Dodaj do ulubionych

herbata zielona

26.03.07, 23:35
Jaką polecacie zieloną herbatę, chodzi mi o delikatniejszą w smaku ? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • magdaksp Re: herbata zielona 27.03.07, 01:20
      teekane zen chai to zielona herbata zdodatkiem owocow tropikalnych.pyszna!!!
    • asiabed Re: herbata zielona 27.03.07, 18:42
      polecam Senche
      • darsana Re: Dziękuję za odpowiedż 27.03.07, 19:15
      • zalozylam_nowe Re: herbata zielona 28.03.07, 17:31
        Odpowiadasz na :
        asiabed napisała:

> polecam Senche

ja tez
        a z chinskich zielonych gunpowder
    • caroninka Re: herbata zielona 30.03.07, 11:16
      Polecam goraco zielona herbate z kwiatami opuncji.Poprostu przepyszna:-)))
    • asiabed Re: herbata zielona 31.03.07, 22:20
      ze smakowych - to dosc smaczna jest herbata zielona z Herbapolu o smaku
      ananasowym i mietowy. Mietowo-zielona - tez dobra i polecam, herbata Dilmah
      (marokan mint), albo dilmah - sencha z trawa cytrynowa (slodkawa w smaku lekko).
      smacznego. pozdrawiam.
    • kundzia1237 Re: herbata zielona 22.07.14, 14:04
      Hej
      ostatnio zaczęłam kupować zieloną herbatę w sklepie internetowym. Moim faworytem jest herbit.pl/pl/p/Brzoskwiniowa-Sencha/147. Mega dobra herbata, polecam:)
    • piagizela Re: herbata zielona 02.10.14, 22:33
      Ja odkryłam niedawno herbaty Basilur i się uzależniłam od nich:).
    • don.katarzyna Re: herbata zielona 03.10.14, 09:40
      Saga zielona
      • t_winski Re: herbata zielona 18.11.17, 17:44
        Raz w tygodniu piję Sagę liściastą zieloną. Dobra.
    • jolanina Re: herbata zielona 21.10.14, 14:27
      Możesz spróbować senchę z jakimś dodatkiem owoców np. cytryny czy pigwy. A jak Ci nie będzie smakować, to możesz sobie trochę miodem dosłodzić ;)
      • wiolonczela25 Re: herbata zielona 22.01.15, 20:57
        , dobry pomysł z tymi dodatkami do zielonej herbaty muszę popróbować może być ciekawy smak . Ja uwielbiam herbatki w dużych kubasach i gorące.
    • jimmyjimm Re: herbata zielona 04.02.15, 20:22
      Polecam zieloną herbatę firmy Bastek, super smak, duże liście. Są też dodatkowe smaki np z ananasem, maliną, cytryną, ale ja wolę tradycyjną, zwykłą,
    • oskarblack Re: herbata zielona 23.02.15, 13:55
      zielona herbata jest b.zdrowa ale strasznie brudzi zęby, no ale coś za coś
    • agnieszkaslow Re: herbata zielona 10.03.15, 14:18
      Ja uwielbiam jaśminową! jest bezkonkurencyjna
    • demulgator Re: herbata zielona 25.06.15, 15:01
      myślę, że może Ci przypasować herbatka z celmaru - podrzucam linka celmar.pl/ jest delikatna i bardzo aromatyczna, poza tym występuje w wielu różny rodzajach i smakach :)
    • zenobi11 Re: herbata zielona 27.07.15, 14:11
      Sencha, ale to jak zawsze kwestia gustu
      • gawron65 Re: herbata zielona 21.08.15, 11:48
        My kupujemy zazwyczaj bi lo chun, i słodzimy miodem ałtajskim - taki azjatycki koktajl zdrowia :)
    • oxana_90 Re: herbata zielona 25.08.15, 15:10
      ktoś tu wcześniej wspomniał o herbatach Bastek, faktycznie są dobre. Albo Bigactive, też liściaste i z różnymi dodatkami. Najbardziej lubię z maliną i habrem :)
      • kaioppe Re: herbata zielona 28.08.15, 07:15
        Herbatę najlepiej zamawiać przez internet. Wychodzi najtaniej, zwłaszcza w porównaniu ze stoiskami w galeriach handlowych.
        Po drugie, w sieci jest zawsze największy wybór. Masz nie tylko dobrą zieloną, ale i różne jej wariacje z dodatkami smakowymi.
        A jak będziesz zamawiać, spróbuj jeszcze białej herbaty. Tu możesz sobie o niej więcej przeczytać: www.herbata.info/herbata-biala/ . Nie każdemu smakuje, ale to tak jak z zieloną. Trzeba się do niej po prostu przekonać.
    • oskarro70 Re: herbata zielona 07.11.17, 17:04
      Jak szukasz takiej delikatnej a nie mocno cierpiej to polecam spróbować teekanne. Dzięki tej marce przekonalem się w ogole do zielonej herbaty.
    • eskyfloresky Re: herbata zielona 23.11.17, 21:46
      Ja bardzo polecam zieloną herbatę z dodatkiem brzoskwini - smak jest niesamowity! A co do tego, że brudzi zęby, kawa jak i wiele innych produktów też brudzi, ale przecież coś trzeba pić:) pozdrawiam
    • dorotanawrodska Re: herbata zielona 11.02.19, 21:53
      ja polecam zieloną herbate Lipton El gray, ostatnio byla w biedronce - super połączenie smakowe! :)
    • asiakracja Re: herbata zielona 20.05.19, 13:16
      Ja kupuję z Bio Active. Tylko liściastą i z cytrusowymi dodatkami.
    • jestem_aneta Re: herbata zielona 20.09.19, 19:11
      Zielona herbata z kwiatami bławatka i owocami wiśni. Najlepsza jaką w życiu miałam okazję pić :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka