie w lesie, którego dom jacyś barbarzyńcy obrzucili w nocy > butelkami - tylko i wyłącznie z powodu jego diety. Nie mieści mi się w głowie, > jak śmiesz pisać coś takiego, siedząc wygodnie w ciepłym domu, przed komputerem > ............................................. jak smiesz pisac coś takiego o mnie siedząc w domu przed komputerem nie najeżdzam na Wajraka komentuje tylko artykuł w którym jak ty to ujemujesz ktos najeżdza na Wajraka - czyli podaje relkcje z Rospudy ty smiesz czepiac sięmnie siedząc wygodnie przed kompem ! żałosne polecam lektury przede wszystkim Boy- Żeleński , ktory pierwszy w historiografii nowozytnej zajal się obrązowianiem- to ze poglądy Wajraka na temat vege nie sa warte zbytniego poważania to jasne i nie zmienia mojej oceny ktora powtarzam po raz enty,ze w dziedzie ekologii robi bardzo duzo dobrego - skad się bierze w Tobie taka złość( może zbyt ostre przyprawy ... ?) i to taka wybiórcza jakos bywając na forum vege b.dlugo nie reagowałas tam gdzie trzeba było Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: sprzeciw!!!! 02.03.07, 17:59 zamyslona4 napisała: > o nie!!!! brumburak- byles tam?????????????????????? > > greenpeace prowadzi ZAWSZE kuchnie miesna, wegetarianska i weganska. nie ma > dyskryminacji ze wzgledu na taklezr bo liczy sie idea i wspolne cele! > > w rospudzie nie bylo takiego wyboru ze wzgledu na panujace warunki. >......... poczytaj relacje nizej na drugi raz pomyśl, sprawdź nim coś takiego jak wyzej napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 Re: sprzeciw!!!! 02.03.07, 21:28 brumbak napisał: > >......... > poczytaj relacje nizej > > na drugi raz pomyśl, sprawdź nim coś takiego jak wyzej napiszesz nie musze czytac zadnych relacji nt. greenpeacu - mysle ze znam jego zasady i to co dzialo sie w rospudzie ZDECyDOWANIE lepiej od ciebie. zaczynasz najezdzania na kolesia, a potem obracasz kota ogonem po zdecydowanej reakcji innych. Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: sprzeciw!!!! 02.03.07, 21:31 Nie dało się tej relacji od razu przekleić, albo podrzucić linka? Wajraka to ja własną piersią będę osłaniać. Niezależnie od tego, co ma na talerzu. Bo wolę mięsożercę, który działa i robi coś pożytecznego dla przyrody, niż wegetarianina, który nie robi nic poza do...saleniem się do innych. Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: wole Wajraka od martvicy 03.03.07, 08:41 martvica napisała: > Nie dało się tej relacji od razu przekleić, albo podrzucić linka? .. nie dało się najpierw pomyslec i histerycznie nie reagowac na forum ? > Wajraka to ja własną piersią będę osłaniać. Niezależnie od tego, co ma na taler > zu. > Bo wolę mięsożercę, który działa i robi coś pożytecznego dla przyrody, Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: wole Wajraka od martvicy 03.03.07, 10:28 Wiesz brumbak, histeryczne reakcje na tym forum to jest Twoja domena, z podium Cię nie zrzucimy. Wg cytatu który podałeś, Wajrak nie pisze 'ludzie którzy nie jedzą mięsa są głupi'. Jest zdziwiony. Zdziwienie, że tak się da, to jest reakcja z którą jak się spotykam szalenie często, nie wiem jak Ty. Z'dziwienie' nie jest dla mnie 'uprzedzeniem'. Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 wole Wajraka i martvicy od Brumburaka :) 03.03.07, 11:22 "Adam Wajrak- oczywiście z Gazety Wyborczej której Załoga znana jest z uprzedzeń do diety vege" (brumburak) alez to jest zapewne dokladnie mysl jaka pojawila sie u tych kilku tysiecy po przeczytaniu tego tekstu. ... ;) "Brumburak- zapewne z zalogi Naszego Dziennika ktorego zaloga znana jest z uprzedzen do WSZYSTKICH i WSZYSTKIEGO poza wlasna ideologia" Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: wole Wajraka i martvicy od Brumburaka :) 03.03.07, 17:01 zamyslona4 napisała: > "Adam Wajrak- oczywiście z Gazety Wyborczej > której Załoga znana jest z uprzedzeń do diety vege" (brumburak) > > > alez to jest zapewne dokladnie mysl jaka pojawila sie u tych kilku tysiecy po > przeczytaniu tego tekstu. ... ;) > > "Brumburak- zapewne z zalogi Naszego Dziennika > ktorego zaloga znana jest z uprzedzen do WSZYSTKICH i WSZYSTKIEGO poza wlasna > ideologia" ............... przezwiska ,insynuacje (NASZ DZIENNIk to może towja ulubiona gazeta skoro w ogole ją wspominasz mnie to by do glowy nie wpadlo ... to mozna znależć niestety w Twoich postach - zamyslona ja pisze zawsze rzetelnie , uczciwie i bez krętactwa MilegoDnia \Ale oczywiście nie dla Wszystkich ... - Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 Re: wole Wajraka i martvicy od Brumburaka :) 03.03.07, 17:35 brumbak napisał: > ............... > przezwiska ,insynuacje (NASZ DZIENNIk to może towja ulubiona gazeta skoro w > ogole ją wspominasz mnie to by do glowy nie wpadlo ... to mozna znależć > niestety w Twoich postach - zamyslona upsss.. faktycznie- znajomosc rynku medialnego jest faktycznie powodem do wstydu. :) wiesz, jakos to ze by tobie nie przyszlo to do glowy mnei nie dziwi- to by wymagalo bardziej zaawansowanych operacji myslowych. > > ja pisze zawsze rzetelnie , uczciwie i bez krętactwa hahahahhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahaahahaahhhaha :)))))))))))))))))) ty to potrafis zwywolac usmiech na mojej twarzy jednak :) najbardziej rzetaleny byl twoj opis obozu rospudy na podstwaie wlasne analizy - wajrak napisal ze nie ma miesa- a brumburaczek sobie dopisal ze byla kuchnia weganska 9falsz) i tylko ten wajrak z anty wegowskiej GW sie dziwil (falsz)! konkuluzja - 100 % falszu do tego wykorzystanie powaznej sprawy do swoich weganskich celow. naardzo rzetelnie... > MilegoDnia > \Ale oczywiście nie dla Wszystkich ... dzieki twoim postom zwlaszcza ci ktorym tego nie zyczysz maja na pewno pogodne dni > - Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak [...] 04.03.07, 00:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: sprzeciw!!!! 03.03.07, 08:47 zamyslona4 napisała: > brumbak napisał: > > > >......... > > poczytaj relacje nizej > > > > na drugi raz pomyśl, sprawdź nim coś takiego jak wyzej napiszesz > > > nie musze czytac zadnych relacji nt. greenpeacu - mysle ze znam jego zasady i > to co dzialo sie w rospudzie ZDECyDOWANIE lepiej od ciebie. > zaczynasz najezdzania na kolesia, a potem obracasz kota ogonem po zdecydowanej > reakcji innych. > ,,,,,,,,,,, nie odwracja kotea ogonem ja w ogole nie pisałem o greenpeacu relacja jest autentyczna takie sa fakty wyrażasz tylko histerycznie i uporczywie swe zdanie ,ze nie zgadzasz się z faktami- trudno twoja sprawia ale źle ze czepiasz się złosliwie kogos kto podaje fakty > Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 Re: sprzeciw!!!! 03.03.07, 11:26 brumbak napisał: > > ,,,,,,,,,,, > nie odwracja kotea ogonem > ja w ogole nie pisałem o greenpeacu > relacja jest autentyczna > takie sa fakty > wyrażasz tylko histerycznie i uporczywie swe zdanie ,ze nie zgadzasz się z > faktami- trudno > twoja sprawia > ale źle ze czepiasz się złosliwie kogos kto podaje fakty > > > hahahhahahahaha :) ty podajesz swoja interpretacje a nie fakty :) nawet nie masz pojecia o czym piszesz tak naprawde; ty podajeszjakis wycinek z blogu ze swoim glupkowatym komentarzem, ja ci mowie jak jest. akurat mistrzem od nie przyjmmowania tresci jestes ty. > Odpowiedz Link Zgłoś
