darsana 26.03.07, 23:35 Jaką polecacie zieloną herbatę, chodzi mi o delikatniejszą w smaku ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaksp Re: herbata zielona 27.03.07, 01:20 teekane zen chai to zielona herbata zdodatkiem owocow tropikalnych.pyszna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: herbata zielona 28.03.07, 17:31 Odpowiadasz na : asiabed napisała: > polecam Senche ja tez a z chinskich zielonych gunpowder Odpowiedz Link Zgłoś
caroninka Re: herbata zielona 30.03.07, 11:16 Polecam goraco zielona herbate z kwiatami opuncji.Poprostu przepyszna:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiabed Re: herbata zielona 31.03.07, 22:20 ze smakowych - to dosc smaczna jest herbata zielona z Herbapolu o smaku ananasowym i mietowy. Mietowo-zielona - tez dobra i polecam, herbata Dilmah (marokan mint), albo dilmah - sencha z trawa cytrynowa (slodkawa w smaku lekko). smacznego. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kundzia1237 Re: herbata zielona 22.07.14, 14:04 Hej ostatnio zaczęłam kupować zieloną herbatę w sklepie internetowym. Moim faworytem jest herbit.pl/pl/p/Brzoskwiniowa-Sencha/147. Mega dobra herbata, polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
piagizela Re: herbata zielona 02.10.14, 22:33 Ja odkryłam niedawno herbaty Basilur i się uzależniłam od nich:). Odpowiedz Link Zgłoś
t_winski Re: herbata zielona 18.11.17, 17:44 Raz w tygodniu piję Sagę liściastą zieloną. Dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanina Re: herbata zielona 21.10.14, 14:27 Możesz spróbować senchę z jakimś dodatkiem owoców np. cytryny czy pigwy. A jak Ci nie będzie smakować, to możesz sobie trochę miodem dosłodzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolonczela25 Re: herbata zielona 22.01.15, 20:57 , dobry pomysł z tymi dodatkami do zielonej herbaty muszę popróbować może być ciekawy smak . Ja uwielbiam herbatki w dużych kubasach i gorące. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjimm Re: herbata zielona 04.02.15, 20:22 Polecam zieloną herbatę firmy Bastek, super smak, duże liście. Są też dodatkowe smaki np z ananasem, maliną, cytryną, ale ja wolę tradycyjną, zwykłą, Odpowiedz Link Zgłoś
oskarblack Re: herbata zielona 23.02.15, 13:55 zielona herbata jest b.zdrowa ale strasznie brudzi zęby, no ale coś za coś Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaslow Re: herbata zielona 10.03.15, 14:18 Ja uwielbiam jaśminową! jest bezkonkurencyjna Odpowiedz Link Zgłoś
demulgator Re: herbata zielona 25.06.15, 15:01 myślę, że może Ci przypasować herbatka z celmaru - podrzucam linka celmar.pl/ jest delikatna i bardzo aromatyczna, poza tym występuje w wielu różny rodzajach i smakach :) Odpowiedz Link Zgłoś
zenobi11 Re: herbata zielona 27.07.15, 14:11 Sencha, ale to jak zawsze kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
gawron65 Re: herbata zielona 21.08.15, 11:48 My kupujemy zazwyczaj bi lo chun, i słodzimy miodem ałtajskim - taki azjatycki koktajl zdrowia :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxana_90 Re: herbata zielona 25.08.15, 15:10 ktoś tu wcześniej wspomniał o herbatach Bastek, faktycznie są dobre. Albo Bigactive, też liściaste i z różnymi dodatkami. Najbardziej lubię z maliną i habrem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaioppe Re: herbata zielona 28.08.15, 07:15 Herbatę najlepiej zamawiać przez internet. Wychodzi najtaniej, zwłaszcza w porównaniu ze stoiskami w galeriach handlowych. Po drugie, w sieci jest zawsze największy wybór. Masz nie tylko dobrą zieloną, ale i różne jej wariacje z dodatkami smakowymi. A jak będziesz zamawiać, spróbuj jeszcze białej herbaty. Tu możesz sobie o niej więcej przeczytać: www.herbata.info/herbata-biala/ . Nie każdemu smakuje, ale to tak jak z zieloną. Trzeba się do niej po prostu przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
oskarro70 Re: herbata zielona 07.11.17, 17:04 Jak szukasz takiej delikatnej a nie mocno cierpiej to polecam spróbować teekanne. Dzięki tej marce przekonalem się w ogole do zielonej herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
eskyfloresky Re: herbata zielona 23.11.17, 21:46 Ja bardzo polecam zieloną herbatę z dodatkiem brzoskwini - smak jest niesamowity! A co do tego, że brudzi zęby, kawa jak i wiele innych produktów też brudzi, ale przecież coś trzeba pić:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorotanawrodska Re: herbata zielona 11.02.19, 21:53 ja polecam zieloną herbate Lipton El gray, ostatnio byla w biedronce - super połączenie smakowe! :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiakracja Re: herbata zielona 20.05.19, 13:16 Ja kupuję z Bio Active. Tylko liściastą i z cytrusowymi dodatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_aneta Re: herbata zielona 20.09.19, 19:11 Zielona herbata z kwiatami bławatka i owocami wiśni. Najlepsza jaką w życiu miałam okazję pić :) Odpowiedz Link Zgłoś