zimowy_dzien Re: sprzeciw!!!! 03.03.07, 13:27 Martwica i zamyslona Dlaczego probujecie wprowadzic niezdrowa atmosfere na tym forum? Przeciez ewidentnie manipulujecie wypowiedziami aby stworzyc wrazenie, ze to wy macie racje, a przeciez tak nie jest. Zle sie was czyta. Naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 Re: sprzeciw!!!! 03.03.07, 13:49 zimowy_dzien napisała: > Martwica i zamyslona > > Dlaczego probujecie wprowadzic niezdrowa atmosfere na tym forum? > Przeciez ewidentnie manipulujecie wypowiedziami aby stworzyc wrazenie, ze to wy > macie racje, a przeciez tak nie jest. > > Zle sie was czyta. Naprawde. jak rozumiem ponizsze wypowiedzi: "obrońcy Rospudy prowadzili kuchnie weganska Jedyny, który sie temu dziwił to Adam Wajrak- oczywiście z Gazety Wyborczej której Załoga znana jest z uprzedzeń do diety vege" buduja zdorwa atmosfere tak? jesli moje dementowanie klamstw (obroncy z rospudy to nie tylko ludzie bedacy weganami bron boze, bo laczy ich idea a nie dieta) i obrazanie ludzi (nie tylko wajrak dziwil sie wege, wiekszosc z nich to miesojady nieraz narzekajace na brak miech ana talerzu, ale jak juz tlumaczylam warunki ograniczyly istniejacy zawsze pluralizm) uwazasz za zle, to porponuje wpisac mnie do neiprzyjaciol bo bede zawsze reagowac na takie nietolerancyjne teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: sprzeciw!!!! 03.03.07, 14:28 zimowy_dzień: po pierwsze, atmosfera na tym forum nigdy nie była zdrowa, i niekonieczne miało to coś wspólnego z nami. po drugie... po drugie podpisuję się wszystkimi kończynami pod postem zamyślonej, bo nie mam nic więcej do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: kuchnia weqańska /wegetariańska w Rospudzie 04.03.07, 13:40 oto inna relacja o kuchni w Rospudzie: " -Sanchez: Właśnie przyjechało pięć osób z Węgier i jeszcze kilka z Łańcuta. Pełnię rolę koordynatora: wpisuję nowo przybyłych na listę, wysyłam na warsztaty z biernego oporu. O, właśnie przyjechał truck z Wrocławia. Czyli będzie nas jeszcze więcej. Jest sympatycznie. Przez cały czas można się napic ciepłej herbaty: zielonej, owocowej lub zwykłej, czarnej. Wczoraj na obiad była grochówka. Wegańska. Potem dolaliśmy śmietany i grochówka stała się wegetariańską. Dziś obiad o 17. Jeszcze nie wiem, co będzie. Pozytywnie przyjęliśmy wypowiedź Kaczyńskiego na temat Rospudy. Okazało się, że jest w stanie wyłamac się z betonu. " Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 Re: kuchnia weqańska /wegetariańska w Rospudzie 04.03.07, 13:45 brumbak napisał: > oto inna relacja o kuchni w Rospudzie: > " > -Sanchez: > > Właśnie przyjechało pięć osób z Węgier i jeszcze kilka z Łańcuta. Pełnię rolę > koordynatora: wpisuję nowo przybyłych na listę, wysyłam na warsztaty z biernego > oporu. O, właśnie przyjechał truck z Wrocławia. Czyli będzie nas jeszcze więcej > . > > Jest sympatycznie. Przez cały czas można się napic ciepłej herbaty: zielonej, > owocowej lub zwykłej, czarnej. Wczoraj na obiad była grochówka. Wegańska. Potem > dolaliśmy śmietany i grochówka stała się wegetariańską. Dziś obiad o 17. Jeszcz > e > nie wiem, co będzie. > > Pozytywnie przyjęliśmy wypowiedź Kaczyńskiego na temat Rospudy. Okazało się, że > jest w stanie wyłamac się z betonu. > " czyli juz stala sie wegetarianska, a nie tylko weganska? no prosze........ swoja drooga- to obrzydliwe jak wykorzystujesz sprawe bardzo powazna i poswiecenie wielu osob tylko w konteksci etworzenia jakies swoich argumentow. jaka ma znaczenie kuchnia jaka byla w rospudzie? zreszta- na obiad byla zupa DLA WSZYSTKICH a na kolacj ejuz jedli kanapki z serem lub kielbasa, jak kto chcial. czego to dowodzi?? jak minister szyszko okazalby sie wege to bylby super a wajrak z kielbasa be? ps. dzikeuej za wycene moich wypowiedzi na 100 $ :) Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: kuchnia weqańska /wegetariańska w Rospudzie 04.03.07, 13:50 zamyslona4 napisała: > > no prosze........ > > swoja drooga- to obrzydliwe jak wykorzystujesz sprawe bardzo powazna i > poswiecenie wielu osob tylko w konteksci etworzenia jakies swoich argumentow. > jaka ma znaczenie kuchnia jaka byla w rospudzie? > ............................. obrzydliwe sa twoje oszczerstwa punkt1. oskarzylas mnie publicznie o kłamstwo za to ze podalem cytat z doniesienia prasowego chodzi o ten opis kuchni wegańskiej w Rospudzie - wycofaj sie z tego oskarżenia i przeproś nie stosuj więcej takich obrzydliwych metod Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 Re: kuchnia weqańska /wegetariańska w Rospudzie 04.03.07, 13:54 brumbak napisał: > zamyslona4 napisała: > > > > > no prosze........ > > > > swoja drooga- to obrzydliwe jak wykorzystujesz sprawe bardzo powazna i > > poswiecenie wielu osob tylko w konteksci etworzenia jakies swoich argumen > tow. > > jaka ma znaczenie kuchnia jaka byla w rospudzie? > > ............................. > > obrzydliwe sa twoje oszczerstwa > punkt1. > oskarzylas mnie publicznie o kłamstwo > za to > ze podalem cytat z doniesienia prasowego > chodzi o ten opis kuchni wegańskiej w Rospudzie > > - wycofaj sie z tego oskarżenia i przeproś > nie stosuj więcej takich obrzydliwych metod hahhahahahahah- chyba cos ci zupelnei pomyslilo! nie podales zadnego cytatu o kuchni weganskiej w rospudzie, tylko wrednie wykorzystale sprawe dla wlasnych celow. za nic nie zamierzam cie przepraszac- to ty obraziles wajraka , a i jestem pewna ze wielu ludzi z rospudy ktorzy mieso jedza ale dla dobra ogolu zgodzily sie na kuchnie WEGETRIANSKA , a mieso jedli we wlasnym zakresie jestes klamca i manipulatorem i to jest fakt Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus do zamyslonej4 - nie znasz roznicy miedzy 04.03.07, 14:02 weganska a wegetarianska zupa? ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 Re: do zamyslonej4 - nie znasz roznicy miedzy 04.03.07, 14:09 ggigus napisała: > weganska a wegetarianska zupa? > ciekawe... o jezu- widze ze teraz stalam sie tu wrogiem nr jeden bo nie pozwalam na wykorzystywanie waznej dla mnei sprawy i poswiecenia moich przyjaciol dla swoich manipulatorskich celow? ggigus- prosze cie, nabierz troche obeiktywizmu, i zobacz, ze na poczatku watku (a od tego sie zaczelo) ni ema SLOWA ani linku do tekstu nt weganskiej kuchni w orspudzie- jest obrazenie wajraka, ktory sie dziwi dlaczego ekolodzy nie jedza miesa a to nie to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus nie, nie jestes wrogiem n1 i nie wiem, skad takie 04.03.07, 14:23 przypuszczenia przesledzilam ten watek i ton twoich wypowiedzi malo mnie zachwyca, musze przyznac ale moim wrogiem nie jestes, nie mam wrogow internetowycjh, pozostawiam to misio1pascalowiyberskiemu i paru innym pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 Re: nie, nie jestes wrogiem n1 i nie wiem, skad t 04.03.07, 14:42 ggigus napisała: > przypuszczenia > przesledzilam ten watek i ton twoich wypowiedzi malo mnie zachwyca, musze przyz > nac > ale moim wrogiem nie jestes, zrozum ze moj ton byl emocjonalny bo ktos perfidnie manipulowal fakty dotyczace bliskich mi osob oraz dobrze znanej mi sytuacji. nie pozwole po prostu na wykozrystywanie tak waznej kwestii do swojej prywaty. i tyle pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś